Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,907
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

Özcan Abi, ailecek ve arkadaşlarınız ile birlikte katılımınız ve ayrıca katkılarınız için ben çok teşekkür ederim, doğaya çıktığımız zaman hele olumsuz hava ve yol koşulları içeren bir ortama gidiyorsak kesinlikle dönüş saatimiz belirli olamaz, dönüş için yaklaşık olarak belirleyeceğimiz bir saat olsa dahi (ki biz belirlememiştik) buna uymak olanağı onbinde bir bile olamayacaktır.

Ancak bu tür bir etkinliğe ilk defa katılan arkadaşlarımız olması nedeniyle bu durumu bilmemelerini yadırgamıyorum, dün gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde Yavuz'un lastiği eğer dağ yolunda patlamış olsaydı, evlerimize ulaştığımız saatte hala daha dağda olacaktık, her türlü olumsuzluklara karşı özellikle dönüş ile ilgili kesin saat asla veremiyoruz, böyle sarkmaların olabileceğini bir defa bu tür ekstrem etkinlik yapan arkadaşlarımız görmüş oluyorlar. Keşke hava ve yol koşulları bu kadar zorlu olmasaydı diyebiliyorum sadece..

İkinci olarak da, fotoğraf makineni evde unutmuş olman gerçekten kötü oldu, elimizde çok az görsel var maalesef :( Murat'ta makinesini evde unutmuş, bende her şeye koştururken çekmeye çalıştığım kareler çok az olduğu için, video çekemediğim için çok çok üzgünüm. Yaşadığımız onca zorluk onca muhteşem görüntüler sadece hafılarımızda kalacaklar..

Zakof' Alıntı:
Herşeyi ile mükemmel geçen bu geziyi organize eden ve herhangibir aksaklık çıkmaması için özveriyle çırpınan, Zerrin hanıma çok teşekkür ederiz. Çok zevkli ve heyecanlı geçen etkinliğin tek kusuru, günün programının ve öngörülen bitiş saatinin bilgilendirilmemesi idi. Bu yüzden biz de dahil ,birkaç aile saat 7 gibi Ankara da oluruz düşüncesiyle hareket ettiğimizden, ve telefonlarında alış sahası dışında olmasından dolayı endişelendik.. Neyse ki bir ara telefonlar çekti de çocuklarımızla haberleştik. Aksi halde mecburen tek başımıza da olsa gruptan ayrılarak Ankara ya dönmek zorunda kalacaktık.

Eşimle birlikte zevk ve heyecanla yaşamamızı sağlayan bu en çamurlu etkinliğe katılan dostlarımıza, Rehberlerimize , bizi karşılayan, evine davet eden, pencereden el sallayan, yol tarif eden tüm Akçaali ve civar köylü misafirperver kardeşlerimize çok çok teşekkür ederiz.

NOT: Pillerini bir gün evvelden şarz ederek hazırladığım fotoğraf makinamı evde unutmam da günün bir diğer kusuru idi.

Selamlar,

Etiketler

Bir kaç kare daha ekleyeyim

Kark1242.jpg

Kark1243.jpg

Kark1248.jpg

Kark1249.jpg

Tipi halinde kar başlamıştı ve bir süre sonra önümüzü göremediğimiz bir şekilde şiddetlenmişti, Mustafa --önümü göremiyorum şeklinde telsizden anons geçti, hepimiz aynı durumdaydık, araçlarımızın sol camları kardan kapanmıştı bile ama bu kareler maalesf çekilemedi..

Kark1279.jpg

Kark1280.jpg

Kark1281.jpg

.com' Alıntı:
Hoş bir etkinlik olmuş gerçektende,

Öncelikle araziye çıkma işinin (offroad veya başka nedenle çıkılmış olsun) ekip işi olduğu yine ortaya çıkıyor arkada kimse bırakılmıyor güzel olan bu

Yavuz bey öncelikle geçmiş olsun ama o mini minicik şeyle çok ciddi bir sorun yaşamazdınız diye düşünüyorum inanılmaz sağlam araçlar onlar ve tabiki yine Amerikan elin Rusuna Caponuna benzemez ;D ;D ;D

Kazasız belasız atlatılan etkinlik için hepinize geçmiş olsun dilerim

35 lik lastikler ve kilit yeni alındı ancak takılamadı.Yükseltme gerekiyor.Bu hafta halletcez inşalllah.
Ancak gezi için kan kaynadığından bekleyemedim ;D ;D ;D
Ekip ruhunu bildiğimden gözümüzü karattık daldık çamura.
Sağolsun arkadaşlar takıldığımız birkaç noktada çektiler aracı.
iyi dilekler için teşekkürler beraber gezmek dileğiyle.
sevgiyle kalın.

fotoğraflar azda olsa harika paylaşım için teşekkürler

Bu karelerde bir parça görüntülemeye çalıştım tipiyi..

Kark1282.jpg

Kark1284.jpg

Kark1285.jpg

Lastik için mücadele kareleri de bunlardı..

Etkinliğimize katılan arkadaşlarımız..

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Can pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper
03-Yavuz Çelikel (4 Kişi)
04- Mustafa Tezel (3 kişi)
05- Fatih Yıldırım , araç yok
06- Murat (VARHUB) (2 Kişi)
07- Özcan Baran (2 kişi)
08- Kazım Seyhan (3 kişi)
09- Atila Önsoy (3 kişi)
10- Rehberimiz (2 Kişi)
11- Nazif Ayvazoğlu (2 Kişi)
12- Alfonse (1 Kişi)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR