ali fuat yongacı' Alıntı:Mert sanada bir sözüm var....Bundan sonra off roada giderken son dakikada beni arayacaksan hiç arama.......Birde dayımı çağırdım gelmedi diyorsun......alacağın olsun....Emekliyiz ama off roaddan asla emekli olmadık ......evelallah ömrümüz olduğu sürece off roadçıyız.....çünki off road ortamı bizim gib insanları adeta yenileyip dinçleştiriyor.......
Anki' Alıntı:Güzel geziymiş gerçekten. Bu arada turuncu Defender'ın lastik marka ve ebatı nedir? Çok merak ettim...
ali fuat yongacı' Alıntı:Mert sanada bir sözüm var....Bundan sonra off roada giderken son dakikada beni arayacaksan hiç arama.......Birde dayımı çağırdım gelmedi diyorsun......alacağın olsun....Emekliyiz ama off roaddan asla emekli olmadık ......evelallah ömrümüz olduğu sürece off roadçıyız.....çünki off road ortamı bizim gib insanları adeta yenileyip dinçleştiriyor.......
abi 1, ve 2, sayfada bi sürü resmin var yaaadogan oto' Alıntı:vay be sevgili dostlarım insan şu garibanında bir resmini çekipte koyardı
buda size çay çekici vb. gibi hizmetleri olarak geri dönerdi
ne diyeyim siz bilirsiniz
dogan oto' Alıntı:ah be dayı senın muhabbetini özledık bigün bir piknik yapalımda doyalım muhabbete
Tolga yeğenim...tavanı ben boyarım.......Selahattin kardeşimde ön helozonlara birer takoz koydumu....hele birde şu faça yan basamaklarıda söktükmü defenderin şanına yakışır bir tarzı olur.....bunlar masraftan sayılmaz...yoksa gizlice senin 64 mustangı eskiciye verir bütün paraylada defenderine masraf yaparım....o zaman görürsün gününü........hani nerde 1.24 defender getirecektinde yesile boyuyacaktık....gerçeğini alınca artık model olanları gözün görmüyor bakıyorum....65stang' Alıntı:fuat dayı en yakın zamanda dediklerini yapacam hiç merak etme
ekonomik zorlanmayım diye zamana yayıyom
Hadi dayısının aslanı Serkanım....video fotograf ne varsa yükle........birde sizdeki seri 3 landıda artık ortaya çıkarda nostalji yapalım....bölükbaşı' Alıntı:Bendeki resimler bu kadar, video cekmisim fazlaca, onlarida daha sonra eklemeye calisacagim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()