Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,072
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Taha Bey Yardımların için teşekkürler

Videolar çok iyi

selamlar

Hürriyet

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Felice' Alıntı:
Serhat tepsi izmitte, Boluya gitmeyi bekliyor,

Selamlar.

Mesut Bey hoşgeldiniz karlı bir İzmite. O kadar sıcak gel burda karı gör, ilginç olsa gerek.

O güzelim talıların tadına elbette bakacağız, İzmitten giderken sanırım konvoy yapacağız, hem tanışır hem keyifli bir yolculuk yapacağımızı umuyorum.

Selamlar tekrar.

Elbette Serhat, o gün yaklaşsın netleştiririz

Reha bey çok iyi düşünmüşsünüz. Yerinde bir karar.

.

Ok Mesut Bey;
CB miz yok ama genede PMR telsizimizi yanımıza alalım.
Konvoyda kullanırız belki.

suyabatmaz' Alıntı:
Taha, videolar çok güzelmiş.
hürriyet' Alıntı:
Taha Bey Yardımların için teşekkürler
Videolar çok iyi
selamlar
Hürriyet
Bu örnekleri çoğaltmak mümkün de konu dağılsın istemiyorum

TYT ve Land Rover atışmalarının; off-road ve Gezenbilir alemine çok renk kattığını düşünüyorum ;D ;D ;D

şu an şoktayım sözlerine katılıyorum reha abi FARUK abime allahtan rahmet diliyorum. :'( :'( :'(

suyabatmaz' Alıntı:
TYT ve Land Rover atışmalarının; off-road ve Gezenbilir alemine çok renk kattığını düşünüyorum ;D ;D ;D
toyotalar olamasa vinçlerimiz ,straplarimiz pas tutacak yahu

Moderatör Abilerimiz ;

Kamp programı hakkında konuşmaya başlasak ;D ;D Özellikle kamp malzemeleri konusunda gayet çaylağım..Bu benim ilk Kış Kampım olacak ..Yanıma ne alıp ne almayacağım konusunda ciddi kararsızlık içerisindeyim..Örneğin çadırımın altına üç beş plaka strafor almak düşüncesindeyim ? Kurmadan straforu serip sonra üstüne çadırı koyarım..Böylece alttan soğuk yemem diye düşünüyorum..Ayrıca yiyecek içecek işini ne yapacağız ?? Bu kampın olmazsa olmaz malzemeleri nelerdir ?

Yoksa çok mu erken sordum bu soruları ???

Saygılar

Cenk

Bence de ufak ufak program ve ihtiyaç listesi hakkında konuşsak iyi olur..

Saygı ve sevgi ile....

rkayaci' Alıntı:
Bence de ufak ufak program ve ihtiyaç listesi hakkında konuşsak iyi olur..

Saygı ve sevgi ile....

Cenk senin işin kolay ben varım ; gerekeni yaparız.
Her türlü bilgiyi vereceğiz arkadaşlar hiç merak etmeyin. Hem detaylı bilgileri vereceğiz; hemde az zamanda vereceğiz.

Otel'de konaklamak için yer kalmamıştır. Listeye bundan sonra adını yazacak arkadaşlar 25. İlker Sevilengül'den sonra listeye adını ekeleyecekler Çadır veya köy evi şeklinde isimlerini kaydetmeye devam edebilirler.

Selamlar

Ender

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...