Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,045
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Şu an itibari ile 23 araçlık bir buluşma olacak gibi

11 Defender
9 Discovery
2 Freelander

Bi tane de araya karışmış bi kızılderili var ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Assasin' Alıntı:
Bora abi sendemi geliceksin yoksa :D

bende geleceğim kardeşim benim. babana söylede jacki getirsin o anlar söyle ;D

bora1071' Alıntı:
bende geleceğim kardeşim benim. babana söylede jacki getirsin o anlar söyle ;D

Analadım ben onu Bora, ''Karışma bendeeee'' ;) ;)

Ender ;

Köy Evi olayımız ne durumda ? İki gönüllümüz daha var ama köy evi istiyorlar ;D ;D

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Ender ;

Köy Evi olayımız ne durumda ? İki gönüllümüz daha var ama köy evi istiyorlar ;D ;D

Cenk

Cenk Selam
köy evi için aşağı yukarı 7-8 kişi olması lazım diğer türlü 2 kişi için çok pahalı olacaktır.

endy' Alıntı:
Cenk Selam
köy evi için aşağı yukarı 7-8 kişi olması lazım diğer türlü 2 kişi için çok pahalı olacaktır

selamlar

belki bize uyabilir köy evinin özellikleri ve fiyatını biraz açarmısınız.tşkr

ilker

ilkersev' Alıntı:
endy' Alıntı:
Cenk Selam
köy evi için aşağı yukarı 7-8 kişi olması lazım diğer türlü 2 kişi için çok pahalı olacaktır

selamlar

belki bize uyabilir köy evinin özellikleri ve fiyatını biraz açarmısınız.tşkr

ilker

Normalde 10 kişilik 2-3 nadiren de 4 odası olan salonda yatma kapasitesi ile birlikte 10 kişi oluyor geçen seneki fiyatı 500 TL idi

Malesef bu buluşmayada aracı yetiştiremiyorum benim yerimede eğlenin :-[

Herkese Merhaba,

Taha, eğer işlerimi ayarlayabilirsem ( daha belli değil ) ben de çok orada olmak istiyorum. Eğer gidecek olursam, mutlaka: Göktuğ ve sana haber verecem. Atla gel, benim araçla üçümüz gideriz. Bütün çabam işlerimi ayarlamakta.

Barış

listeyi gördükçe içim gidiyor gelemeyenlerin yerinede eğlenin arkadaşlar :'(

Arkadaşlar

Bolu Sarı Alanda çok güzel bir hava mevcut 70 cm kar var bölge de hava açık ve yumuşak tüm yollar açık.

Bununla birlikte belki bir diğer tesisten 5 oda daha alma ihtimalimiz var, Bununla ilgili detaylı bilgi vereceğiz.

Selamlar

Ender

kayak takımıdamı getirsek napsak yahu :D

endy' Alıntı:
Arkadaşlar

Bolu Sarı Alanda çok güzel bir hava mevcut 70 cm kar var bölge de hava açık ve yumuşak tüm yollar açık.

Bununla birlikte belki bir diğer tesisten 5 oda daha alma ihtimalimiz var, Bununla ilgili detaylı bilgi vereceğiz.

Selamlar

Ender
İnşallah 1 hafta içinde hava kötüye gitmez , kar olayı eğlencemize eğlence katar diye düşünüyorum. :D

en iyisi kayak takımınıda atim bagaja baktım hava güzel salarım kendimi :D

dabl' Alıntı:
en iyisi kayak takımınıda atim bagaja baktım hava güzel salarım kendimi :D
Baktınız eğim yok bağlarsınız bi ipi land'in arkasına -çek abii :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri