Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,077
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Off-road u özledim yahu. Tadına varalım bakalım şu güzel gezinin. Bence gözlemecilerde erken buluşulması lazım. Veya Şile'de buluşulsun kahvaltı yapıp organize olup yola koyuluruz. Karar müdire hanımın.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Programı hazırlıyorum ama görüş almam lazım :smiley:

Yarın hazır olur...

Neriman ve Mustafa Bizde gelmek istiyoruz ama araç yok

veysel beyle birlikte gelcez inşallah

index.jpg

Buluşma Noktası :
Diğer gezilerimizde de kullandığımız, Şile Yolu üzerinde Üvezli sapağı civarındaki Mola Gözleme Evi'dir. İsteyen arkadaşlarımız daha erken gelip kahvaltılarını burada yapabilirler. Yol tarifi almak isteyenler ; Ömerli'yi geçip rampaları çıktıktan sonra Kömürlük sapağını da geçiyoruz. Üvezli sapağına girmeyin, sol tarafınızda Mola'yı göreceksiniz.

Hareket saati : 10.00
Hacıllı'nın muhteşem güzelliğini daha fazla yaşayabilmek amacıyla hareket saatinde orada olmaya özen göstermenizi rica ediyorum
:smiley:

Gezi Programı :
10.00 Buluşma noktasından hareket
10.00-13.30 Gezi (bölüm:1)
13.30-15.30 Tanışma ve yemek (isteğe göre hazır yiyecek veya mangal teşkilatımızı önceden temin edelim lütfen)
15.30-16.00 Toplanma ve temizlik (bulduğumuz gibi bırakabilmek için ;) )
16.00-18.00 Gezi (bölüm:2)
18.00 Vedalaşma

Katılacak Araçlarda Bulunması Gereken Min. Ekipman
6Mt. Çekme halatı 12-14mm, 2 Adet U-Bolt Kilit, Eldiven, Çizme

Sorunsuz bir gezi gerçekleştirebilmemiz için Konvoy Kuralları'nın önemini vurgulamak isterim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Gezenbilir'e ve Mitsubishi severlere yakışan bir gezi olması için "Doğaya Saygılı Off-Road" manifestosunu incelemeyi de ihmal etmeyelim lütfen

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0

Önemlidir :
Bizden dostluk ve misafirperverliklerini esirgemeyen Hacıllı ve diğer civar köylerin geçimlerini sağladıkları yaşama alanlarına maksimum özeni göstereceğimizden eminim ama tekrar hatırlatmak istedim :smiley:

abi geçmedi vallahi bu hafta zaman,daha çarşamba
gel... pazar gel...
işallah güzel bir hafta sonu olur.

Yağmurda yağıyor ;) Toprak yumuşar biraz :smiley: Tadınada doyulmaz..

yağmur çamur çok güzel olucak çok gel cumartesi gel

Yağmurda çadır nefis olur.. Siz c.tesinden gidiyorsunuz sanırım..

eksperoto' Alıntı:
yağmur çamur çok güzel olucak çok gel cumartesi gel

sekan tahrik etme adamı. cumartesi diyip durma. :smiley:
uğur abi cadırın üstüne şöle şı şıp yağmur yağarken sen dört duvar arasındamı olucan. yazık üzüldüm vallahi.

Hele şükür biraz hareketlenmişiz...
Kimseden ses çıkmayınca moralim bozulmaya başlamıştı ;D

Umarım yağan yağmur bölgeyi fotoğrafik olarakta elverişli hale getirir de güzel fotoğraflar çıkar :smiley:

Aşkolsun sevtap hanım,
pasta keseceğiz,siparişi bile verdik. heyecanla gelişmeleri takip ediyoruz.Eminimki diğerleride benim gibidir.Listede olupta gelmeyecek varsa şimdi konuşsun,yada ömür boyu sussun :smiley: görüşmek üzere..

hural' Alıntı:
Umarım yağan yağmur bölgeyi fotoğrafik olarakta elverişli hale getirir de güzel fotoğraflar çıkar :smiley:

Pazar günü bulutlu ama yağış yok baktım ;D

KEMALS42' Alıntı:
Aşkolsun sevtap hanım,
pasta keseceğiz,siparişi bile verdik. heyecanla gelişmeleri takip ediyoruz.Eminimki diğerleride benim gibidir.Listede olupta gelmeyecek varsa şimdi konuşsun,yada ömür boyu sussun :smiley: görüşmek üzere..

Katılımcı sayısı listedeki sayıdan fazla olacak, eminim ;)

Selamlar...

xano' Alıntı:
uğur abi cadırın üstüne şöle şı şıp yağmur yağarken sen dört duvar arasındamı olucan. yazık üzüldüm vallahi.

Kim dedi. Cumartesinden Şile'ye gitme ihtimalim olabilir :smiley: Hani Limanda teknede balık fena olmaz ;)

uğur bey limanda balık çok iyide,son gittiğimde RAKI yasaklandı ve en son haftada siz burada fasıl yaparken içtiniz Kemal bey dediler... Bu işe ne dersiniz,Rakı balıksız çekilebilirde,balık Rakısız çekilirmi? afiyet olsun efendim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri