Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,996
Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

Nadir abi birşey söylemek istiyorum ama aramızda kalsın,fotoğraftaki kamyon biz otururken geldi.Bu sırada grupta bulunan(ismi lazım değil)bazı kişiler ''Aaa Nadir abi geldi'' deyip gülüştüler.Dostu düşmanı ayırt edersin artık.(Bak ölümü gör aramızda kalacak dimi ?) ;D ;D ;D[attachment=2]

kamyon.jpg

Etiketler

O gülenleri çatakta kıstırırım valla. ;D
Zaten 30 metreden şişeyi deviremiyenleri almıyoruz derneğe. :D
Her şey bir yana orda bile adımın çok sevdiğim insanların arasında geçmesi ,uğraştığımız işin güzelliğini ve birlik-beraberliğimizin önemini göstermiyor mu ?

Tanju abim karıştırıyorsun, gelen fotoğraftaki kamyon değildi
Bir ara Nadir abil kırmızı çekici kullanıyordu hatta formun bir yerinde o foto vardı, tamda rengiyle uyan kırmızı çekici gelince Nadir abi geldi dedik ;D

Nedemek Yükselcim,benimiçin doyumsuz birkeyifti, 7/24 co-pilot görevine hazırım,ama birdaha 500metre yokuş yukarı yürüyemem mahvoldum ayaklarım hala titriyor.

Bu arada jj gezisine bolyedek parçayla gelicem,yağ filtresi,japon yapıştırıcı,duckstep,motoryağı ;D ;D ;D

Muhteşem fotoğraflar... Çekenlerin eline gözüne sağlık, tekrar...

Tuğsan Japoncu olduğunu belli etme bu kadar, benim Jeep'in bagajında antifreeze.den şanzıman yağına ordan fren hidroliğine her şey var, tamir aksamıda cabası. Honda'da su bile yok ;D

Ama dostlarımız jj ve amerikanlar olmasa otomotiv yedekparça ve yansanayisi biter.Düşünsenize heryer japon arabası,heryer kapalı,sanayi diye birşey kalmaz,çekiciler olmaz,onlarsız birhayat güzel olmaz bence,yaşasın jj ler. :smiley::smiley::smiley:

gerçekten harika görüntüler elinize emeginize saglık çok güzel sıtlers atmışsınız :smiley: :smiley: devamını dilerim saygılarımla...

yuysal' Alıntı:
Dursun usta,sağ koltuklarımızı günler öncesinden satmıştık arkadaşlara.Sonradan neler teklif ettiler ama sözümüzden dönmek olmaz.Bu uğurda arkadaşlar Suzukilerini,Toyotolarını,Land Roverlerini,Cherokeelerini evde bırakıp geldiler sağolsunlar. ;D ;D

desenize birdakine erken rezarvasyon yaptıracaz neyse bu sefer kacırdık eglenceyi bir dakine abi ben bu seneden yerimi ayırtsam yada kontenjanlar acıldımı hemen kaydımı yatırayım sag koltuk için :D :D :D :D

tugsan75' Alıntı:
Ama dostlarımız jj ve amerikanlar olmasa otomotiv yedekparça ve yansanayisi biter.Düşünsenize heryer japon arabası,heryer kapalı,sanayi diye birşey kalmaz,çekiciler olmaz,onlarsız birhayat güzel olmaz bence,yaşasın jj ler. :smiley::smiley::smiley:

Tuğsan cım madem cj fanatiği oldun bari doğru yaz jj değil cj :smiley:

tugsan75' Alıntı:
Nedemek Yükselcim,benimiçin doyumsuz birkeyifti, 7/24 co-pilot görevine hazırım,ama birdaha 500metre yokuş yukarı yürüyemem mahvoldum ayaklarım hala titriyor.

Bu arada jj gezisine bolyedek parçayla gelicem,yağ filtresi,japon yapıştırıcı,duckstep,motoryağı ;D ;D ;D
Tuğsan en önemli şeyi unuttun sigara külü evet önceden biriktirip kutulamak lazım ;D ;D ;D

Jeepcj7' Alıntı:
Tuğsan herşeyi orjinal istepnesi daha yere deymemiş ;D

;D ;D ;D

Çok güzel bir gezi olmuş, paylaştığınız için teşekkürler, Orkun senin Canavar süper olmuş emeğine değmiş, hatta bence v8 i bile hiç takma bu haliyle bile kazıyor yerleri, Yükselim maymunmuydu onuda çok beğendim, tam off-road makinası olmuş.

Omlet üstüne WD 40 ı bir deneyecem bakalım iyi performans veriyormu? ;D ;D

Selamlar

Muhteşem bir ortam. Orada olup o çamurun içinde olmak vardı ama benim de çekmem gereken araçlar vardı. Herkesi tebrik ederim.

http://s463.photobucket.com/albums/qq359/34BVB09/?action=view&current=25012009JEEPCJbulumas042.flv

http://s463.photobucket.com/albums/qq359/34BVB09/?action=view&current=25012009JEEPCJbulumas048.flv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR