kardeş çok seviniriz ,başlığın 2 . sayfasında hesap numaraları var ,organizasyonu yapan ,bünyamin arkadaşımıza ait ,oradan bilgileri alıp havae yapabilirsiniz,yapılan ahavale miktarları bünyamin arkadaşımız tarafından ,isimsiz olarak listeleniyor ,oradanda kontrol edilebilir ,valla bir el atında bitirelim şu işi artık
Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım
Nejat' Alıntı:
demek ki yılbaşı harcamaları tahminlerin üzerinde önem arzediyor !
forum üye sayısı 3-4 bin civarı
3.000 desek * 1 üye - 1 TL = 3000 TL eder
yazık...
bir yandan da 3000 km'lik yardım projeleri var,
üyelerimize rica edeceğim duyarlılığınızın ölçüsü 1 bilemediniz 2 TL !
nejat bey yürekten destekliyorum ben az önce ant off başkanı ile görüştüm aramızda bir miktar toplayıp yarın ilgili hesaba yatıracağız herkesten aynı hassasiteide bekliyoruz
ne
düşünün lütfen kimbilir nerelerde kimlerin içi ısınacak ve o ısı bizlere neler katacak
cihanülker' Alıntı:
kardeş çok seviniriz ,başlığın 2 . sayfasında hesap numaraları var ,organizasyonu yapan ,bünyamin arkadaşımıza ait ,oradan bilgileri alıp havae yapabilirsiniz,yapılan ahavale miktarları bünyamin arkadaşımız tarafından ,isimsiz olarak listeleniyor ,oradanda kontrol edilebilir ,valla bir el atında bitirelim şu işi artık
çok iyi olur valla ,bizim aileyide devreye sok ,ufaktanda olsa yapsınlar bir şeyler , tanıdıkları filan bitirelim şu işi ,güldürelim kızımızın yüzünü ,
aynen esra hanım katılıyorum ,size, bu hafta sonu arabamızla bir yerlere gitmeyip benzin parasını ayırsak , yaklaşık 50 tl eder, veya yılbaşı hediyesi almasak bir dostumuza ,kendisine anlatsak durumu ,yine en az 50 tl ,bize yakışan bu işi bir an evvel bitirmek
ok dir kardeş ama ,yanlışmı okudum 100 tl mi ,1000 tlmi ,eğer 100 tl ise valla az billa az ocak ayında yakarım hepsini , yatırınca alo de minumum senin grup ve antoff ,toplamı 500 tl olsun kardeş , sen halledrsin
cihanülker' Alıntı:
ok dir kardeş ama ,yanlışmı okudum 100 tl mi ,1000 tlmi ,eğer 100 tl ise valla az billa az ocak ayında yakarım hepsini , yatırınca alo de minumum senin grup ve antoff ,toplamı 500 tl olsun kardeş , sen halledrsin
bu hafta sonu antoff, taki dostlarımız geziye gitmeseler ,arabaların yakacakları benzin parasını ,bu işe verseler ,yaklaşık 500-600 eder bilgine canimm ,sen halledersin antdoofu ;D
cihanülker' Alıntı:
bu hafta sonu antoff, taki dostlarımız geziye gitmeseler ,arabaların yakacakları benzin parasını ,bu işe verseler ,yaklaşık 500-600 eder bilgine canimm ,sen halledersin antdoofu ;D