KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)
Yavuz, oraya ben götürecektim tüm araçları, daha önceden biliyordum, Mustafa araçların manevra yapacakları yer yok dedi, o nedenle gidemediniz maalesef..
ceranus' Alıntı:
Yavuz, oraya ben götürecektim tüm araçları, daha önceden biliyordum, Mustafa araçların manevra yapacakları yer yok dedi, o nedenle gidemediniz maalesef..
Önemli değil Zerrin, nasıl olsa Akçaali köyüne, hatta aynı parkura ileriki zamanlarda bir gezi daha düzenleriz. O zaman suyu olursa hep beraber duşlarız araçları, değil mi ?
merhaba arkadaşlar
güzel ve keyifli bir gezi olmuş bizim araç kısmet olursa sanayiden bu hafta çıkıyor bir dahaki gezide bir aksilik çıkmaz ise bizde katılmak istiyoruz
ilk fırsatta aranızda olmak beni çok mutlu edicek ama bende bu şans varken :'( tüm geziler çalıştığım güne denk gelir bu hafta aracımı bakıma sokuyorum ,keciyi yavaş yavaş özüne döndüreyim arkanızdan gelmeye çalışırım ;D ;D ;D
ayda 2 kez pazar günü müsaitim organize edilen geziler inşallah o günlere denk gelir.
Ne diyim arkadaşlar Allah herkese böyle tuttuğunu koparan araba nasip etsin.Yalnız aracım 4.0 dır.5.2 değil.5.2 olsaydı 2 Suburban birden çekerdi herhalde. ;D ;D ;D