Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,927
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

Kark1232.jpg

Kark1236.jpg

Kark1239.jpg

Kark1241.jpg

Etiketler

Yarın devam edebileceğim fotoğrafları yüklemeye ..

Kerem geçmişolsun 8)
Gezide kaza geçiren ve baştan aşagı çamur olan arkadaşlarada küçük bir tebessümle geçmişolsun diyorum.
ZJ ler çoğalıyor hayırlı olsun abiciğim aman bunu yüzdüriyim deme ;D

Merhaba Arkadaşlar,

Gezi yekatılan , tüm arkadaşlara teşekkürler. Çoğunluğu standart araçlar olmasına rağmen başarıyla etabı bitirdik. Yavuz Abiye geçmiş olsun. O kacaoğlan iki kez bizi korkuttu. İlki yoldan çıkıp kayması, ikincisi lastiğinin patlmasıydı. Ekip ruhuyla ikside sorunsuz halledildi. Zaten amaçta bu değilmi ekip halinde gittiğimiz gibi dönmek.

Katılamayan arkadaşlar için üzüldük, geçmiş olsun Kerem.

Kesintisiz saatlerce çamur, yağmur, kar tipi, süperdi.

Kendi aracımı sonuna kadar denedim. Etabın yarısını 2 çeker gittim, özellikle kilidi denemek istiyordum. Bu kilit ne güzel bi aletmiş. Çok yumuşak zeminlerde önler ne yönde önemli değil, düz gidecem diye yırtıyor kendini ;D, o andan sonra 4 çekere aldım. Lastikler, ST ler beklediğimden fazlasıyla performansı iyiydi. Artçı olduğumuz için yol öndeki araçlardan iyici bozuluyordu. Arkadan takılmadan ilerledik. Latikler mt leri aratmadı. Burda diff kilidin önemi büyük sanırım. Arkayı 3" yükseltmemizde iyi olmuş.

Tek başımıza bi dere yatağına girdik, şelalenin yanına kadar gittik. Arabayı şelalede yıkadım. ;D

REsimleri akşam atacağım, çok fazla resim olmasada güzel kareler var.

figo' Alıntı:
Kerem geçmişolsun 8)
Gezide kaza geçiren ve baştan aşagı çamur olan arkadaşlarada küçük bir tebessümle geçmişolsun diyorum.
ZJ ler çoğalıyor hayırlı olsun abiciğim aman bunu yüzdüriyim deme ;D

Abi jeepler çoğalıyor. Gezi zaten Jeep etkinliği gibi birşey oldu :D :D

Mustafad' Alıntı:
Başlangıca bakarsak güzel bir etkinlik olmuş, Mustafa Bey'in aracındaki numara Antalya gezisinden kalmış sanırım ;), selamlar.

Merhaba Mustafa Bey, nasılsınız.

Evet evet hala Antalyanın izleri var arabada :D 22 numarayı çok sevdik.
Araç Antalyadan sonra tekrar sanayiye girdi. Konuştuğumuz değişiklikler yapıldı. Suzuki başlığı altında bahsedeceğim.

msmt' Alıntı:
Merhaba Mustafa Bey, nasılsınız.

Evet evet hala Antalyanın izleri var arabada :D 22 numarayı çok sevdik.
Araç Antalyadan sonra tekrar sanayiye girdi. Konuştuğumuz değişiklikler yapıldı. Suzuki başlığı altında bahsedeceğim.

Günaydın,
Numarayı çıkarmadığınız iyi olmuş, araçla ilgili değişiklikleri bekliyoruz. Selamlar.

keyifli gündü . Takım ruhunun tap noktasını gördük . :D
Yaşanan sorunlarda yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma
ve özellikle yamaçta 3 tonluk aracımı söküp alan nazif beye kendim ve ailem olarak çok teşekkür ederim.

yavuz-çelikel' Alıntı:
keyifli gündü . Takım ruhunun tap noktasını gördük . :D
Yaşanan sorunlarda yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma
ve özellikle yamaçta 3 tonluk aracımı söküp alan nazif beye kendim ve ailem olarak çok teşekkür ederim.
Yavuz iltifatların için ben sana teşekkür ederim.Bu herkesin yapması gereken bir görev.Allah senin Suburban nına zeval vermesin,arıza yapmasın,yolda kalmasın.Arkama kamyon takıp çeksem bu kadar zorlamazdı. ;D ;D ;D

Nasip olursa başka gezilerde Liberty le katıldığımda siz beni çok toplarsınız yoldan. ;D ;D ;D

Gerçekleştirdiğimiz bu adrenalini oldukça yüksek ve buna paralel zevki ve heyecanı doruğa çıkan off-road gezimizde önceliklle Suburban (2 oda bir salon) aracıyla sabun gibi bir zeminde yan yatarak devrilme tehlikesi atlatan Yavuz bey ve ailesine tekrar geçmiş olsun.

Bu etkinliğe çok istemelerine rağmen katılamayan Kerem'e ve eşine geçmiş olsun. Bir daha ki etkinlikte görüşürüz.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Gerçekleştirdiğimiz bu adrenalini oldukça yüksek ve buna paralel zevki ve heyecanı doruğa çıkan off-road gezimizde önceliklle Suburban (2 oda bir salon) aracıyla sabun gibi bir zeminde yan yatarak devrilme tehlikesi atlatan Yavuz bey ve ailesine tekrar geçmiş olsun.

Bu etkinliğe çok istemelerine rağmen katılamayan Kerem'e ve eşine geçmiş olsun. Bir daha ki etkinlikte görüşürüz.

Selamlar,

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
yanladığımız sırada foto çeken arkadaşımız varmı acaba?

Herşeyi ile mükemmel geçen bu geziyi organize eden ve herhangibir aksaklık çıkmaması için özveriyle çırpınan, Zerrin hanıma çok teşekkür ederiz. Çok zevkli ve heyecanlı geçen etkinliğin tek kusuru, günün programının ve öngörülen bitiş saatinin bilgilendirilmemesi idi. Bu yüzden biz de dahil ,birkaç aile saat 7 gibi Ankara da oluruz düşüncesiyle hareket ettiğimizden, ve telefonlarında alış sahası dışında olmasından dolayı endişelendik.. Neyse ki bir ara telefonlar çekti de çocuklarımızla haberleştik. Aksi halde mecburen tek başımıza da olsa gruptan ayrılarak Ankara ya dönmek zorunda kalacaktık.

Eşimle birlikte zevk ve heyecanla yaşamamızı sağlayan bu en çamurlu etkinliğe katılan dostlarımıza, Rehberlerimize , bizi karşılayan, evine davet eden, pencereden el sallayan, yol tarif eden tüm Akçaali ve civar köylü misafirperver kardeşlerimize çok çok teşekkür ederiz.

NOT: Pillerini bir gün evvelden şarz ederek hazırladığım fotoğraf makinamı evde unutmam da günün bir diğer kusuru idi.

Selamlar,

Sadece GSM ile çekilen bir kaç foto,

Fotoğraf-0002.jpg

Hoş bir etkinlik olmuş gerçektende,

Öncelikle araziye çıkma işinin (offroad veya başka nedenle çıkılmış olsun) ekip işi olduğu yine ortaya çıkıyor arkada kimse bırakılmıyor güzel olan bu

Yavuz bey öncelikle geçmiş olsun ama o mini minicik şeyle çok ciddi bir sorun yaşamazdınız diye düşünüyorum inanılmaz sağlam araçlar onlar ve tabiki yine Amerikan elin Rusuna Caponuna benzemez ;D ;D ;D

Kazasız belasız atlatılan etkinlik için hepinize geçmiş olsun dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri