Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,946
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

nordic1903' Alıntı:
Burak Bey ;

Önceden gidenler daha iyi bilir ama geçen sene fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok zor bi yola benzemiyordu..Ama önümüz kış ..Kar-Buz yollara ne yapar bilemeyiz ..

Ben de Standart Defender ile geleceğim..Tek farkı Cooper STT Lastikler olacak..İnşallah sorun yaşamayız..

İşte bu yüzden konvoy halinde gidelim derim Cenk Bey :smiley:
Malum yolda yardım gerekebilir.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli

1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8 İES
2. Turkan/Reha Yurdakul Otel 2 İstanbul 1992 Defender
3. Ertürk Gürer Otel 4 Ankara 1996 Discovery V8
4. Kürşad Ergan Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8
5. Cem Tascıoglu Otel 2 İstanbul 2000 Discovery td 5
6. Mert Yasin Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
7. Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
8. Burcu/Burak DOKUR Otel 3 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
9. Sinan DÖLEK
10.Cenk SARIKAYA Çadır 2 Istanbul 1987 Defender
11.Metin Dinler Otel 4 Istanbul 2001 discovery TD5
12.Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
13.Aselsan Otel 2 İstanbul
14.Kubilay Aydın Otel 2 İstanbul 1990 Defender 2.5 Petrol
15.Serhat Temizce Otel 2 Kocaeli 1988 Defender 110
16.Mustafa KARAHASANOĞLU Çadır 1 İstanbul AZAT - 1998 Cherokee XJ
17.Mesut Akkoç Otel 2 Kocaeli 2001 Discovery
18.Sedat Açıl Otel 4 İstanbul
19.Nejat Otel 1 İstanbul
20. Gürkan Gözübüyük Otel 2 Bursa 1998 Discovery 300 Tdi

o tarihe kadar aracı alabilirsem katılmaya çalışırım ilk deneyimim olmuş olur ...

freelander td4 alacak gibi görünüyorum bi tane buldum gideceğiniz yerlerde yolda kalırmıyım :smiley:) listede hiç yokda :smiley:

leprecon' Alıntı:
o tarihe kadar aracı alabilirsem katılmaya çalışırım ilk deneyimim olmuş olur ...

freelander td4 alacak gibi görünüyorum bi tane buldum gideceğiniz yerlerde yolda kalırmıyım :smiley:) listede hiç yokda :smiley:

MErhaba

Buyrun Gelin Aracınız olmasa da gelin hiç problem değil, Freelander gideceğimiz yerlerde problem çıkartabilecek bir araç değil, kaldı ki biz bir yere giderken yol koşullarından dolayı kimse yolda kalmaz :smiley:)

1.Landrover buluşmasında benim aracım arıza yapmıştı ve Nejat Kurtkaya'nın aracında devam etmiştim; yardımlaşmak ve paylaşmak işin esas keyifli yanıdır.

Selamlar

Ender

Otel kapasitesi doldumu acaba, son durum nedir bilgi alabilirmiyiz?

sertem41' Alıntı:
Otel kapasitesi doldumu acaba, son durum nedir bilgi alabilirmiyiz?

Şu anda 3 adet 2 kişilik oda var; eğer otelde ki odalar dolar ve katılmak isteyenler olursa civar çevreden köy evi kiralama yoluna gideceğiz.

Selamlar
Ender

hayırlısıyla alsam artık şu aracı gelmek için elimden geleni yaparım.... 2 gün içinde sonuca ulaşırım heralde aracın km si 212000 o na biraz takıldımda yarın göstericez ustaya ..

endy' Alıntı:
Şu anda 3 adet 2 kişilik oda var; eğer otelde ki odalar dolar ve katılmak isteyenler olursa civar çevreden köy evi kiralama yoluna gideceğiz.

Selamlar
Ender

Bilgilendirme için teşekkür ederim, birde daha önce de bu gölgeye gidilmiş olduğun dan bu bölge ile görseller bulunan bir topic varmıdır acaba?

sertem41' Alıntı:
Bilgilendirme için teşekkür ederim, birde daha önce de bu gölgeye gidilmiş olduğun dan bu bölge ile görseller bulunan bir topic varmıdır acaba?

Evet etkinlikler kısmında bulabilir siniz hem 1.hem 2. buluşmanın konuları vardır

merhaba ender bey acaba yol durumu ne durumdadır acaba sıkıntı yaşatırmı bize

1. Gezinin başlığı;

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=65836.80;num_replies=89

2. Gezinin başlığını bulamadım.......

lr.jpg

Mesut Bey, tasarım çok güzel olmuş, elinize sağlık.

mesut bey elinize sağlık çok hoş bi tasarım tebrikler...

endy' Alıntı:
MErhaba

Buyrun Gelin Aracınız olmasa da gelin hiç problem değil, Freelander gideceğimiz yerlerde problem çıkartabilecek bir araç değil, kaldı ki biz bir yere giderken yol koşullarından dolayı kimse yolda kalmaz :smiley:)

1.Landrover buluşmasında benim aracım arıza yapmıştı ve Nejat Kurtkaya'nın aracında devam etmiştim; yardımlaşmak ve paylaşmak işin esas keyifli yanıdır.

Selamlar

Ender

Hey gidinin günleri :smiley: bende o zaman o konvoyda standart discovery 2 td5 ile gelmiştim, ağır off road yapmayıda hiç düşünmüyordum ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]
[attachment=2]

yazili.jpg

IMG_2866.jpg

Yol durumu ne olursa olsun konvoyu ulaştırırız, çok kar olursa kar yumuşaksa extreme lastikliler öne geçer yol açar, çekeriz, kürekle yol açarız bir şekilde gideriz :smiley:

Tempus' Alıntı:
Yol durumu ne olursa olsun konvoyu ulaştırırız, çok kar olursa kar yumuşaksa extreme lastikliler öne geçer yol açar, çekeriz, kürekle yol açarız bir şekilde gideriz :smiley:

İşte bu iddayı seviyorum.
Zaten buluşmanın esas çekici yanıda bu değil mi ?
Expedition keyfi ve yardımlaşma...

Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri