Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,421

Etiketler
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

bir kaç resimde ben ekliyeyim serkanın resimlerden önce aparatif olarak :D

IMAG0008-1.jpg

IMAG0009-1.jpg

IMAG0007-1.jpg

IMAG0001-1.jpg

Nadir abi; bundan sonraki gezilerde senin şu su tankerini de getireceksin değil mi :smiley:

Herkese slm.dün gerçekten yine keyifli bir gün oldu katılıp günü şenlendiren herkese teşekkür ederim.

bu arada ben çok şanslıyım ki HAKAN gibi bir co-pilota sahibim...eline sağlık kardeş döktürmüşsün yine..

valla ben de çok şanslıyım ki bu kadar yardımsever arkadaş bir arada idi. Yoksa benim gibi yenilerin hali haraptı... Ama yine de iddia ediyorum tek suç benim kabak lastiklerde :smiley: :D ;)

Emeği geçen, katılımcı olarak bize keyif veren herkese teşekkür...

Korhancım senin şansına bu gezide zehiri damardan aldın...
Seni kabak lastikler durduramadı... Bi de aracın yapılırsa, vaydır halimize...

Merhaba Mustafa Abi; hiç sorma abi; bugün için bile Uğur abiye kancayı attım ama kanıma girme dedi :smiley: Abi bir yandan ben; bir yandan doğa benim arabayı halledicez :smiley: (senin haberin yok; dün gece gelirken sen önden kayboldun ; benim öbür yan basamak da yola düştü :smiley: ) Lastikler; arabanın diğer problemlerini bu hafta içi bitirecem. Önümüzdeki hafta sonu organizasyonunu bekliyorum hevesle ;D

Herkese teşekkürler. Çok az sayıda fotoğraf var elimde. Fırsat bulur bulmaz koyucam.

Serkanım gördüm ve cesaretine hayranım..keşke o talihsiz hasarda oluşmasaydı
aracınada üzüldüm geçmiş olsun..

ben kaportacı tavsiye edecektim ama istemedi; niyeyse :smiley: belki de kendisi içerden bastıracak dışarı çıksın diye ;)

serkancım ;bence her şeye rağmen bu cesaret takdire şayandı.
kaporta düzelir eski haline gelir.ama bu resimler tarihe altın harflerle kazınır... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.