Gezenbilir; 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği'nde (19 - 20 Mayıs 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,935

hasan110

Kamp III
Yer
SAKARYA
19 Mayıs cumartesi günü şiddetli yağmur altında kurduğumuz çadırlarımızdan sonra ;;;;;Pazar günü güneşli bir hava eşliğinde başarı ile zirvemizi tamamlayıp evlerimize sağ salim dönerek;;;;;Bir faaliyetimizi daha noktaladık.

Etiketler

Tüm arkadaşlara buradan teşekkür etmek istiyorum. İlk zirvemi yapmış bulunuyorum. Başarmış olmanın garip bir hissiyatı var üzerimde.

Bu arada bahsetmeden geçemeyeceğim. Herhangi bir etkinliğe katılmadan önce lütfen organizatörü, firmayı, programı, katılımcıları vs iyice araştırın. Rahatlıkla söyleyebilirim ki Gezenbilir ekibi orada olmasaydı ve bu benim ilk kamp deneyimim olsaydı kesinlikle bir daha katılmak aklımın ucundan dahi geçmezdi. 30 lt çanta ile kampa gelenler mi dersiniz. Yemek verilmeseydi aç kalmıştık diyenler mi. Rehber(!) uyarmayı unuttuğu için ve geç saatte zirve yoluna düştükleri için kızarmış piliç kıvamına gelenler mi. Söylenilene göre değeri birkaç bin TL olan bir çadırı üç kişi toplamaya çalışırken üçünün de ağzında sigara gördüğüm an zaten benim bittiğim andı.

İyi ki varsın GEZENBİLİR...

Not: Fotoğrafları yine her zamanki gibi merakla bekliyorum.

http://s15.postimage.org/oow7p9yff/Pano_0003.jpg

http://s15.postimage.org/v82u7ferv/Pano_0001.jpg

http://s15.postimage.org/xqoj840i3/Pano_0002.jpg

Şelaleye doğru yürüyüş sırasında Bey Çamı (inşallah ismini doğru hatırlamışmdır)

20120519_140048.jpg

20120519_140130.jpg

Bey Çamı ile romantik anlar... :smiley:

20120519_140147.jpg

20120519_140156.jpg

Şelale... İki köprüden bir tanesi çökerek 3 kişinin fena ıslanmasına yol açmış ;D

20120519_140707.jpg

Alper, Harun ve Hasan Abi

20120519_142300.jpg

20120519_142309.jpg

Yemek kuyruğunda :smiley:

20120519_194404.jpg

Sizlerle kampta değil ama zirve altında karşılaştık. Sarma,dolma olduğunu bilseydim mutlak uğrardım yanınıza ;)

Sabah çorbasını yapacak arkadaşa ait odunlar çalındığı :mad: için tırmanışa boğazımızdan sıcak birşey geçmeden başladık...

Ahmet Hocam,
Ufak bir ipucu vereyim Murat ve Alper'in olduğu yerde yemek bol olur ;D
Odun çalma da apayrı bir olay. Çorba olacak nasılsa diye hazırlık kahvaltı yapmayanlar için kötü süpriz olmuş.

arkadaşlar hepinize tüm etkinlik boyunca verdiğiniz destek ve dostluk için çok teşekkürler...
benimde ilk zirve tecrübemdi. bir dağın zirvesinde olmayı burda anlatabilmek inanın çok zor.
harun abi benle birlikte arkada kaldı ve benim yürüyüş tempom onun yürüyüşünü bozduğu için küçük bir oyun yaptım. geri dönüyorum diyerek onu postaladım :smiley: sonra kendi tempomda zirveye vardım. Ne olursa olsun kimsenin orada alacağı keyfi bozmak istemiyorum. yanıma telefonu almadığım için sizler beni merak etmişsiniz. hatta omuzu kırılan bir arkadaşın isminin alper olması ve benim gibi kırmızı kaskı olması sizleri dahada telaşlandırmış. Benim gibi dağcıya bişey olurmu? Yağlarım düşüş anında yumuşak bir zemin sağlıyor bana :smiley:
yolda geri dönenleri gördükce yanlarında inmemek için kendimi zor tuttum. zirve yolunda yaşadığım acıyı anlatamam. ama yavaşta olsa o zirveye vardım. 6,5 saat çıkış, 3 saat iniş toplam 9,5 saat sürdü.
sizleri tanıdığım ve birlikte 2. bir etkinliği yaptığım için çok mutluyum. hepinize tekrar teşekkürler...
baki selam...

Alper,
Senden ilk haber alınamadığı andan itibaren zirveye gittiğini biliyordum ;) Yanılmamşım. Ama diğer olasılıklarda içimizi sıkmadı değil.
Her zaman "olmasi için pak, olmayiyse pakmassun" ;D

Ynt: Gezenbilir; 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği'nde (19 - 20 Mayıs 2012)

Evet,

Bende başlayayım fotoğraflara.

Her foto için hikaye yazmama gerek yok sanırım.
;d

18 Mayıs Cuma gece Hatice ablamın evden full malzeme ile çıkış.
Fotolar-035.jpg

Aniden hopp Isparta Eğirdir'deyiz.
;)
Kadınlar tuvaleti giriş

Fotolar-038.jpg

Melikler Yaylasında çadırlar kuruluyor.
Fotolar-039.jpg

Çevrede yürüyüş öncesi hazırlıklar. Beşikgözü Mağarasına giderken.
Fotolar-040.jpg

Ynt: Gezenbilir; 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği'nde (19 - 20 Mayıs 2012)

19 Mayıs 2012 - Cumartesi öğlen yemeğimizden fotolar;

DSCF1203.jpg

DSCF1205.jpg

DSCF1207.jpg

DSCF1211.jpg

19 Mayıs 2012 - Cumartesi çevre gezisinden kareler.

DSCF1212.jpg

DSCF1214.jpg

DSCF1215.jpg

DSCF1216.jpg

19 Mayıs 2012 - Cumartesi çevre gezisinden kareler.

DSCF1218.jpg

DSCF1220.jpg

DSCF1221.jpg

DSCF1223.jpg

DSCF1225.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR