KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gökhan merhaba, etkinliklerimiz tüm Gezenbilir üyelerimizin başarısı oluyor her zaman, bu etkinliğide aslında karavan grubu arkadaşlarımız düşündüler benden de genele duyuru yapmamı rica ettikleri için bu konu başlığını açtım.. Ancak her ne kadar karavancı arkadaşlarımız düşünsede diğer gruplarda bulunan Gezenbilir dostlarımızlada bir araya gelmek güzel olacak, adı üzerinde Tanışma etkinliği olacak, bende senin güzel dileklerine katılıyorum ve teşekkürler ediyorum
Erhan merhaba, Hamdi Beyin sözünü ettiği etkinlik aklımda ancak uygun zaman kıştan ziyade baharda olacaktır, bahar aylarında gerçekleştirbileceğimiz ilk etkinlerin başında Ayaş'da temizlik gelmektedir..
brothers' Alıntı:
zerrin hanım bu organizasyondan sonra birde hamdi beyin (son kral) daha önce açtığı konunun organizasyonunu yapabilirmiyiz
Etkinliğe katılıp sizlerle tanışmayı inan çok isterdim fakat şehir dışında öğrenciym Umarım Ankara etkinlikleri sömestırda veya yazın da olur İyi eğlenceler sizlere
Tüm Ankaralı gezenbilir dostlara selam olsun. Organizasyonda olmayı canıgönülden isterdim. Ancak, oğlum gebzede asker pazar günü çarşı iznine çıkıyor bizde MSN üzerinden hasret gideriyoruz.Eğer görüşme erken biterse, dostlarla beraber olmaktan, tanışıp kaynaşmaktan onur ve mutluluk duyarım. Şimdiden tüm Ankaralı gezenbilir dostlara iyi eğlenceler diliyorum. Esenkalın.
Hüseyin Bey merhabalar, Işık Dağı bu yıl çok kar aldı, ulaşımda sıkıntı çekeriz diye düşünüyorum, ama yine de hafta sonunda bir daha konuşalım bu konuyu, görüşmek dileğiyle, selamlar..