Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,995
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

25 aralık aksamı ıstanbulda olmam gerekıyor mecburen :( gece izmite donup aracı degıstırıp defenderımla gelmeyı planlıyorum kesınlıkle kacırmayı dusunmuyorum pazar kesın orda olurum cumartesı cok ıçilmezsse gece de orda olabılırım..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

berk' Alıntı:
25 aralık aksamı ıstanbulda olmam gerekıyor mecburen :( gece izmite donup aracı degıstırıp defenderımla gelmeyı planlıyorum kesınlıkle kacırmayı dusunmuyorum pazar kesın orda olurum cumartesı cok ıçilmezsse gece de orda olabılırım..

Hadi berk yap birşeyler

defefender listesini bozmak gibi olacak ama ayarlayabilirsem eğer aracım ve dostlarımla gelmeyi planlıyoruz :smiley:)

endy' Alıntı:
Öncelikle merhabalar

Sorularınızdan bunalmayız. Hareket planını önümüzde ki hafta Salı günü açıklayacağız.

Çadır otel ve Ateş yerinin arası mesafe olarak açık olmaması içinde elimizden geleni yapmayı planlıyoruz. Yani hepimizin birarada olmaını bir şekilde sağlayacağız. Karda olacak çadır kampları genelde aşırı soğuk olmaz ama gene de malzemelerin iyi olması gerekir, Geçen sene ocak ayında daha yukarıda bir yerde daha soğukta, kalmıştık çok zorlanan pek kimse yoktu ama herkesin techizatı iyi idi.

2, bir otelden yer alma durumumuz söz konusu, bugün akşam üstü belli olacak, eğer alırsak zaten çok bir sıkıntı olmayacak kimse için.

Selamlar

Ender

net cevaplar için teşekkur ederim en geç c.tesi öğlene kadar haber vereceğim görüşmek üzere

endy' Alıntı:
# Adı Soyadı Konaklama Toplam Kişi SayısıKatıldığı Şehir Araç Marka Modeli

1 Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1996 Discovery V8 İES
2 Turkan/Reha YURDAKUL Otel 2 İstanbul 1992 Defender
3 Ertürk GÜRER Otel 4 Ankara 1996 Discovery V8
4 Kürşad ERGAN Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8
5 Cem TASCIOĞLU Otel 2 İstanbul 2000 Discovery TD 5
6 Mert YASIN Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
7 Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
8 Burcu/Burak DOKUR Otel 2 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
9 Sinan DÖLEK Otel 1 İstanbul
10 Cenk SARIKAYA Çadır 2 İstanbul 1987 Defender
11 Metin DİNLER Otel 4 İstanbul 2001 Discovery TD5
12 Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
13 Aselsan Otel 2 İstanbul
14 Kubilay AYDIN Otel 2 İstanbul Defender 2.5 Petrol
15 Serhat TEMİZCE Otel 2 İstanbul 1988 Defender 110
16 Mustafa KARAHASANOĞLU Çadır 1 İstanbul AZAT - 1998 Cherokee XJ
17 Mesut AKKOÇ Otel 2 Kocaeli 2001 Discovery
18 Sedat AÇIL Otel 4 İstanbul
19 Nejat KURTKAYA&Naci DOĞANCI Otel 2 İstanbul 1992 Defender V8
20 Gürkan GÖZÜBÜYÜK Otel 2 Bursa 1998 Discovery 300 Tdi
21 Rıdvan KAYA Otel 4 İstanbul 2006 Freelander 2.0 TD4 HSE
22 Hürriyet & Nevin Otel 2 İstanbul FL TD4
23 İbrahim GÜLAY Otel 2 İstanbul 1993 Defender 300 Tdi
24 ilker SEVİLENGÜL Otel 2 istanbul 1992 Defender Karavan
25 Ercüment UÇGUN Çadır 1 İstanbul 1990 Defender
26 Volkan YILDIRAN Çadır 1 Bolu
27 Alper SARIKAYA Otel 2 İstanbul ( Kesinleşmiştir.)
28 Seda & Mert AKTAŞ Otel 2 İstanbul 1987 Defender 2,5 dizel
29 Azmi Timur Tunceli Araç 1 Sinop

Şu an müsait 2 odamız var güncel olarak

Selamlar

Ender

yasasın bende geliorum
p.tesi parayı hesaba aktarıp bilgisini ssize veririm teşekkürler

nordic1903' Alıntı:
29. sıradaki arkadaş benim öz kardeşim olduğundan ve benim aracımla geleceğinden yazma ihtiyacı hissetmedim ;D ;D
cenk bey merhaba malesef ki kampın tadını çadırda çıkaramayacağım hanımla geleceğim için otelde konaklayacağım görüşmek üzere

Merhabalar ehliyetim ve arazi aracım olmadığından kamp alanına araçla gelemeyeceğim.İstanbul istikametinden gelip Bolu Batı kapısından çıkacak ve beni alma şansı olan var mı?

Merhabalar,
Bende Düzceden eşim ve kızımla birlikte katılmayı düşünüyorum. fakat cumartesi gelemiyorum. pazar sabah gelmeyi planlıyorum. bu durumda nerede nasıl buluşabiliriz. rota, buluşma ve gidiş hakkında henüz bir bilgi yok. CB de hangi kanalda olacağız? bilgilendiriseniz sevinirim. sanırım katılımda tek Nissan ben olacağım :smiley:

mahirisa' Alıntı:
Merhabalar,
Bende Düzceden eşim ve kızımla birlikte katılmayı düşünüyorum. fakat cumartesi gelemiyorum. pazar sabah gelmeyi planlıyorum. bu durumda nerede nasıl buluşabiliriz. rota, buluşma ve gidiş hakkında henüz bir bilgi yok. CB de hangi kanalda olacağız? bilgilendiriseniz sevinirim. sanırım katılımda tek Nissan ben olacağım :smiley:

merhabalar ;

öncelikle katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Sayfayı takip edin; salı günü tüm bilgileri paylaşacağız.
Selamlar

Ender

o zaman son durumda listede ben de varım. :smiley:
# Adı Soyadı Konaklama Toplam Kişi SayısıKatıldığı Şehir Araç Marka Modeli

1 Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1996 Discovery V8 İES
2 Turkan/Reha YURDAKUL Otel 2 İstanbul 1992 Defender
3 Ertürk GÜRER Otel 4 Ankara 1996 Discovery V8
4 Kürşad ERGAN Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8
5 Cem TASCIOĞLU Otel 2 İstanbul 2000 Discovery TD 5
6 Mert YASIN Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
7 Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
8 Burcu/Burak DOKUR Otel 2 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
9 Sinan DÖLEK Otel 1 İstanbul
10 Cenk SARIKAYA Çadır 2 İstanbul 1987 Defender
11 Metin DİNLER Otel 4 İstanbul 2001 Discovery TD5
12 Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
13 Aselsan Otel 2 İstanbul
14 Kubilay AYDIN Otel 2 İstanbul Defender 2.5 Petrol
15 Serhat TEMİZCE Otel 2 İstanbul 1988 Defender 110
16 Mustafa KARAHASANOĞLU Çadır 1 İstanbul AZAT - 1998 Cherokee XJ
17 Mesut AKKOÇ Otel 2 Kocaeli 2001 Discovery
18 Sedat AÇIL Otel 4 İstanbul
19 Nejat KURTKAYA&Naci DOĞANCI Otel 2 İstanbul 1992 Defender V8
20 Gürkan GÖZÜBÜYÜK Otel 2 Bursa 1998 Discovery 300 Tdi
21 Rıdvan KAYA Otel 4 İstanbul 2006 Freelander 2.0 TD4 HSE
22 Hürriyet & Nevin Otel 2 İstanbul FL TD4
23 İbrahim GÜLAY Otel 2 İstanbul 1993 Defender 300 Tdi
24 ilker SEVİLENGÜL Otel 2 istanbul 1992 Defender Karavan
25 Ercüment UÇGUN Çadır 1 İstanbul 1990 Defender
26 Volkan YILDIRAN Çadır 1 Bolu
27 Alper SARIKAYA Otel 2 İstanbul ( Kesinleşmiştir.)
28 Seda & Mert AKTAŞ Otel 2 İstanbul 1987 Defender 2,5 dizel
29 Azmi Timur Tunceli Araç 1 Sinop
30 Mahir İsa ZORBOZAN Günübirlik 3 Düzce

Arkadaşlar ;

29. sıraya adını yazdığım kardeşim malesef bize katılamayacak..Kendisi sinemacı ve doğaçlama gelişen bir kısa film projesi sebebiyle affını istedi..Otelde oda bulma konusunda çok yardımcı olan Ender kardeşimden özür diliyorum..

Saygılar

Cenk

endy' Alıntı:
Arkadaşlar

Otel'de konaklamak ve etkinliğe katılmak için adını listeye yazmış tüm arkadaşlarımız:
Aşağıda detaylarını verdiğimiz hesap numarasına en geç pazartesi günü 20.12.2010 akşam 17:00 ye kadar ödemelerinizi yapmanızı rica ederiz. 20.12.2010 akşamı yapılan ödeme listesine göre otel konaklama listesi tekrar düzenlenecektir. Kayak sezonu olduğundan otele ödemeyi 21.12.2010 gününde yapacağız. Ödeme yaparken açıklama kısmına ad soyad yazmanızı rica ederiz.

Her bir oda'da kişi başı konaklama ücreti 50 TL'dir. 2 kişi için toplam 100 TL'dir.

2 kişilik odada tek başına konaklayacak arkadaşlarımız için ücret : 100 TL'dir. Bu arkadaşlarımız yanlarına bir arkadaşlarını alabilirler.

Etkinlikte yakılacak ateş için kullanılacak odun ve bahse konu odunun nakliyesi için kişi başı 10 TL toplamaktayız. Bu ücret tüm katılımcılardan ( çocuklar hariç ) alınacaktır.

Toplam yapılacak ödemeler aşağıdaki gibidir.

• İki kişi katılan arkadaşlarımız: 100 TL konaklama + 20 lira odun ücreti toplam 120 TL

Tek başına katılan arkadaşlarımız: 100 TL konaklama + 10 TL odun ücreti Toplam : 110 TL

Çadırda veya kendi araçlarında konaklayan arkadaşlarımız kişi başı 10 TL ödemeleri gerekmektedir.

Banka Hesap Bilgileri;
Sedat AÇIL

Finansbank İstanbul Bahçelievler (932) Şubesi

10918671 Numaralı TL Hesabı

IBAN: TR680011100000000010918671

merhaba eft yi yaptım bilginize:smiley:))

sertem41' Alıntı:
Hafta sonu EFT yapılabiliniyormu?
serhat bey merhaba :smiley:)
iban no ya ileri tarihli oalrak yapılıyor işlk iş günü hesaba geçiyor bende az önce öğrenip uyguladım::smiley::smiley::

2.mahmut' Alıntı:
serhat bey merhaba :smiley:)
iban no ya ileri tarihli oalrak yapılıyor işlk iş günü hesaba geçiyor bende az önce öğrenip uyguladım::smiley::smiley::

Teşekkür ederiz, bir şey daha öğrendim. Bu konularda hiç bir bilgim yok malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri