Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,077
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Konu dağılıyor ama...
Son haftalarda gidemedim ve dediğinize şaşırdım. Arkadaşalarımı aradım ve geçici ruhsatlarından dolayı bu şekilde olduğunu öğrendim. Düzelecekmiş.
Turizme balta olur mu kardeşim..Zaten kışın sokaklarında 20 kişi gezmiyor.. Bunu hep yerel yönetimdeki arkadaşlarla konuşuyorum..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

arkadaşlar herkese selam aksi bir durum olmassa bende aranıza katılmak isterim.

Merhaba,
araç ve bölge bilgilerinizi, kaç kişi katılacağınızı yazarsanız iyi olur.

01) Sevtap Dilek Çimen (SDC) / Pajero 1988 / MT lastik - telsiz / 3 kişi / Anadolu Yakası
02) Şinasi Erol (Mantez) / Mitsubishi L200 2008 / AT lastik -vinç / ? kişi / Avrupa Yakası
03) Trail Rated / araçsız (liste tamamlanınca kime konuk olacağınızı belirleriz ama isim ve bölge lütfen)
04) Kemal Sarıgül (KEMALS42) / Pajero 1990 / tam donanım - telsiz yok / 4 kişi / Anadolu Yakası
05) Serkan Kara (eksperoto) / Pajero 1988 td / MT lastik - kilit - yükseltme - şnorkel - telsiz / 2 kişi / Avrupa Yakası (Başakşehir)
06) Erhan Yılmaz (PERFORMANS) / Mitsubishi L200 (2008) 4X2 / ? kişi / Karabük -Safranbolu
07) Veysel Bey (bfgoodrich) / Mitsubishi L200 4x4 / AT lastik - vinç - şnorkel - çeki demiri - telsiz / 3 kişi / Avrupa Yakası
08) Ender Çelebi ( Çelebi ) / Pajero 1999 /standart / 4 kişi / Anadolu Yakası
09) İrfan Ünal (irfanücas) / Pajero 1990 tdi / tam donanım / ? kişi / ? bölge
10) ................(agasarlı) / Pajero 1992 / tam donanım-telsiz yok / 4 kişi / Anadolu Yakası(Çamlıca)
11) Oğuz Kuğu(saldıray) / Pajero 1993 /................................. / 2 Kişi / Anadolu Yakası
12) Yiğit-Serkan / araçsız (buluşma noktasına gelecek)
13) Tarık Bey (bull) / L 200 /....................... / 3 kişi / ............
14) İlhan Erbay (ilhan erbay) / Pajero 1993 / MT lastik - vinç / 1 kişi / Gebze - Kocaeli

Görevli Katılımcılar
01) Yüksel Uysal (yuysal) / Willys
02) Uğur Kalaycı (Jeep34) / CJ7
03) Mustafa Kemik (MK51) / Cherokee

1993 model 2,6 kısa şase pajero mt vrangler lastik warn 900i vinç gebze/kocaeli

ilhan erbay' Alıntı:
1993 model 2,6 kısa şase pajero mt vrangler lastik warn 900i vinç gebze/kocaeli
yanıma arkadaş bulamassam tek katılırm

Düzelttim ;)

Buluşma noktasında araçsız arkadaşlarımızdan birini de misafir edebilirsiniz :smiley:

Kerim amma düşündün be kardeşim ;D

SDC' Alıntı:
Kerim amma düşündün be kardeşim ;D
Bu mesaj banaysa,;D
offf offf işin içinden çıkamadım,sizi 400 km uzaktan izleyeceğim.
Havada süper olacak .Daha önce yazdıkları gibi posterlik fotoğraflar çıkacaktır,ve çok eğlenceli geçecektir.

niyetimiz öyle uğur abi geçen seneki yerde kamp atalım akşam ateşimiz rakımız gitarımız la eğlenelim sabah rahatçana kalkarız diyorum gelmeyi düşünürsen cumadan konuşalım abi

Jeep34' Alıntı:
Yağmurda çadır nefis olur.. Siz c.tesinden gidiyorsunuz sanırım..

İnanın içim gidiyor ben de geliyorum diye adını listeye yazan arkadaşları gördükçe. Ancak malum tatil zamanı değil, aradaki 1000 km çok sorun olmasa da :smiley:. Gelmeyi çok isterim, küçük bir olasılık için dahi olsa buluşma noktasının koordinatlarını verebilmeniz mümkün mü?
Pajero 1990, kısa şase, kilit, mt lastik, hijack, yedek benzin depoları (40 lt), telsiz (aselsan), magellan gps, oldukça geniş üst bagaj, mesleğim nedeniyle oldukça donanımlı ilk yardım malzemeleri, hemen her türlü tamir malzemesi, değişik çap ve boylarda halatlar vb., bir de pajero tutkunu ben. Gelebilirsem eşim ve kızımla gelirim. Dediğim gibi çok küçük bir olasılık ama en azından koordinatları alabilirsem Samsun'dan gelip de bulamamak gibi bir sorunla karşılaşmayayım.
Aracımın son hali fotoğraftaki gibidir.
DSC01030.jpg

05-2.jpg

01-1.jpg

Engin bey yeterki siz gelin.Ben veya bir arkadaşım sizi samandıra gişelerinde karşılarız.Bir telefon etmeniz yeterli.
Telefonum:0532-500-43-71

Teşekkür ederim, hemen telefonunuzu kaydediyorum. Benim numaram da 0533 4668342. Aradığımda sürpriz olmaması açısından.

Bende numaranızı kaydettim.Yola çıktığınızda ararsanız hazırlığımızı yaparız.Hatta gelebilirseniz cumartesi günü gelin sizleri Şilede misafir ederiz.

Gelebilecek gibi olursam eğer, sizinle irtibata geçerim. Çok teşekkür ederim.

Olumlu yada olumsuz sizden haber bekliyor olucam.
Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri