<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="2.mahmut" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
2.mahmut' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ender bey merhaba , <br />
kamp hakkında otel ve çadır konaklama ayrı noktalarda olacağından organizasyon programınız belli oldumu?<br />
c.tesi nasıl hareket edilecek , otele yerleşecek arkadaşlar önce otele mi gidecek yoksa kamp alanına gelip geri mi dönecek , ikisi arası mesafe ne kadar?<br />
gelmek istiyorum ama kar biraz beni düşündürüyor, çadır ve ekipmanım var fakat bi mağduriyet yaşamaktan korkuyorum açıkcası sonuçta havayla mücadele edemeyiz <br />
geçen sene de aynı zamanda mı kamp yapmıştınız burada ?<br />
sorularla bunaltmak istemem ama biraz detay verirseniz sevinirim eminim benim gibi düşünen ve adını listeye eklemeyen arkadaşlar da vardır.<br />
teşekkürler
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Öncelikle merhabalar <br />
<br />
Sorularınızdan bunalmayız. Hareket planını önümüzde ki hafta Salı günü açıklayacağız.<br />
<br />
Çadır otel ve Ateş yerinin arası mesafe olarak açık olmaması içinde elimizden geleni yapmayı planlıyoruz. Yani hepimizin birarada olmaını bir şekilde sağlayacağız. Karda olacak çadır kampları genelde aşırı soğuk olmaz ama gene de malzemelerin iyi olması gerekir, Geçen sene ocak ayında daha yukarıda bir yerde daha soğukta, kalmıştık çok zorlanan pek kimse yoktu ama herkesin techizatı iyi idi.<br />
<br />
2, bir otelden yer alma durumumuz söz konusu, bugün akşam üstü belli olacak, eğer alırsak zaten çok bir sıkıntı olmayacak kimse için. <br />
<br />
Selamlar <br />
<br />
Ender</div>