Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,927
Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

Zakof' Alıntı:
Murat, aslında Nazif beyin satmak istediği süper 93 5.2 si yakışmazmı ? diyorum Mustafa'ya ?

Abi yakışmaz mı, boyu boyuna uygun, şööle geniş ferah bir jeep, yakışır yakışır ;) :D ;D ;D ;D

Etiketler

VARHUB' Alıntı:
Abi yakışmaz mı, boyu boyuna uygun, şööle geniş ferah bir jeep, yakışır yakışır ;) :D ;D ;D ;D

Gördüğüm kadarıyla gerçek bir off-road aşığı olan Mutafa bey ve ailesine çok yakışır Nazif beyin off road donanımlı ZJ si. Üstelik orjinal 90000 milde olduğunu söyledi Nazif bey. ZJ Zaten performansını göstermişti, dünki gezide. Bence kaçırmaması lazım bu fırsatı. Değilmi Murat ?

Valla ne diyeyim bu derinden derinden Jeep sevdası aşılama olayını tebrik ediyorum.

Nazif Ustanın araç güzel maşallahı var. Yanlız benim gönlümde yatan aslan Jeep değil arkadaşlar. 8)

Bendeki fotolar;

Mavigöl üstünde Alp'i beklediğimz yer.

S6002748.JPG

S6002747.JPG

Gölden bi görüntü;

S6002744.JPG

S6002750.JPG

İlk zorlanılan nokta;

Alp çamur pabuçlarıyla ortalıkta fink atıyor.
S6002777.JPG

Yavuz Beyin dere yatağından ilerleme çabası, ilerde dereye ağaç düşmüş geri döndü.
S6002778.JPG

Fotoyu aldığım tepeyi sadece çamur lastikleri olan araçlar çıkabildi. Diğerlerini tepenin diğer tarafından dolaşıp geldiler.

İlk zorlu etap geçildikten sonra durduk ve ekibin toplanmasını bekledik.

İşte geleceğin off-roadcusu Fatih, müstakbel suzuki sahibi ;D Resimde belli olmuyor ama montu ayakları çamur, Bu arkadaşta iş var olur bundan.
S6002780.JPG

S6002781.JPG

Nazif Beyin kocaoğlan,
S6002782.JPG

İşte olay budur, off-road bu arkadaşlar, ben bi gezide böyle çamurla sıvanmış araç görmedimmi offroad yaptık demiyorum.
S6002783.JPG

Bundan sonrakiler SUZUKI ye özel. :D

Yiyenilir faslından sonra herkes yavaş yavaş toparlnırken tek başımıza bir dere yatağının içine girdik, biraz ilerledik, baktık bi su sesi geliyor.
S6002795.JPG

S6002796.JPG

S6002799.JPG

Şelaleyi bulduk, su az ama yükseten geliyor.
Tabi buraya kadar geldik bide aracı yıkayalım dedik. Görmemişin bi vitarası olmuş tutmuş şelalede yıkamış... :p
S6002803.JPG

Şelaleden devam;

S6002806.JPG

Kızım, annesi evde ders çalışıyor biz geziyoruz.
S6002809.JPG

Fatih ;
S6002811.JPG

Geldiğimiz dere yatağı;
S6002813.JPG

Şelaleden son poz;
S6002814.JPG

Mustafa Bey, tüm kareler, özellikle şelale karesi için teşekkürler.

msmt' Alıntı:
İlk zorlu etap geçildikten sonra durduk ve ekibin toplanmasını bekledik.

İşte geleceğin off-roadcusu Fatih, müstakbel suzuki sahibi ;D Resimde belli olmuyor ama montu ayakları çamur, Bu arkadaşta iş var olur bundan.
S6002780.JPG

:DEyvallah Mustafa. beni arkadaşlara tanıtmışın fakat resimde hemen arkamda bir zj var, bu neyin işareti olabilir acaba :D :D :D

mustafa bey cezalısın. O güzelim yeri gördün ve bizlerede göstermedin aşkolsun.şelaleye benim gemiyide sokar yıkardık.ancak o temizlerdi. ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri