Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Anket ve Planlama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,739

Size göre hangi tarih gezimiz için uygundur ?

• 12 Nisan 2009

Kullanılan: 4 23.5%
  • 19 Nisan 2009

Kullanılan: 1 5.9%
  • 26 Nisan 2009

Kullanılan: 7 41.2%
  • 03 Mayýs 2009

Kullanılan: 5 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

reis28' Alıntı:
epeyde mitsubishi varmış sitede hiç belli etmiyorlar kendilerini hadi bakalım güzel geziler makinaların hakkını teslim edinde bizlerde güzel fotolarınız ve videolarınızla keyiflenelim

Reis iyi dilekleriniz için teşekkürler :smiley:

KEMALS42' Alıntı:
heyecanla o günü bekleyeceğiz. Kısmet olurda 25 Nisan olursa, 23 Nisan doğumlu eşimin pastasınıda beraber keseriz artık:smiley:

Öyle görünüyorki eşinizin doğumgününü birlikte kutlayabileceğiz ;)

atk736' Alıntı:
Sadece Pazar İznim var. Eğer ayın 25-26 sı olursa seve seve Bilecikden gelir katılırım Ahmet Turan KAYA 534 976 31 31

deneme42' Alıntı:
hafta sonu hasta yoğunluğumu halledebilirsem akşehirden kesinlikle geleceğim. Yanlız benim hanım yanlız bırakmıyor.Gelecek olursam tabi 2 yaşındaki ko pilot yağızıda getirebilirm.

Ahmet Bey ne tek izin gününüzde, mesafeye rağmen katılmak istediğiniz için sizi tebrik ederim. İnşallah istediğiniz tarihe denk gelir...
Yalın Bey eşinizi de, Yağız'ı da bekleriz :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yolun uzun olması ve vaktin dar olması nedeniyle gelmem zor. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum. Ankarada bu geziyi yapsak 3-4 araç olurduk herhalde.;D İstanbulda olmak vardı.

Kerim bak arkadaşlar senden daha uzun yoldan geliyor ama... Biraz daha düşün sen ::smiley:

Sonunda yorumlar gelmeye başladı, teşekkür ederim :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Aracının servisten çıkacağı tarih belli oldumu Sevtap ?

Hafta sonu olabilir Zerrincim :smiley:

sevtap hanım beni bir önerim olabilir istanbul dışından da baya bir arkadaş gelicek diye düşünüyorum
bunu günü birlik yerine cmrt pazar yapsak ve izmit yuvacık ta yapsak arkadaşımın orada bir çiftliği var
içinde 5 adet bungolovu var, www.karacadagevleri.com isteyen cuma akşamı veya cumartesi sabah olur
o bölgeden ercova yaylasına geçiş var orman içi 12 km parkuruda keyifli sayılır gündüz araçlarımızda olacağımızdan
tanışma ve kaynaşma faslı için yeteri kadar zaman kalmadığını düşünüyorum

Araç ayırt etmeksizin yapılan toplu gezilerin keyifli olduğunun yanısıra, marka bazında yapılan gezilerinde her zaman çok şık olduğunu söylemişimdir.
Marka bazında yapılan grup gezilerinin ülkemizde amatör ruhla yapılmış tek örnek olduğu söylenebilir.

Sevtap arkadaşımı Mitsubishi gezisini planlayıp organize etmek istemesini tebrik ediyor ve destekliyorum.

Mikrofon sende Sevtap :D ..Güzel bir gezi çıkacağından eminim. Gezi bölgesini önermek haddime olmasada, katılım sayısı açısından, günü birlik olması daha katılımlı olabileceğinden önemli olduğunu söylemeden edemeyeceğim :smiley:

eksperoto' Alıntı:
sevtap hanım beni bir önerim olabilir istanbul dışından da baya bir arkadaş gelicek diye düşünüyorum
bunu günü birlik yerine cmrt pazar yapsak ve izmit yuvacık ta yapsak arkadaşımın orada bir çiftliği var
içinde 5 adet bungolovu var, www.karacadagevleri.com isteyen cuma akşamı veya cumartesi sabah olur
o bölgeden ercova yaylasına geçiş var orman içi 12 km parkuruda keyifli sayılır gündüz araçlarımızda olacağımızdan
tanışma ve kaynaşma faslı için yeteri kadar zaman kalmadığını düşünüyorum

Öneriniz çok güzel, Yuvacık'ta kaybolduğum zaman Karaca dağ evlerini görmüştüm. Yuvacık harika haklısınız ama mayıs sonu-haziran başı gibi o taraflarda Geleneksel Gezenbilir Festivali yapılacağı için bu gezinin kapsamını o kadar genişletmeyelim diye düşünüyorum. Ayrıca talep fazla olursa dağ evleri -sayı olarak- yetersiz kalabilir...

Yine de bu haftayı öneriler için ayırmış olalım, lütfen görüş bildirmeye devam edelim...
Haftaya gezimizin yeri, şekli belirlenmiş olur ve listeyi oluşturmaya başlarız :smiley:

Sevtap
inanki gelmeyi çok isterim,
burdaki gezilere bile vakit yaratamayan biri olarak,gezi şimdilik bana hayal
ama son anda bir boşluk yaratabilirsem gelirim.
İstanbuluda çok özledim zaten ordan da İstanbula geçerim

Herkese Merhaba,
Listeyi nereden oluşturdunuz bilmiyorum ama benide eklerseniz sevinirim.

L200 + ATR lastik + vinç ile tarih uygun olursa bende katılmak isterim.

Jeepler, Suzukiler ve Toyotalar bu işi yapınca bayağı kıskanmıştım.

Buyrun işte Sevtap hanım. Şinasi bey ardınızdan 2. araç oldu bile :smiley:

ben tarih kesinleşip liste olayını bekliyorum hangisi olursa gelicem
bir aksilik olmaz ise
pazar zaten şile tarafında olucam yine suzukiyle
suzukicilerin 2. donanımlı toplantısına

Mantez' Alıntı:
Herkese Merhaba,
Listeyi nereden oluşturdunuz bilmiyorum ama benide eklerseniz sevinirim.
L200 + ATR lastik + vinç ile tarih uygun olursa bende katılmak isterim.
Jeepler, Suzukiler ve Toyotalar bu işi yapınca bayağı kıskanmıştım.

Şinasi Bey listeyi aşağıdaki linkten kopyaladım, sakın görmedim demeyin :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17840.0

Liste oluşturulduğunda sizi mutlaka eklerim...

Demeyin demiştiniz ama "Görmemişim".

Sevtap seni tebrik ediyorum şimdiden kazasız belasız güzel bir etkinlik olmasını diliyorum..

Ooo Faruk nerelerdesin sen yahu, kriz döneminde iş için de görüşemez olduk...
İyi dileklerin için teşekkür ediyorum, sağolasın :smiley:

Selamlar

Sevtap başarılı bir gezi düzenliyeceğine eminim gerçekleşecek tarihte (umutusuz bu ara ama) katılıp sana destek olurum işallah selamlar ;)

Bugün Sevtap ın Dicimon u ile araziye nasıl uyum sağladığına yakından şahit oldum, bu gezi çok güzel olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri