Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,666
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

msmt' Alıntı:
Biz erkenden gidiyoruz değilmi? Kahvaltıyı orda yapalım,

Kesinlikle ben de erken çıkmak istiyorum Mustafa. Bir mani çıkmazsa Akçaali de kahvaltı yapacağız.

Selamlar,

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

VARHUB' Alıntı:
Özcan abi, güle güle kullan, aynısından bendede var, başarılı bir PMR. Bu arada bende President CB'mi aldım. Gezide deneyeceğim.

Teşekkürler Murat, Bende gezide deneyeceğim Cobra 975 i.

Selamlar,

yavuz-çelikel' Alıntı:
sorması ayipp kaç pare ???

Maltepe Pazarı'ndan 140 TL .

Selamlar,

bende bı tane pmr alıyım herkes almış ;D ;D ;D

jan' Alıntı:

Bir zahmet ;D ;D ;D

Enişteye sööle hem gelsin, hemde bi zahmet gitsin bi kutu pmr alsın. ;D ;D ;D

jan' Alıntı:

Ben alınca herkes almış mı oldu Can? :'( :'( :'( : Son ben mi kalmıştım almayan ::smiley: ::smiley: ::smiley: Rica ederim yani. Keşke daha evvel alsaydım. ;D ;D ;D ;D

Bu arada dün Yaban Tv de senin Galloper'ı Antalya da kurtarıcıya yüklerken gösterdiler. Meşhur oldun artık diyorum.? :smiley: ;) :D ;D :mad: :( :eek: 8) ??? ::smiley: :p :-[ :-X :-\ :-* :'(

Selamlar,

VARHUB' Alıntı:
Bir zahmet ;D ;D ;D

Enişteye sööle hem gelsin, hemde bi zahmet gitsin bi kutu pmr alsın. ;D ;D ;D

olur alırım ama enişte, gelmez sanırım aile babası oldu

Zakof' Alıntı:
Ben alınca herkes almış mı oldu Can? :'( :'( :'( : Son ben mi kalmıştım almayan ::smiley: ::smiley: ::smiley: Rica ederim yani. Keşke daha evvel alsaydım. ;D ;D ;D ;D

Bu arada dün Yaban Tv de senin Galloper'ı Antalya da kurtarıcıya yüklerken gösterdiler. Meşhur oldun artık diyorum.? :smiley: ;) :D ;D :mad: :( :eek: 8) ??? ::smiley: :p :-[ :-X :-\ :-* :'(

Selamlar,

yapmaya onuda mı çekmişler her şeye sansür koyarlar ama benım şansım yok

jan' Alıntı:
yapmaya onuda mı çekmişler her şeye sansür koyarlar ama benım şansım yok

Boşver, meşhur oldun ya, ona bak. ;) :D ;) :D

Not. Konu dışı ama, elma kurusu- ceviz ikilisini yazacaktın ?

Selamlar,

Can, getirirsin sanırım elma kurusunu :smiley:

Ayrıca rica etsem yine odun getirebilirmisin ;)

oy oyyyy tontonlarım sizi yediriyim ısıtıyım ateşinizi yakıyım başka ;D ;D

neyse getiririm kuru kayısı fln özcan abı valla unuttum bu ara yoğunum ,odun da tamam.

benden bi isteğeniz olursa pm den msj atın liste çıkarıcam ;D

ceranus' Alıntı:
Listemizi güncelleyelim .

Bülent adını ekliyorum listeye ama aracını bilmiyorum ;D

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (1+belki 3 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
10- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
11- Alfonse (1 Kişi) ZJ, MT, PMR Telsiz
12- Bülent Kök (? Kişi) ?
13- Mustafa Arslankurt (3 ) Terios standart lastik,telsiz
Arkadaşlar,bu bölgeye yapılmış olan önceki etkinliğin linkini araştırmalarıma rağmen bulamadım.Buraya koyarsanız veya bana özel mesajla gönderebilirseniz sevinirim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49379.0

buyrun linki.
standart lastikle zor oluyo benden söylemesi.çekecek araç çok. gelin, gelin.

etkinliğe, eğlenmeye az mı kaldı ne?... ;D :p ::smiley:
yayında ve yapımda emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler... ;)

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü batamadık!!! Off-Road Etkinliği Duyurusu

bu gezide inşallah kimse batmaz... :-X :-\ :mad:

arkadaşlar baya bir süredir doğru düzgün takip edemiyorum burayı, ama geleceğim bu hafta geziye :smiley: batacak / askıda kalacak vakit olursa mangal arasında ben hallederim merak etmeyin :smiley:

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- E. Acikgoz (1 kisi) Defender / CB / (6 mart aksami Gezenbilir Ankara grubu misafiri) 7 mart normal gezi
06- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
07- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
08- Murat (VARHUB) (1+belki 3 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz
09- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
10- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
11- Alfonse (1 Kişi) ZJ, MT, PMR Telsiz
12- Bülent Kök (? Kişi) ?
13- Mustafa Arslankurt (3 ) Terios standart lastik,telsiz
14- Kerem (wastiee) (2 kişi) Niva, MT, CB telsiz, hijack, ve bu gezinin vurgusu: yükseltme :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,079
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Geri