Gc 4.7 Limitör Acilll.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlms_green Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,319

xlms_green

Ana Kamp
Üstadlar,
1999 Grand Cherokee 4.7 sahibiyim.
Bu gün otoyolda 180 km hıza güven içerisinde çıktım. Bu hızda devir saati 4000 civarıydı. Acaba daha üstünde durum ne olacak diye merak ederek az daha dokundum. Hız 190 a geldi. Ve boğuk ve uzaktan gelen gibi bir tok ses güp etti. Ve çekiş yarıya indi. Korktum gazdan ayağımı çektim. Zaten kavşağa da geldiğim için zaten yavaşlayacaktım. Ondan sonrasında aracın ne çekişinde ne gidişinde bir sorun yok. Arıza lambası da yanmadı. Zaten kod da vermedi kontrol ettim. Bizim araçlarda acaba hız limitörü mü var. Yoksa bir yerde bir arıza mı aramalıyım. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Not : lpg ile gidiyordum bu esnada.

Etiketler
Ynt: Gc 4.7 Limitör Acilll.

Üstadlar buldum cevabı. 114 mil yani 183 km de sınırlandıran limitör varmış. :((

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri