Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,946
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Arkadaşlar,
2. Gezinin başlığı aşağıdaki linkte..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40682.0

selamlar, reha

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Selamlar
fotografların paylaşıldığı link de aşağıda.. reha

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42423.0

gelmeye çalışacam bakalım inşallah tarıkı da alırsan kesin gelirim

dabl' Alıntı:
merhaba ender bey acaba yol durumu ne durumdadır acaba sıkıntı yaşatırmı bize

Merhaba Metin Bey;

yol durumu şu an için söylemek erken ama bize bir sıkıntı yaşatacağını hiç zannetmiyorum. Önümüzdeki günlerde hava ve yol durumu ile çok daha güncel bilgilendirmeler yapacağız.

Selamlar

Ender

kokteknik' Alıntı:
gelmeye çalışacam bakalım inşallah tarıkı da alırsan kesin gelirim

Bulent çok seviniriz; her ikinizde gelirseniz hele 10 numara olur; haber bekliyoruz

Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli

1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8 İES
2. Turkan/Reha Yurdakul Otel 2 İstanbul 1992 Defender
3. Ertürk Gürer Otel 4 Ankara 1996 Discovery V8
4. Kürşad Ergan Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8
5. Cem Tascıoglu Otel 2 İstanbul 2000 Discovery td 5
6. Mert Yasin Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
7. Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
8. Burcu/Burak DOKUR Otel 3 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
9. Sinan DÖLEK
10.Cenk SARIKAYA Çadır 2 Istanbul 1987 Defender
11.Metin Dinler Otel 4 Istanbul 2001 discovery TD5
12.Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
13.Aselsan Otel 2 İstanbul
14.Kubilay Aydın Otel 2 İstanbul 1990 Defender 2.5 Petrol
15.Serhat Temizce Otel 2 Kocaeli 1988 Defender 110
16.Mustafa KARAHASANOĞLU Çadır 1 İstanbul AZAT - 1998 Cherokee XJ
17.Mesut Akkoç Otel 2 Kocaeli 2001 Discovery
18.Sedat Açıl Otel 4 İstanbul
19.Nejat Otel 1 İstanbul
20. Gürkan Gözübüyük Otel 2 Bursa 1998 Discovery 300 Tdi
21. Rıdvan KAYA 4 İstanbul 2006 Freelander 2.0 TD4 HSE

Arkadaşlar

Son 1 adet odamız kalmıştır. Bilgilerinize;

Odaların dolmasından sonra talebe göre bir de köy evi kiralama yoluna gidebiliriz.

Herkese Selamlar

endy' Alıntı:
Arkadaşlar

Son 1 adet odamız kalmıştır. Bilgilerinize;

Odaların dolmasından sonra talebe göre bir de köy evi kiralama yoluna gidebiliriz.

Herkese Selamlar

Konaklama fiyat ve bilgisini ben göremedim. Şayet daha önce paylaştıysanız özür dilerim, yok yayımlanmadıysa bilgi rica ediyorum. Saygılar...

rkayaci' Alıntı:
Konaklama fiyat ve bilgisini ben göremedim. Şayet daha önce paylaştıysanız özür dilerim, yok yayımlanmadıysa bilgi rica ediyorum. Saygılar...

Merhaba ilk sayfada bilgisi mevcut;

2 kişilik oda da tek kişi konaklama oda kahvaltı 50 TL iki kişi toplam 100 TL yapıyor
2 kişilik oda da tek başına konaklama 100 TL

Bunun dışında çok cüzi bir ücret toplayacağız yakılacak ateş için, gece boyu yetecek odun ve kamp yerine nakliyesi için

önümüzdeki hafta konaklama ücretlerini toplamak için hesap numarası vereceğiz.

Selamlar

Ender

Son zamanlardaki hava durumuna bakılırsa Karlı olacak gibi. Çamur lastiği mi önerirsiniz? yoksa kar lastiği ile mi gelelim? İlk kışımı geçireceğim pek bilemiyorum... :smiley:

2. LR Buluşmasına göz atarken bişey farkettim..Kamp yapacağımız yerde restoranlar mevcutmuş ..Bu durumda yiyecek malzememizi kek , çikolata gibi ıvır zıvır olarak mı düşünelim ?

Mangal yapmayacakmıyız yoksa :eek:

Saygılar

Cenk

Selamlar
eğer mangal yapmayacak isek nerde kaldı Land Rover ruhu, nerde "yiyenbilir" zihniyeti.. reha

Anki' Alıntı:
Son zamanlardaki hava durumuna bakılırsa Karlı olacak gibi. Çamur lastiği mi önerirsiniz? yoksa kar lastiği ile mi gelelim? İlk kışımı geçireceğim pek bilemiyorum... :smiley:

Bu tür zaman içinde değişmesi muhtemel tüm koşul bilgilerini olabildiğince etkinliğe yakın paylaşacağız;
Ve çok detaylı bir yol durumu, hava durumu, ihtiyaç listesi, kıyafetler, yanınızda olması gerekenler şeklinde paylaşacağız.

Lastik ile ilgili bilgileri de ayrıca o zaman ki hava yol koşullarına göre bildireceğiz.

Selamlar

Ender

Anki' Alıntı:

Bence 4 mevsim lastiği uygun olur....

reha' Alıntı:
Selamlar
eğer mangal yapmayacak isek nerde kaldı Land Rover ruhu, nerde "yiyenbilir" zihniyeti.. reha

Eğer kamp yapıp mangal yakmazsam ve o mangalda sucuk olmazsa içime kapanırım , hayata küserim ;D ;D Az önce Kayseriye sucuk siparişi bile verdim ;D ;D

Saygılar

Cenk

Arkadaşlar,
dikkat dikkat .. CENK beyin arabası "koruma altına alınmalıdır, kendisine gereken miktarda ESKORT verilmesi gerekir" ;-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri