Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 314
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,189
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

Çok çamurlu, batmalı, çıkmalı, üşümeli, eylenceli ve keyifli bir gezi olmuş. Ne mutlu zaman ayırıp katılan arkadaşlara.

Paylaşımlar için teşekkürler.

Etiketler

Alp, yeni aldığın MS lastiklerinle ZJ ile katılmadığına göre elindeki sıkıntı araç kullanmanı olumsuz yönde etkiliyor herhalde.

resimlerin ebatlamısı uzun sürüyo gelıyo yavaştan

Can neden fotoğrafları ebatlamak için uğraşıyorsunki salla photobuckete hem albüm derli toplu bir yerde olur hem de daha rahat burada paylaşırsın resimleri bizde beklememiş oluruz bu durumda sen hem resimleri yeniden boyutlandırmak hem de upload etmek için uğraşıyorsun ne gerek var şampuana ayrı kreme ayrı zaman harcamaya bizim gibi kel ol direk kurtul ;D ;D ;D (örnek vermek gerekirse öncelikle ben tabiki sonra benim usta - kim diye sormayın ağzımdan kesinlikle Ufuk abi ismini alamazsınız ;D ;D ;D- )

Şaka bir yana arkadaşlar bu tip fotoğraf upload siteleri içinde en çok beğendiğim photobuckettir zaten pek çok arkadaş orayı kullanıyor bence başarılı bir site

http://photobucket.com/

DSC_0075.jpg
DSC_0080.jpg
DSC_0081.jpg
DSC_0082.jpg

34Hakan' Alıntı:
Bu arada kezban öbür geziye kocaman bir tepsi baklava getirecekmiş,söz verdi.Kezbancım bülbülün çektiği dili belasıymış,gece millet acıkmış ve üşümüşken ev baklavası dermisin.Artık ellerinden öper ;D ;D ;D
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Canım benim Alp le birlikte ve hatta bizim araç da o güzelim el baklavalarını yerken ve hatta ben sana Hakan hepsini bitirmeyelim arkadaşlara da ayıralım dedim sen de boşver demedinmi

kezban ganjavi' Alıntı:
34Hakan' Alıntı:
Bu arada kezban öbür geziye kocaman bir tepsi baklava getirecekmiş,söz verdi.Kezbancım bülbülün çektiği dili belasıymış,gece millet acıkmış ve üşümüşken ev baklavası dermisin.Artık ellerinden öper ;D ;D ;D
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Canım benim Alp le birlikte ve hatta bizim araç da o güzelim el baklavalarını yerken ve hatta ben sana Hakan hepsini bitirmeyelim arkadaşlara da ayıralım dedim sen de boşver demedinmi
Gerçekten olmayan baklavaları yemiş olsaydım,derdimki kezbancım 10 parmağında 10 marifet ellerine sağlık ama görüyorumki 10 parmakta 10 yalan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Eğer ben o baklavaları yemişsem ömrüm boyunca çamursuz ,karsız,düz,arazide off road a maruz kalayım ;D ;D ;D ;D ;D ;D Off road lara gelesin inşallah bu iftira yüzünden :D :D :D :D

Merhaba Arkadaşlar, bizdeki resimlerde bunlar;

Toplanma noktası;
S6002660.JPG

S6002659.JPG

S6002661.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR