Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,421
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

Hakan, fotoğraflarınla gene harikalar yarattın teşekkür...
Serkan, biz seni böyle bilmezdik, harikalar yarattın, sunumun çok iyiydi, teşekkür...
Tüm fotolara/fotoğraf çekenlere teşekkür... Artık bu gezide ölümsüzleşti...

Etiketler

Gezide talihsizlikler yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun. Bu tip nazar boncukları ortamın süsüdür, neşeniz bozulmasın ;)

Serkan; dün gece kamp yerinden siz ayrılırken de abinin kullandığı gözümden kaçmadı... Yorgunluk mu diyeylim ne yapalım :smiley: ;D

corehunn' Alıntı:
Serkan; dün gece kamp yerinden siz ayrılırken de abinin kullandığı gözümden kaçmadı... Yorgunluk mu diyeylim ne yapalım :smiley: ;D
yok yorgunluk diil de abi ne de olsa benim fazla içtiğimi düşündü :smiley: (özellikle kapıdaki hasardan sonra ;D )

Aaa, ne ayıp 10 küsür şerbet ne yapar adama aslında değil mi? :smiley: Aklıma hala o görüntü gelince gülüyorum; hani çukurdayken aman abi dökülmesin diye zar zor camdan uzatmanız :smiley::smiley::smiley:

tüm geziye katılan arkadaşlara ve özellikle serkan volkan abi ve hakana fotoğraflardan dolayı çok teşekkür ediyorum
hasarmı oda ne benim araçta hiç hasar yok isteyen bakabilir :smiley:
pazar gününü oy kullandıktan sonra başka bir mekanda geçirdim
anladınız siz onu ;D
sevgiler saygılar

corehunn' Alıntı:
Aaa, ne ayıp 10 küsür şerbet ne yapar adama aslında değil mi? :smiley: Aklıma hala o görüntü gelince gülüyorum; hani çukurdayken aman abi dökülmesin diye zar zor camdan uzatmanız :smiley::smiley::smiley:
;D abi naapayım sonuncuydu o dökülüyodu araba yan yatınca :D

eee, ortak dertler sıkı dostluklar yaratır :smiley: aman diyim babalar duymasın haaa :smiley::smiley::smiley:

sizden iyi olmasın bizimde iyi bir ustamız var bir telefonla gelip dükkan açıyor 2 saatte bütün işi hallediyor boyasız hallettik çok dikkatli bakmadıkça birşey görünmez :smiley:
evet pazartesi sabahı gerginlik yaşanmasındansa pazar günü hatrını kullanmayı tercih ettim

yücel' Alıntı:
sizden iyi olmasın bizimde iyi bir ustamız var bir telefonla gelip dükkan açıyor 2 saatte bütün işi hallediyor boyasız hallettik çok dikkatli bakmadıkça birşey görünmez :smiley:
evet pazartesi sabahı gerginlik yaşanmasındansa pazar günü hatrını kullanmayı tercih ettim
tabii pazartesi peder bey görmeden diyosun yani ;D

Yücel; şu babanın telini versene bana bi; tanışayım amca ile :D

korhan ağaçlıdan köylüler aradılar 2 tane yan basamak bulmuşlar seninmiydi onlar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.