Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
bende takipdeyim son dakka aksiliklerinden bıktığım için listeye adımı yazmıyorum uyarsa atlayıp gelirim zaten ben çadırda yatıyorum Reha abininde sucuklara konar işi bitiririm ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
bsayil' Alıntı:
bende takipdeyim son dakka aksiliklerinden bıktığım için listeye adımı yazmıyorum uyarsa atlayıp gelirim zaten ben çadırda yatıyorum Reha abininde sucuklara konar işi bitiririm ;D ;D ;D
Abicim Reha Abinin sucuklarının talibi çok biraz acele edip istanbul - Bolu otobanında uygun bir tesiste markaja almaya başlamak lazım zira çok güçlü rakiplerin olacak; bence MKG abi'yi de göz ardı etmemelisin
Reha abicim biz sizleri örnek alıyoruz; bizim gözümüzde yoktur birbirinizden farkınız; tadı damağımda olan bir çok yemek var MKG abimizin bu sefer başı biraz kalabalık olacak bana sorarsanız; ama yok bahse konu yemek olunca size de denecek söz bulamayız.
Acaba Nadir Abimiz gelmez mi Sonuçta oda bir Range Rover kullanıcısı bir de Nadir abi olursa artık nasıl bir yiyenbilir etkinliği olur tahmin edebilmek zor
Önceden gidenler daha iyi bilir ama geçen sene fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok zor bi yola benzemiyordu..Ama önümüz kış ..Kar-Buz yollara ne yapar bilemeyiz ..
Ben de Standart Defender ile geleceğim..Tek farkı Cooper STT Lastikler olacak..İnşallah sorun yaşamayız..