Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,956
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

Yavuz, oraya ben götürecektim tüm araçları, daha önceden biliyordum, Mustafa araçların manevra yapacakları yer yok dedi, o nedenle gidemediniz maalesef..

Etiketler

güzel yermiş çocuklara gösterseydik keşke.Neyse bir dahaki sefere.

Şelalenin 24 Mayıs 2009 tarihinde ki görüntüleri

P5240144.jpg

P5240151.jpg

P5240152.jpg

bu görüntülerin tümüne http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33143.0 linkinden ulaşabilirsiniz, Akçaali Köyü ve çevresin de bahar ve trekking :smiley:

ceranus' Alıntı:
Yavuz, oraya ben götürecektim tüm araçları, daha önceden biliyordum, Mustafa araçların manevra yapacakları yer yok dedi, o nedenle gidemediniz maalesef..

Önemli değil Zerrin, nasıl olsa Akçaali köyüne, hatta aynı parkura ileriki zamanlarda bir gezi daha düzenleriz. O zaman suyu olursa hep beraber duşlarız araçları, değil mi ?

Kısa bir zaman içinde o parkuru bir kere daha deneyelim Özcan Abi, o zaman görürüz şelalenin son durumunu da :D

ceranus' Alıntı:
Kısa bir zaman içinde o parkuru bir kere daha deneyelim Özcan Abi, o zaman görürüz şelalenin son durumunu da :D

Gerçekten çok iyi olur Zerrin. Katılan araç sayısıda 20 civarı olur.

merhaba arkadaşlar
güzel ve keyifli bir gezi olmuş bizim araç kısmet olursa sanayiden bu hafta çıkıyor bir dahaki gezide bir aksilik çıkmaz ise bizde katılmak istiyoruz

brothers, elbette sizleri de bekleriz, aracınız hayırlı olsun..

yükseltme operasyonuna başladım ekliyecem iki gün sonra resimleri sıkı durun dev geliyor.

gezi mükemmel olmuş,
yavuz abi sizede çok gecmiş olsun, o paletsiz tankı rampa aşşağı camurlu yolda tutmak cok zor olmalı

iroqua' Alıntı:
gezi mükemmel olmuş,
yavuz abi sizede çok gecmiş olsun, o paletsiz tankı rampa aşşağı camurlu yolda tutmak cok zor olmalı

sevgili erkan teşekkürler.sanıldığı kadar zor değil yeterki karnı tok olsun.bi dahaki sehere senide bekliyoruz.selamlar.

ilk fırsatta aranızda olmak beni çok mutlu edicek ama bende bu şans varken :'( :smiley: tüm geziler çalıştığım güne denk gelir bu hafta aracımı bakıma sokuyorum ,keciyi yavaş yavaş özüne döndüreyim arkanızdan gelmeye çalışırım ;D ;D ;D
ayda 2 kez pazar günü müsaitim organize edilen geziler inşallah o günlere denk gelir.

Çok keyifli bir gezi idi.Aslında Yavuzun suburbanı benim yıkatmam lazımdı. ;D ;D ;D

nazifayvazoglu' Alıntı:
Murat, aslında Nazif beyin satmak istediği süper 93 5.2 si yakışmazmı ? diyorum Mustafa'ya ?

Ne diyim arkadaşlar Allah herkese böyle tuttuğunu koparan araba nasip etsin.Yalnız aracım 4.0 dır.5.2 değil.5.2 olsaydı 2 Suburban birden çekerdi herhalde. ;D ;D ;D

ceranus' Alıntı:

Ben varım ;D , muhtemelen Tolgalarda kaçırmaz ;)

yavuz-çelikel' Alıntı:
yükseltme operasyonuna başladım ekliyecem iki gün sonra resimleri sıkı durun dev geliyor.

Ya Yavuz, yükseltmeydi, lastikti falan, baba birde merdiven ekle bari senin 2+1'e de hani misafirliğe geldiğimizde zorlanmayalım ;D ;D

Hayırlı olsun, heyecanla bekliyoruz resimleri. ;) :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri