Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,289
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Arkadaşlar merhabalar,
Bu hafta sonu için Off-Road yapalım sesleri çığ gibi büyüdü, önce motocros yarışlarının yapılacağı yere gidelim demiştik ama yarışlar iptal edilince motocroscular orada piknik yapmaya karar vermişler, bunun üzerine Elmadağ'da yeni hazırlanmış olan Off-Road parkuruna gidelim, kurtlarımızı orada dökelim diyorum

Araçlarımızda mutlaka olması gerekenler Strep ve U Kilit .

Etkinliğe katılmadan önce mutlaka okuyalım :

Konvoy Kuralları:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Gezenbilir "Doğaya Saygılı Off-Road" Manifestosu:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0

Etkinlik Yeri Elmadağ Off-Road Parkuru

Etkinlik Türü Off-Road

Etkinlik Tarihi 13 Aralık2009 Pazar

Buluşma Yeri Samsun Yolu üzerinde 1011 Askeri bölge karşısında bulunan Shell'de buluşuyoruz

Sell Baydarlar Petrol
39°57'29.00"K 32°51'21.10"E

Buluşma Tarihi 13 Aralık 2009

Buluşma Saati 10.00

Hareket Saati 10.15

Giyim Havanın yağışlı olamsı nedeni ile Yağmurluklarınızı mutlaka yanınıza almalısınız, Elmadağ
hava koşulları Ankara'dan daha sert olacağı için hatta kar yağabileceği için giyiminizide kalın seçmeniz
gerekmektedir.
Şapka, eldiven, atkı yanınızda bulunursa iyi olacaktır..
Ayrıca çamur içine girmemiz gerekeceğinden lastik çizmeleriniz araçlarınızda olsun.

Yiyecek Herkes kendi yiyeceği Mangallık türü yiyeceklerini getirecektir, tek ateş yakılacaktır. mangal istemeyenler, sandviçlerini
yanlarında getirebilirler

Zerrin Yiğiter

05326417532

Bende telefon numarası olmayan arkadaşlardan özelden numaralarını bildirmelerini rica ediyorum..

Buluşma noktamızın Google Erth haritası

ShellBaydarlarBulumaNoktas.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Aralık 2009)

Listeyi ben başlatayım ;D

1- Mustafa TEZEL (3 kişi) Suzuki Vitara

Ben devam edeyim Mustafa ;D

01- Mustafa TEZEL (3 kişi) Suzuki Vitara
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
03- Alfonse (1 Kişi) Grand Cherokee
04-

Elmadağda nerdeymişki ?

Cenk, geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler ediyorum...

arsamax' Alıntı:
Zerrin hanım çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsiniz...Eren hatırlarsan Kazan'daki ralli kroslarda tanışmışdık, ordaki showunu :smiley: hala unutamıyorum, süper bi dalışdı bende fotoları ve videoları mevcut istersen yollayabilirim...Etkinliği dört gözle bekliyorum, sizlerle tanışmakdan çok mutlu olacağım. Görüşmek dileğiyle...

Emin Abi seni de aramızda görmek istiyoruz bu hafta, geçmiş olsun dileklerin için ayrıca teşekkür ediyorum..

cartop' Alıntı:
Kamplı ve off road etkinliklerine uzun zamandır katılamadım. Karlı havada kamp yapmanın ayrıcalığı başka. Programı bekliyorum, Cenk bey ve tüm G Wagen sevenleri de bekliyoruz. Bu arada uzun zamandır etkinliklerden uzak kalan Zerrin Hanıma geçmiş olsun.

Mustafa, çok teşekkürler, bende özledim seni ve Ebru'yu, Soğuksu Milli Parkına sizler gelemediniz, gözlerimiz aradı, adınız geçti, andık, bu hafta görüşmek dileğiyle, umarım iyi olurum da :D Bende ki emanetini de getireceğim, bataryasını doldurayım mı?

msmt' Alıntı:
Zerrin, seni aramızda görmek istiyoruz. Özlettin kendini. Hem hastasın yürüme , :D , etkinlik duyurusunu dört gözle bekliyoruz.

ufukozkan' Alıntı:
Elmadağda nerdeymişki ?

Ufuk Abi alem adamsın :D

Şaka yaptığını biliyorum, yinede aşağıdaki linki vermeden duramayacağım.

http://www.elmadag.bel.tr/elmadag.aspx?SayfaId=1

Zerrin, bizde görüşmekten mutlu olacağız, şarj edersen iyi olur, telsizi olmayan bir arkadaş kullanır en azından.

Mustafa çok güzel link vermiş Ufuk ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Elmadağda nerdeymişki ?
Sağol Mustafa, link güzel açıklıyor ;D ;D ;D ;D ;D

msmt' Alıntı:
Ufuk Abi alem adamsın :D

Şaka yaptığını biliyorum, yinede aşağıdaki linki vermeden duramayacağım.

http://www.elmadag.bel.tr/elmadag.aspx?SayfaId=1

Kaymakamlığın sitesinden güzel fotolar;

http://www.elmadag.gov.tr/default_B1.aspx?id=149

Elmadağlılardan fahri hemşerilik bekliyorum, bedava reklam yapıyorum burda. :D

Arkadaşlar mükemmel bir parkur hazırladım, sadece Off-Road parkuru değil, ayrıca dağlardan yol yaparak Off-Road yapacağız :smiley:

Zerrin hanım merakla bekliyoruz parkuru, off road alanının resimlerine baktım küçük bi gölet falan var keyifli bir yere benziyor.

Perşembe günü Kayseri, oradan Sivas seyahatim olacak. Cumartesi günü bildireceğim gelip gelemeyeceğimizi.

Selamlar,

Cenk, evet küçük bir gölet var bölge gayet keyifli, ayrıca söylediğim gibi araziden yol yaparak başka bir yoldan dönüş yapacağız, çok keyifli ve farklı bir etkinlik olacak.

arsamax' Alıntı:
Zerrin hanım merakla bekliyoruz parkuru, off road alanının resimlerine baktım küçük bi gölet falan var keyifli bir yere benziyor.

Programın çok yüklüymüş bu hafta Özcan Abi ama bu defa seni de mutlaka bekliyoruz..

Zakof' Alıntı:
Perşembe günü Kayseri, oradan Sivas seyahatim olacak. Cumartesi günü bildireceğim gelip gelemeyeceğimizi.

Selamlar,

Zerrin hanım parkuru da yayınlarsanız sevinirim

Programın çok yüklüymüş bu hafta Özcan Abi ama bu defa seni de mutlaka bekliyoruz..

Çok teşekkür ediyorum Zerrin hanım. Katılmayı ben de çok istiyorum. Büyük ihtimalle katılacağız.

Öte yandan aranıza yeni katıllmış bir kişi olarak, Şu şahsi fikrimi belirtmek isterim : Gerçekleştirmeye karar vererek duyurusunu yaptığınız herhangibir Gezenbilir Ankara etkinliğine bir maniniz olupta siz gelemeyecek olursanız ; İlgili Gezenbilir konu başlığı altında etkinlik organizasyonunu mutlaka forumda yazışma ile belirleyiniz. Aksi takdirde organizasyon falan hikaye oluyor. Etkinlik süresince nerede ne yapılacak ?, nasıl gidilecek ? ne zaman dönülecek ? Lider kim olacak ? , , , , , , , , , , , gibi bir çok belirsizlik oluyor ve katılımcıların her biri bir tarafa dağılıyor. Organizasyonsuzluğun doğal sonucu olarak grubu oluşturanlar, sanki mesire yerinde tesadüfen karşılaşmış insanlar gibi her biri ayrı telden çalıyorlar. Sonuç olarakta grup etkinliği bireysele dönüşüyor.

Görüşmek üzere

Selamlar,

.com' Alıntı:
Zerrin hanım parkuru da yayınlarsanız sevinirim

Parkur sert ise katılmayacakmısın Necmi bey ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR