Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,115
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

nordic1903' Alıntı:
Eğer kamp yapıp mangal yakmazsam ve o mangalda sucuk olmazsa içime kapanırım , hayata küserim ;D ;D Az önce Kayseriye sucuk siparişi bile verdim ;D ;D

Saygılar

Cenk

Anlaşıldı, daha önce Reha Beyi yakın markaja almıştık, demekki Cenk kardeşimizide gözden kaçırmamak gerekiyor. :D :D :D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

nordic1903' Alıntı:
Eğer kamp yapıp mangal yakmazsam ve o mangalda sucuk olmazsa içime kapanırım , hayata küserim ;D ;D Az önce Kayseriye sucuk siparişi bile verdim ;D ;D

Saygılar

Cenk

aracı koruma ve gerekirse co pilotluk için mersinden geliyorum kısmetse ;D

Ehem kem küm :smiley: Ben kimseyi kıramam bari şu sipariş miktarını arttırayım da neşemizi bulalım :smiley:

:D :D :D

Korkma Cenk bizler sana yardımcı olmak için çabalıyoruz... Ama sen yine tebrini al bakalım ne olur ne olmaz.

Niye Bolu :(

Hiç İzmir'e, Ankara ve İstanbula göre daha yakın bir yerde toplanamayacak mıyız tüm illerden..

İçime oturuyor böyle etkinliklere katılamamak

Selamlar, Sevgiler

Selam Özgür
bir sonraki aktivite için "bolu dışında" bir yer yapalım diyorum bende.. reha

ozcour' Alıntı:
Niye Bolu :(

Hiç İzmir'e, Ankara ve İstanbula göre daha yakın bir yerde toplanamayacak mıyız tüm illerden..

İçime oturuyor böyle etkinliklere katılamamak

Selamlar, Sevgiler

Özgürüm söz bir sefer de land rover yol buluşması şeklinde yaparı istanbul'dan çıkıp geze geze aşağılara kadar geliriz her ilden katılan ayrılan olur
Senin her zaman aramızda ki yerin ayrı bilesin

endy' Alıntı:
Özgürüm söz bir sefer de land rover yol buluşması şeklinde yaparı istanbul'dan çıkıp geze geze aşağılara kadar geliriz her ilden katılan ayrılan olur
Senin her zaman aramızda ki yerin ayrı bilesin

Bu da güzel fikir, yaza doğru şöyle baharda falan çok güzel olur.

Reha abi, Ender abi,

Çok güzel geçeceğinden eminim, her ilde katılanlar, gidebildiği kadar gidenler ayrılanlar olur, herkes müsait olsa, ben de sizlerle, Panzerle beraber yol yapabilsem, yüzyüze tanışabilsem, CB den muhabbet etsek, çok isterdim.. :smiley:

Selam Özgür
kısmet ise yapacağız. Sanal ortam bir yana, ateş çevresinde oturup sohbet etmek asıl güzel olan. Evet, bu sanal ortam bizleri tanıştırıyor ama yeterli (ve hatta yeteri kadar muhabbetli değill) .. reha

Tarih çok kötü olmuş, Yılbaşına 4 gün kala değil kampa gitmek masamdan bile kalkamam :(

Yavuz,
masanı taşırız .. yeterki sen gel.. şaka bir yana akşam geç gelip, sabah da erken arazi olsan? reha

İyi akşamlar arkadaşlar .,

Defender camper olmadan olmaz diye düşünüyorum , listeye eklerseniz memnun olurum:smiley:

Erhan/Nur Börke Kalınacak yer : Açık hava Araç :92 Defender Camper İstanbul

Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli

1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8 İES
2. Turkan/Reha Yurdakul Otel 2 İstanbul 1992 Defender
3. Ertürk Gürer Otel 4 Ankara 1996 Discovery V8
4. Kürşad Ergan Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8
5. Cem Tascıoglu Otel 2 İstanbul 2000 Discovery td 5
6. Mert Yasin Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
7. Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
8. Burcu/Burak DOKUR Otel 3 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
9. Sinan DÖLEK
10.Cenk SARIKAYA Çadır 2 Istanbul 1987 Defender
11.Metin Dinler Otel 4 Istanbul 2001 discovery TD5
12.Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
13.Aselsan Otel 2 İstanbul
14.Kubilay Aydın Otel 2 İstanbul 1990 Defender 2.5 Petrol
15.Serhat Temizce Otel 2 Kocaeli 1988 Defender 110
16.Mustafa KARAHASANOĞLU Çadır 1 İstanbul AZAT - 1998 Cherokee XJ
17.Mesut Akkoç Otel 2 Kocaeli 2001 Discovery
18.Sedat Açıl Otel 4 İstanbul
19.Nejat Otel 1 İstanbul
20. Gürkan Gözübüyük Otel 2 Bursa 1998 Discovery 300 Tdi
21. Rıdvan KAYA 4 İstanbul 2006 Freelander 2.0 TD4 HSE
22.Nur/Erhan Böke Açık Hava 2 İstanbul 92 Defender Camper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri