Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Anket ve Planlama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,003

Size göre hangi tarih gezimiz için uygundur ?

• 12 Nisan 2009

Kullanılan: 4 23.5%
  • 19 Nisan 2009

Kullanılan: 1 5.9%
  • 26 Nisan 2009

Kullanılan: 7 41.2%
  • 03 Mayýs 2009

Kullanılan: 5 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

discovery-V8' Alıntı:
Bugün Sevtap ın Dicimon u ile araziye nasıl uyum sağladığına yakından şahit oldum, bu gezi çok güzel olacak.

yaw nasıl şahit oldun?
Sevtap istanbul da sen Ankarada sın!

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Felice' Alıntı:
yaw nasıl şahit oldun?
Sevtap istanbul da sen Ankarada sın!
Mesut abi bende onu soracaktım iyiki sen sordun

;D ;D

Kendisi söylesin

biriniz izmit i pas geçti,
ama hanginiz!

Uçaklar izmitte durmuyor dursa dükkan senin ;D ;D

valla bilmem artık,
kim pas geçtiyse çok şey kaçırdı! :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27281.new#new

Sevtap Ankarada ;D, şimdi soracaksın dicimon nasıl geldi Ankaraya diye, işte orası biraz karışık.

biraz biliyorum galiba,

iyi eğlenceler yarın için,

benim bir sandalyem kalmıştı beypazarındaki gezide, arkadaşlardan biriside emanete almıştı onu,
aman kaybolmasın almaya gelicem çünkü,

herkese selamlar Yavuz,

Mesutcum Kimde kalmıştı sandalyen ? Emanete alayım, ben biraz geç gidebilirim vardığımda hala oralarda olurlarsa, herkese selamını iletirim.

(jargondeath) Fatih arkadaşımız o gün emanete almıştı,
çok da önemli değil ama Ankara ya gelmek için onu sebep yapacağız artık,

Mitsu cular hazır olun, şanınıza yakışır bir buluşma olmasını dilerim.. Söz verdiğim gibi 25 nisan a denk gelirse ekstradan Pasta benden.(eşim adına) :smiley:

parodi' Alıntı:
Sevtap başarılı bir gezi düzenliyeceğine eminim gerçekleşecek tarihte (umutusuz bu ara ama) katılıp sana destek olurum işallah selamlar ;)

İnşallah denk gelirse yardımını esirgemezsin, biliriz Fatihcim :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Bugün Sevtap ın Dicimon u ile araziye nasıl uyum sağladığına yakından şahit oldum, bu gezi çok güzel olacak.

Yavuz araziye uyum sağladı derken, az daha yanlasaydı arazi ile bir olacaktı demek istedin sanırım ama nezaket göstermişsin sağol :D :D

Felice' Alıntı:
... benim bir sandalyem kalmıştı beypazarındaki gezide, arkadaşlardan biriside emanete almıştı onu, aman kaybolmasın almaya gelicem çünkü

Ne kaçırdık bilmiyorum ama sandalyeni almaya birlikte gidelim olur mu ;D

KEMALS42' Alıntı:
Mitsu cular hazır olun, şanınıza yakışır bir buluşma olmasını dilerim.. Söz verdiğim gibi 25 nisan a denk gelirse ekstradan Pasta benden.(eşim adına) :smiley:

Kemal Bey oylama sonuçları sizin istediğiniz tarihi işaret ediyor zaten, eşinize güzel bir doğumgünü organizasyonu olacak ;)

Tarih belli olduğuna göre yarından itibaren listemizi oluşturmaya başlayalım mı?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29213.20;topicseen

Anket katilimi icin

sevtap hanım,
Listeyi oluşturmak için geç bile kalacaksınız gibi :smiley: bunun katılımı var, hazırlığı var, düşünenlerin karar alması var, bence bazı arkadaşlar listeyi görüp iştahlanınca karar verecek gibi duruyor.Diğer ve hatta alt segment katogoride olan araçlardan :smiley: ne eksiğimiz var?? Bence fazlamız bile mevcut... Hadi listeyi hemen hazırlayın ve bizide eklemeyi unutmayın..
Teşekkürler

Eyvah..!! sanırım büyük konuştum :smiley: kızacak alt segment araç sahibi arkadaşlardan şimdiden özür dilerim..Üst segment arkadaşlar sizide asla kaybetmek istemeyiz,her zaman yanımızda olun yeter..
Saygılar ve sevgiler

Bende birinizin co-pilotu olmak isterim :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri