Özcan Abi, ailecek ve arkadaşlarınız ile birlikte katılımınız ve ayrıca katkılarınız için ben çok teşekkür ederim, doğaya çıktığımız zaman hele olumsuz hava ve yol koşulları içeren bir ortama gidiyorsak kesinlikle dönüş saatimiz belirli olamaz, dönüş için yaklaşık olarak belirleyeceğimiz bir saat olsa dahi (ki biz belirlememiştik) buna uymak olanağı onbinde bir bile olamayacaktır.
Ancak bu tür bir etkinliğe ilk defa katılan arkadaşlarımız olması nedeniyle bu durumu bilmemelerini yadırgamıyorum, dün gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde Yavuz'un lastiği eğer dağ yolunda patlamış olsaydı, evlerimize ulaştığımız saatte hala daha dağda olacaktık, her türlü olumsuzluklara karşı özellikle dönüş ile ilgili kesin saat asla veremiyoruz, böyle sarkmaların olabileceğini bir defa bu tür ekstrem etkinlik yapan arkadaşlarımız görmüş oluyorlar. Keşke hava ve yol koşulları bu kadar zorlu olmasaydı diyebiliyorum sadece..
İkinci olarak da, fotoğraf makineni evde unutmuş olman gerçekten kötü oldu, elimizde çok az görsel var maalesef
Murat'ta makinesini evde unutmuş, bende her şeye koştururken çekmeye çalıştığım kareler çok az olduğu için, video çekemediğim için çok çok üzgünüm. Yaşadığımız onca zorluk onca muhteşem görüntüler sadece hafılarımızda kalacaklar..