Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,115
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ehhh artık Cihan da katılmalı ;D

Bende bütün arabalarımı getireceğim ;D ??? ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Merhaba Ender Bey,
Arazide daha iyi olan bir araç almak istiyoruz. aşkın jeep te toyota FC 70 Tem

otoda land cruiser var. Ancak bu geziden sonra almaya karar verdik. arkadaşlar ne tavsiye edecekler.

ona göre karar vereceğiz

selamlar,

Hürriye&evin

endy' Alıntı:
Merhabalar otelde ki son yeri size veriyoruz.

bunun dışında belki bir oda daha kaldı arkadaşlar

Selamlar
ender

Ender bey oteldeki diğer yer,de ben alırım . oda kalamadı dıye karavanda kalmayı göze almıştım.

Selamlar

Erhan

Hürriye&evin selamlar
Ne tavsiye edebilecegimizi burda yazmak dogru olmaz :smiley:
Geziden sonra siz zaten otomatik karar vereceksinizdir.

Cihan abiyle konustuk gidelimmi diye abim ya muco cek cek nereye kadar hangi birini cekecez hepsi arkadaşimiz birakmakda olmaz dedi. Gelmeme karari aldik :smiley:)

İyi kamplar dilerim arkadaşlar.
Kaza bela seviyesizler sizden uzak dursun.

http://www.youtube.com/watch?v=rkY1bybbUDo

http://www.youtube.com/watch?v=jIFFZGdePlE

http://www.youtube.com/watch?v=5wsPf8_mJhU

RedlinE' Alıntı:
En sakininiz reha abi boyle konusuyosa ben gelmiyorum.
Selamlar
gelin gelin.. Teneke konusu, sevgili Yavuz ile aramıza da geçen çok eski bir hikayedir. Çok kısaca:
Yavuz arkadaşımız "kuaför jipi" dediğim Disco aracı var iken, bizlerin SEVGİLİ Defender'larımıza "bira tenekesi" der idi.. Gün geçti
devran döndü ve arkadaşımız doğruyu gördü ;-)))

Sonuç olarak, aslında sorularımın hepsinin cevabı 1 adet.. YAVUZ kardeşimizin hikayesidir..

Hatırlamak için:
Kim diyor? : YAVUZ
ne zaman diyor? 2-3 sene önce
niçin diyor? BİRA TENEKESİ
daha önce diyenlere ne oldu? ;-)) DEFENDER kullanıcısı...

sonuç olarak, gelin, gelin.. dostlarımızın başımızın üstün de yeri var.. Hatta "TENEKE" diyenlerin bile ;-))

reha' Alıntı:
Selamlar
gelin gelin.. Teneke konusu, sevgili Yavuz ile aramıza da geçen çok eski bir hikayedir. Çok kısaca:
Yavuz arkadaşımız "kuaför jipi" dediğim Disco aracı var iken, bizlerin SEVGİLİ Defender'larımıza "bira tenekesi" der idi.. Gün geçti
devran döndü ve arkadaşımız doğruyu gördü ;-)))

Sonuç olarak, aslında sorularımın hepsinin cevabı 1 adet.. YAVUZ kardeşimizin hikayesidir..

Hatırlamak için:
Kim diyor? : YAVUZ
ne zaman diyor? 2-3 sene önce
niçin diyor? BİRA TENEKESİ
daha önce diyenlere ne oldu? ;-)) DEFENDER kullanıcısı...

sonuç olarak, gelin, gelin.. dostlarımızın başımızın üstün de yeri var.. Hatta "TENEKE" diyenlerin bile ;-))

:D :D

Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli

1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8 İES
2. Turkan/Reha Yurdakul Otel 2 İstanbul 1992 Defender
3. Ertürk Gürer Otel 4 Ankara 1996 Discovery V8
4. Kürşad Ergan Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8
5. Cem Tascıoglu Otel 2 İstanbul 2000 Discovery td 5
6. Mert Yasin Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
7. Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
8. Burcu/Burak DOKUR Otel 3 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
9. Sinan DÖLEK
10.Cenk SARIKAYA Çadır 2 Istanbul 1987 Defender
11.Metin Dinler Otel 4 Istanbul 2001 discovery TD5
12.Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
13.Aselsan Otel 2 İstanbul
14.Kubilay Aydın Otel 2 İstanbul 1990 Defender 2.5 Petrol
15.Serhat Temizce Otel 2 Kocaeli 1988 Defender 110
16.Mustafa KARAHASANOĞLU Çadır 1 İstanbul AZAT - 1998 Cherokee XJ
17.Mesut Akkoç Otel 2 Kocaeli 2001 Discovery
18.Sedat Açıl Otel 4 İstanbul
19.Nejat Otel 1 İstanbul
20. Gürkan Gözübüyük Otel 2 Bursa 1998 Discovery 300 Tdi
21. Rıdvan KAYA 4 İstanbul 2006 Freelander 2.0 TD4 HSE
22.Nur/Erhan Böke Açık Hava 2 İstanbul 92 Defender Camper
23. Hürriyet & Nevin Otel (?) 2 İstanbul FL Td4
24. Naci Doganci Otel 1 İstanbul 92 Defender V8

sertem41' Alıntı:
Mesut Bey İzmitten selamlar.

O fotoğraftaki tepsiyi umarım İzmite getirsiniz diyorum, sonrası tabiki Boluya. :D :D :D

Serhat tepsi izmitte, Boluya gitmeyi bekliyor, :smiley:

Selamlar.

reha' Alıntı:
Mesut hocam,
malum sucukları bile ne kadar yiyeceğiz ki.. 1-2 lokmacık birşey.. Üzerine tatlı konusunda da, tabii ki tatmamak ayıp olur.. mecburiyetten yani ;-) yoksa bizler yep yemeyiz de, içmeyiz de ;-)

Sağlıkla evine dönmeni dilerim, reha

Abi teşekkür ederim, döndüm, evdeyim,

Görüşmek üzere, Selamlar.

BOBO' Alıntı:
PMR kullanılır mı acep?

Burak bey pmr kullanan arkadaşlarımızda var, cb kullanan arkadaşlarımızda, çoğunluk cb kullanıyor dersek yanlış olmaz sanırım,
ayrıca bazı arkadaşlarım araçlarında hem cb hemde pmr bulunduruyor,
hatta çift cb + pmr kullananlarda var. Örneğin (MKG) Mustafa abimiz,

Yalnız bu listede eksikler var, eksiklerin bir kısmını kanatlara ekledim ama halen fotoğraftaki aracın sahibi ortada yok (defender sokağının sahiplerini kastediyorum)

lr.jpg

erhan110' Alıntı:
Ender bey oteldeki diğer yer,de ben alırım . oda kalamadı dıye karavanda kalmayı göze almıştım.

Selamlar

Erhan

Merhabalar;

oteldeki yer ve oda durumunu tekrar bir düzenleyip kalan yere göre size bilgi vereceğim.

Selamlar

Ender

Dostlarım,
bazı anlar vardır ki, insan kendini ifade edemez. Kaybettiklerimiz, her zaman "kalbimizin bir köşesinde kalacaklar"..
Arkdaşlarım bilir ben hep "sanal dünya" derim ve kabahatleri ona yüklerim hep.. Ama bu kez değil.
Ben Faruk beyi, sanal alemde tanıdım ve maalesef gerçek alemde sohbet etme fırsatım hiç olmadı..
Niçin beni alt üst etti? Demek ki, sanal alem dostlukları da bal gibi çok ama çok önemli bizler için.

Uzun lafın kısası,
gezenbilir etkinlik sorumluları olarak, "3.Land Rover" buluşmamızı Faruk beyin anısına düzenliyoruz.
Bu buluşmada, Faruk bey için güleceğiz, sohbet edeceğiz. Gerçek duygularımız? onlar yüreğimizde saklı olarak.

Herkese saygılarımı sunarım.. reha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri