Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,115
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

.

lr.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Arkadaşlar sucuklardan sonra tatlı yenirmi dersiniz?

Halep ten selamlar herkese,

IMG_4874.jpg

Felice' Alıntı:

Mesut Bey İzmitten selamlar.

O fotoğraftaki tepsiyi umarım İzmite getirsiniz diyorum, sonrası tabiki Boluya. :D :D :D

reha' Alıntı:
Yavuz,
masanı taşırız .. yeterki sen gel.. şaka bir yana akşam geç gelip, sabah da erken arazi olsan? reha

Abicim imkansız, ocak 15 e kadar yerimden kıpırdayamam :(

O LİSTEDE ADIMI EN BAŞA YAZMAK İSTERDİM AMA TARİH VE YER ÇOK TERS BANA :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

YAKTINIZ BENİİİİ

discovery-V8' Alıntı:
Abicim imkansız, ocak 15 e kadar yerimden kıpırdayamam :(
Yavuz kardeş
bu durumda, en kısa zaman da bir buluşma daha yapmak zorunda kalacağız. Hem de Tarık beyi "yakmayacak" şekilde.. ne dersiniz? reha

Felice' Alıntı:

Mesut hocam,
malum sucukları bile ne kadar yiyeceğiz ki.. 1-2 lokmacık birşey.. Üzerine tatlı konusunda da, tabii ki tatmamak ayıp olur.. mecburiyetten yani ;-) yoksa bizler yep yemeyiz de, içmeyiz de ;-)

Sağlıkla evine dönmeni dilerim, reha

reha' Alıntı:
Yavuz kardeş
bu durumda, en kısa zaman da bir buluşma daha yapmak zorunda kalacağız. Hem de Tarık beyi "yakmayacak" şekilde.. ne dersiniz? reha

süper olur derim listenin başında yer alırım derim :D :D

reha' Alıntı:
Yavuz kardeş

Beni de yakmazsanız güzel olurdu :smiley:

Ozgurcugum,
hic kimseyi yakmayacak tek bir çözüm var, zaten yüce Atatürk bunu yüzyıl çnce görmüş.. Hedef BAŞKENT o zaman ;-) reha

Yavuz abiyle tarik gelirse bende gelirim. Çarpişmaya :smiley:

Dört gözle bekliyorum buluşmayı :D

RedlinE' Alıntı:
Yavuz abiyle tarik gelirse bende gelirim. Çarpişmaya :smiley:

Senin daha yeterince bonusun birikmemiştir :D

Merhaba arkadaşlar
Ben yeni üyeyim.listeye nasıl eklaneceğim.iki kişi otelde konaklamak ve freelander TD4 ile katılmak istiyoruz.

hürriyet' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
Ben yeni üyeyim.listeye nasıl eklaneceğim.iki kişi otelde konaklamak ve freelander TD4 ile katılmak istiyoruz.

Merhabalar;

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum, tanışma bölümlerinden birisinde kendinizi tanıtmanız çok yerinde olacaktır. Hem sizi tanımış oluruz, kiminle görüştümüzü de bilmiş olurduk.

Genel tanışma bölümü var orada da kendinizi tanıtabilirsiniz, ayrıca http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.msg783602#msg783602 bu başlık adı altında da tanıtabilirsiniz.

Bizlerde sizi tanıdığımızdan dolayı mutluluk duyalım isteriz.

Otel konaklamsı olarak yer varmıdır öncelikle buradaki arkadaşlarımız bilgi verirler, başlıktaki konuyu takip ettiyseniz konaklama için köy evleri de mevcutmuş, buralarada kayma yapılabilir diye söyleniyordu.

En azından kendinizi burada tanıtabilir isminizi bizlerde yazabiliriz listeye.

Selamlar, aramıza tekrar hoşgeldiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri