Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)
Sevgili Hakan kardeşim ; eline , koluna , bileğine sağlık.Resimlerin hepsi birbirinden güzel.Harika bir günü ölümsüzlleştirdiğin için çok çok teşekkür.Ayrıca geziye katılan tüm üyelerimize de sonsuz teşekkürler.
Nadir abi; bugünü organize ettiğiniz için ben de sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Önümüzdeki hafta sonunu organize etmeye şimdiden başlamalıyız sanırım
ertaş ve bende hepinize herşey için teşekür ediyoruz.sizler gibi değerli insanlarla tanıştığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz.hakan kardeşim resimler gerçekten harika çok güzel pozlar yakalamışsın.
elnino' Alıntı:
ertaş ve bende hepinize herşey için teşekür ediyoruz.sizler gibi değerli insanlarla tanıştığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz.hakan kardeşim resimler gerçekten harika çok güzel pozlar yakalamışsın.
Sizlerle tanışmak da çok güzel di. Güzel pozları verdiğiniz için ben de hepinize teşekkür ederim. Makinanın şarjı erken bittiği için ancak bunlar var kusura bakmayın.
Arkadaşlar bendeki fotografları sizlerle paylaşmanın kolay bi yolunu bulmam lazım çünkü buraya koyarsam galiba sayfa sayısı 50 falan olacak
ama en azından şimdilik size off-road halay ekibini takdim edeyim bari ;D;D