Arkadaşlar merhabalar,
Bu hafta sonu için Off-Road yapalım sesleri çığ gibi büyüdü, önce motocros yarışlarının yapılacağı yere gidelim demiştik ama yarışlar iptal edilince motocroscular orada piknik yapmaya karar vermişler, bunun üzerine Elmadağ'da yeni hazırlanmış olan Off-Road parkuruna gidelim, kurtlarımızı orada dökelim diyorum
Etkinlik Yeri Elmadağ Off-Road Parkuru
Etkinlik Türü Off-Road
Etkinlik Tarihi 13 Aralık2009 Pazar
Buluşma Yeri Samsun Yolu üzerinde 1011 Askeri bölge karşısında bulunan Shell'de buluşuyoruz
Sell Baydarlar Petrol
39°57'29.00"K 32°51'21.10"E
Buluşma Tarihi 13 Aralık 2009
Buluşma Saati 10.00
Hareket Saati 10.15
Giyim Havanın yağışlı olamsı nedeni ile Yağmurluklarınızı mutlaka yanınıza almalısınız, Elmadağ
hava koşulları Ankara'dan daha sert olacağı için hatta kar yağabileceği için giyiminizide kalın seçmeniz
gerekmektedir.
Şapka, eldiven, atkı yanınızda bulunursa iyi olacaktır..
Ayrıca çamur içine girmemiz gerekeceğinden lastik çizmeleriniz araçlarınızda olsun.
Yiyecek Herkes kendi yiyeceği Mangallık türü yiyeceklerini getirecektir, tek ateş yakılacaktır. mangal istemeyenler, sandviçlerini
yanlarında getirebilirler
Zerrin Yiğiter
05326417532
Bende telefon numarası olmayan arkadaşlardan özelden numaralarını bildirmelerini rica ediyorum..
Buluşma noktamızın Google Erth haritası
Bu hafta sonu için Off-Road yapalım sesleri çığ gibi büyüdü, önce motocros yarışlarının yapılacağı yere gidelim demiştik ama yarışlar iptal edilince motocroscular orada piknik yapmaya karar vermişler, bunun üzerine Elmadağ'da yeni hazırlanmış olan Off-Road parkuruna gidelim, kurtlarımızı orada dökelim diyorum
Araçlarımızda mutlaka olması gerekenler Strep ve U Kilit .
Etkinliğe katılmadan önce mutlaka okuyalım :
Konvoy Kuralları:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0
Gezenbilir "Doğaya Saygılı Off-Road" Manifestosu:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0
Etkinlik Yeri Elmadağ Off-Road Parkuru
Etkinlik Türü Off-Road
Etkinlik Tarihi 13 Aralık2009 Pazar
Buluşma Yeri Samsun Yolu üzerinde 1011 Askeri bölge karşısında bulunan Shell'de buluşuyoruz
Sell Baydarlar Petrol
39°57'29.00"K 32°51'21.10"E
Buluşma Tarihi 13 Aralık 2009
Buluşma Saati 10.00
Hareket Saati 10.15
Giyim Havanın yağışlı olamsı nedeni ile Yağmurluklarınızı mutlaka yanınıza almalısınız, Elmadağ
hava koşulları Ankara'dan daha sert olacağı için hatta kar yağabileceği için giyiminizide kalın seçmeniz
gerekmektedir.
Şapka, eldiven, atkı yanınızda bulunursa iyi olacaktır..
Ayrıca çamur içine girmemiz gerekeceğinden lastik çizmeleriniz araçlarınızda olsun.
Yiyecek Herkes kendi yiyeceği Mangallık türü yiyeceklerini getirecektir, tek ateş yakılacaktır. mangal istemeyenler, sandviçlerini
yanlarında getirebilirler
Zerrin Yiğiter
05326417532
Bende telefon numarası olmayan arkadaşlardan özelden numaralarını bildirmelerini rica ediyorum..
Buluşma noktamızın Google Erth haritası