Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,956
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

Cihan, fotoğraf makinesi bile sanırım iki taneydi, o da benim ki zaten hava koşulları nedeniyle ıslandı bütün, sürekli çekim yapmamıza engel oldu.

Ancak Alp, bir kaç tane video çektiğini söyledi, işi nedeniyle gündüz siteye giremediği için bir kaç güne kadar yükleyebileceğini söyledi ve herkese selamlarını iletti..

Etiketler

ceranus' Alıntı:
Cihan, fotoğraf makinesi bile sanırım iki taneydi, o da benim ki zaten hava koşulları nedeniyle ıslandı bütün, sürekli çekim yapmamıza engel oldu.

Ancak Alp, bir kaç tane video çektiğini söyledi, işi nedeniyle gündüz siteye giremediği için bir kaç güne kadar yükleyebileceğini söyledi ve herkese selamlarını iletti..

ok zerrincim alp biraz taciz edeyimde atsın bari :D

cihanülker' Alıntı:
ok zerrincim alp biraz taciz edeyimde atsın bari :D

Alpe kalmışsak önümüzdeki bin yıl içerisinde videolar gelir daha bilgisayara atacak montajlayacak vs vs vs iş uzun yani ;D ;D ;D

Herkeze Merhaba;
Ben aranıza yeni katıldım ve bu benim ilk etkinliğim. Başta bu geziye beni davet eden Mustafa kardeşime ve geziyi organize eden Zerrin'e çok çok hemde dünyalar kadar teşekkür ederim :smiley: tabi geziye katılan diğer arkadaşlarında cana yakın davranışlarından dolayı onlarada ayrıca teşekkür ederim. Kendimi çok şanslı hissediyorum, ilk etkinliğimde bir çok insanın göremiyeceği güzelliklerle karşılaştım. yağmur, çamur, kar,tipi, güzel bi offroad ve daha neler neler. Akşam o halimle eve girdiğimde annem, iyi tam aradığını bulmuşsun dedi. yağmur çamur rezillik tam benlik. İnşallah kendime biran evvel iyi bi araç bulup etkinliklere katılmak istiyorum.
Yavuz abi tekrar geçmiş olsun, yaptığın km nin yarısı patinaj :D :D ama iyi bi lastikle araçı düşünemiyorum, o lastiklerle o rampaları iyi çıktın yinede. Nazif abi Allah çeki demirine zeval vermesin seninde :D :D.Murat hocam araban hayırlı uğurlu olsun tekrar, Allah sevdiklerinle beraber kazasız belasız binmeyi nasip etsin. inşallah bana da iyi bi araç nasip eder Allah.
Alp kardeş havayı kapattık,bez yok, napıyım ben işçiyim, su istersen aha deyda orda git gendin al :D :D :D
Herkeze çok teşekkür ederim. becerebilirsem çektiğim fotoları yükleyecem.

.

UBAT 2010-0043.jpg

UBAT 2010-0044.jpg

UBAT 2010-0045.jpg

UBAT 2010-0046.jpg

UBAT 2010-0047.jpg

Arkadaşlar Muratın ZJ yi çamurladınız da ne zaman yıkıyoruz onu tekila ile ;D ;D ;D bir de hiç resmini göremedim birisi onun resmini gözüme sokabilirmi ;)

.com' Alıntı:
Arkadaşlar Muratın ZJ yi çamurladınız da ne zaman yıkıyoruz onu tekila ile ;D ;D ;D bir de hiç resmini göremedim birisi onun resmini gözüme sokabilirmi ;)

Abi suzukicileri buraktığından beri fotolara çıkmıyor, nedendir bilinmez makinasınıda evde unutmuş ;D ;D ;D

Valla bilmem en son Kirmir etkinliğinde sevinçli bir telaş içindeydi derinden bakınca gözlerine gözlerinin derinliğinde ZJ sevdasını görmüştüm demiştim Murat da olmuş bu ara fotoğraflara çıkmıyorsa aleti makyajlıyordur ondan çıkmak istemiyordur yoksa Murat asla çekinmez bilirim ben ;D ;D ;D

ceranus' Alıntı:
Özcan Abi, ailecek ve arkadaşlarınız ile birlikte katılımınız ve ayrıca katkılarınız için ben çok teşekkür ederim, doğaya çıktığımız zaman hele olumsuz hava ve yol koşulları içeren bir ortama gidiyorsak kesinlikle dönüş saatimiz belirli olamaz, dönüş için yaklaşık olarak belirleyeceğimiz bir saat olsa dahi (ki biz belirlememiştik) buna uymak olanağı onbinde bir bile olamayacaktır.

Ancak bu tür bir etkinliğe ilk defa katılan arkadaşlarımız olması nedeniyle bu durumu bilmemelerini yadırgamıyorum, dün gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde Yavuz'un lastiği eğer dağ yolunda patlamış olsaydı, evlerimize ulaştığımız saatte hala daha dağda olacaktık, her türlü olumsuzluklara karşı özellikle dönüş ile ilgili kesin saat asla veremiyoruz, böyle sarkmaların olabileceğini bir defa bu tür ekstrem etkinlik yapan arkadaşlarımız görmüş oluyorlar. Keşke hava ve yol koşulları bu kadar zorlu olmasaydı diyebiliyorum sadece..

İkinci olarak da, fotoğraf makineni evde unutmuş olman gerçekten kötü oldu, elimizde çok az görsel var maalesef :( Murat'ta makinesini evde unutmuş, bende her şeye koştururken çekmeye çalıştığım kareler çok az olduğu için, video çekemediğim için çok çok üzgünüm. Yaşadığımız onca zorluk onca muhteşem görüntüler sadece hafılarımızda kalacaklar..

Baştan sona hak veriyorum ancak, dün bizler saat 20.00 da olsa akçaali köyüne mutlaka uğrayacaksak ki, söz vermişiz, bunu grubun tamamına daha mangal başında bahsedebilirdik. Böylece ,hava-yol şartları gözönüne alınarak, daha erken yola çıkalım gibi bir karar verilebilirdi. Çünki çok iyi bildiğimiz gibi dağda akşam karanlığında bir aksilik olsaydı işler daha da zor olacaktı. Hava ve yol şartlarının çok zor olduğu bu akşam şansımız yaver gitti de dağlarda bir sıkıntı olmadı . Nihayetinde off-road gibi heran herşeyin olabilaceği motorsporunda grup içerisinde 2 yaşında , 9 yaşında çocuklar varsa, üstelik asvalt lastikli araçlar varsa emniyet tedbirleri biraz daha yüksek katsayıda olmalı. Yoksa tabii ki katılan herkes biliyordu ki gece bile eve dönemeyebilirler.

Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=49379.0;attach=126865;image

yamaçta kaydığım yer. Çeki çıktıktan sonraki foto ; araç yan yatınca geri geri kaydırıp özellikle burnu aşağı verdim. daha emniyetli durdu.gerçi nazif abiye biraz zorluk çıkardım ama :D

sevgili fatih aramıza hoş geldin.

Müthiş eğlenmişsiniz, bu resimleri görünce hemen bir arazi aracı alasım geliyor. Bu güzel aktivitelerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz...

preb33' Alıntı:
Müthiş eğlenmişsiniz, bu resimleri görünce hemen bir arazi aracı alasım geliyor. Bu güzel aktivitelerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz...

eğlence ve adrenalin boldu.hoş geldiniz aramıza.
Bu gün araç yıkamacı 3 saat uğraştı aracı yıkamaya benim elemanı dövmemiş iyiki 20 tl ye bu iş yapılırmı diye ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri