GEDOSK; Bir Günde Dört Yayla (01 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Toprak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,514

Toprak

Kamp I
Yer
İstanbul
Web
www.erkut.net
1 Haziran 2008 Pazar günü Elmacık Dağları üzerinde sıralanmış dört yaylayı kapsayan uzun bir yürüyüş yaptık.Mevsim ve hava şartları bu yürüyüşü zevkli kılmak için son derece uygundu.Katılımcılar açısından biraz yorucu fakat keyifli bir etkinlik oldu.Gittiğimiz ve uzun uzun dolaşma fırsatı bulduğumuz yaylalar Hendek’in yaylaları olsa da genelde olduğu gibi bu sefer de Akyazı-Dokurcun üzerinden bu güzel mekanlara ulaştık.

Pazar sabahı 07.00’de hareketle Gebze’den ayrılıp,İzmit’den de iki arkadaşımızı aldıktan sonra Dokurcun’da kahvaltı molası verdik.Mudurnu Çayı’nın yanındaki kahvede kahvaltımızı yaptıktan sonra yaklaşık 19 km lik bir yolculuktan sonra Çiğdem Yaylası yakınlarında aracımızdan ayrılıp yürüyüşümüze başladık.Sırasıyla,Çiğdem,Turnalık ve Kındıra Yaylaları’ndan geçerek Büyük Yayla’ya kadar yürüyüşümüzü uzattık.Dönüşümüz yine aynı istikamette oldu.Saat 17.30 gibi aracımıza ulaştık.Dokurcun’da bir çay molası verip dönüşe geçtik.Gebze’ye vardığımızda saat 21.00’di.

100_2984.jpg

100_2980.jpg

100_3009.jpg

100_3020.jpg

100_3029.jpg

100_2974.jpg

Faaliyet ekibi:Cemal Üstün,Mustafa Kaba,Sebahattin Yılmaz,Nesrin Yılmaz,Neşe Güler,Gülfem Güler,Leyla Usta,Vasfiye Uluçay,Aynur Zorlu,Selçuk Yıldırım.

Fotoğraflar:Cemal Üstün
www.gedosk.com

Etiketler
Ynt: GEDOSK; Bir Günde Dört Yayla (01 Haziran 2008)

Vay vay ,
İzmirde doğa yürüyüş sezonu 19 Ekim'e kadar kapandı.
Siz güzel havalarda hala geziyorsunuz Erkut.

Oraların kıymetini bilin.

Resimlerde harika , yeşil çayırlar, masmavi gökyüzü.
Yalnız hani yiyenbilir.com fotoları.
Cık cık.
:smiley:

Paylaşım için teşekkürler.

Fotograflara daha yeni ulaştım valla Erkut :D
Güzel görüntüler paylaşımın için tşk. ederiz. Kıskandım valla keşke bende orda olsaydım.
Murat'ın dediği gibi biz beklemedeyiz hala dağa bayıra salamadık kendimizi ;D

Toprak' Alıntı:
çok yiyen mi bilir çok gezen mi ? :smiley: artık "okuyan mı" kısmını bizim için kaldırıyorum :smiley:

3mü 4 mü çıtır kızdan oluşan bir şarkıcı grubu var ya Erkut ,

HEPSİ BİR ,

Hiç bu soru Murat'a sorulurmu Erkut tabikide birbirinden ayırması mümkün olmayacak
Sen çantasını hazırlarken çikolataları yiyecekleri görmedinmi özene özene sıralamış onları :D
Buarada Murat bak çokonat benim payım sakın ben gelene kadar yemeyin söz gelince sizede birer parça veririm :p

ne yazk ki bu geziye katılamadım,
ama yarın GEDOSK'la birlikte Uludağ dayım..

İnşallah görüntüleri en kısa zamanda burada paylaşacağım..

merhba nbr nasılsınz ya ben hendek te ve bu yaylalarda yasıyorum yanı buraların yerlısıyım gercekten sızlerın buraları gelıp gezmenız vede ınternet ortamında paylasıma sunmanız cok gurur verıcı bırsey eger daha fazla resımler varsa benım meil adresıme gonderebılırmısınız ben suan edırne kesanda vatanı gorevımı yaptıgım ıcın hasretım o guselım yaylalara rica ediyorum meil adresim renavatio12@hotmail.com

sessiz_54 , Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:
Seni daha yakından tanıyabilmemiz için Tanışma Platformu Köşemizde kendini tanıtmanı rica ediyorum, linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.40

Ayrıca hayırlı tezkereler diliyorum .

sessiz_54' Alıntı:
merhba nbr nasılsınz ya ben hendek te ve bu yaylalarda yasıyorum yanı buraların yerlısıyım gercekten sızlerın buraları gelıp gezmenız vede ınternet ortamında paylasıma sunmanız cok gurur verıcı bırsey eger daha fazla resımler varsa benım meil adresıme gonderebılırmısınız ben suan edırne kesanda vatanı gorevımı yaptıgım ıcın hasretım o guselım yaylalara rica ediyorum meil adresim renavatio12@hotmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler