Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Sayın Nur & Erhan Böke sizin de oda talebinize olumlu cevap veriyoruz. Otel Odası olarak listede gerekli düzeltmeyi yapıyorum. Lütfen takip ediniz.

2.mahmut' Alıntı:

Ender bey merhaba , 
kamp hakkında  otel ve çadır konaklama ayrı noktalarda olacağından organizasyon programınız belli oldumu?
c.tesi nasıl hareket edilecek , otele yerleşecek arkadaşlar önce otele mi gidecek yoksa kamp alanına gelip geri mi dönecek , ikisi arası mesafe ne kadar?
gelmek istiyorum ama kar biraz beni düşündürüyor, çadır ve ekipmanım var fakat bi mağduriyet yaşamaktan korkuyorum açıkcası sonuçta havayla mücadele edemeyiz 
geçen sene de aynı zamanda mı kamp yapmıştınız burada ?
sorularla bunaltmak istemem ama biraz detay verirseniz sevinirim eminim benim gibi düşünen ve adını listeye eklemeyen arkadaşlar da vardır.
teşekkürler

merhaba sizinde adınızı listeye ekliyorum otel için 
gelemeyecekseniz acil bilgi veriniz.Odayı almak isteyen başka bir katılımcı olabilir. 
Selamlar 
#   Adı Soyadı                               Konaklama Toplam Kişi SayısıKatıldığı Şehir Araç Marka Modeli

1   Ender KURUTLU                       Otel    2   İstanbul   1996 Discovery V8 İES
2   Turkan/Reha YURDAKUL            Otel    2   İstanbul   1992 Defender
3   Ertürk GÜRER                           Otel    4   Ankara   1996 Discovery V8
4   Kürşad ERGAN                          Otel    2   İstanbul   1995 Discovery V8
5   Cem TASCIOĞLU                      Otel    2   İstanbul   2000 Discovery TD 5
6   Mert YASIN                             Otel    2   İstanbul   2001 Discovery V8
7   Canan/M.K.GÜNER                    Otel    2   Ankara   2001 Defender TD5
8   Burcu/Burak DOKUR                  Otel    2   İstanbul   1996  Discovery I Tdi
9   Sinan DÖLEK                            Otel    1   İstanbul   
10   Cenk SARIKAYA                      Çadır    2   İstanbul   1987 Defender
11   Metin DİNLER                          Otel    4   İstanbul   2001 Discovery  TD5
12   Umut KAPTAN                         Otel    2   Kocaeli   1991 Defender
13   Aselsan                                   Otel    2   İstanbul   
14   Kubilay AYDIN                          Otel    2   İstanbul   Defender 2.5 Petrol
15   Serhat TEMİZCE                       Otel    2   İstanbul   1988 Defender 110
16   Mustafa KARAHASANOĞLU         Çadır    1   İstanbul   AZAT - 1998 Cherokee XJ
17   Mesut AKKOÇ                           Otel    2   Kocaeli   2001 Discovery
18   Sedat AÇIL                               Otel    4   İstanbul   
19   Nejat KURTKAYA&Naci DOĞANCI  Otel    2   İstanbul   1992 Defender V8
20   Gürkan GÖZÜBÜYÜK                  Otel    2   Bursa   1998 Discovery 300 Tdi
21   Rıdvan KAYA                             Otel    4   İstanbul   2006 Freelander 2.0 TD4 HSE
22   Nur & Erhan BÖKE                     Otel    2   İstanbul   1992 Defender Camper
23   Hürriyet & Nevin                        Otel    2   İstanbul   FL TD4 
24   İbrahim GÜLAY                          Otel    2   İstanbul   1993 Defender 300 Tdi
25   ilker SEVİLENGÜL                       Otel    2   istanbul   1992 Defender Karavan
26   Ercüment UÇGUN                      Çadır    1   İstanbul   1990 Defender 
27   Volkan YILDIRAN                       Çadır    1   Bolu   
28   Alper SARIKAYA                        Otel    2   İstanbul   ( Kesinleşmiştir.) 
29   II. Mahmut                               Otel    2   İstanbul 
Arkadaşlar 1 Oda daha var iki kişilik bilgilerinize; listeye adını önce ilave eden arkadaşlara vereceğiz. 
Selamlar 
Ender