Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,660
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

discovery-V8' Alıntı:
Ufuk Bey, Senin CJ nin maşallahı var, iyi günlerde kullan. ;D
Çok teşekkür ederim Yavuz bey Ben senin arabayı tek geçerim Hepimiz iyi günlerde kazasız belasız binelim Tekrar teşekkürler

Etiketler

Fatih yanık kremine falan ihtiyacın yok değilmi :smiley: Dün ben iki dakikada yandım,ateşe düşen sucukları toplarken.Sen iyi dayandın valla,neron gibisin :smiley:

yavuz bey ufukozkana katılıyorum.Bende Land i tek geçerim.Yolunuz açık,kazasız,belasız olsun :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Çok teşekkür ederim Yavuz bey Ben senin arabayı tek geçerim Hepimiz iyi günlerde kazasız belasız binelim Tekrar teşekkürler

34Hakan' Alıntı:
yavuz bey ufukozkana katılıyorum.Bende Land i tek geçerim.Yolunuz açık,kazasız,belasız olsun :smiley:

Ben de teşekkür ederim inşallah daha çoook gezicez hep beraber, Birbirimizi kollayarak, gözeterek, yardımlaşarak beraberce doğanın tadını çıkaracağız. Bu sadece tanışmaydı, sizleri tanıdığıma çok memnun oldum, Birazda hazırlıksız oldu, daha önceden parkur belirleyecektik, elde olmayan sebeplerden biraz aceleye geldi.

Daha organize bir gezide dahada keyif alacağımıza inanıyorum.

Selamlar

Kimsede foto /video kalmadımı?

Kaldıysa neden paylaşmıyoruz?

Gece çok fazla fotoğraf çekilmedi sanırım...

O kadar atladık zıpladık asıl son parkur iyidi Neyse bir dahaki sefere bende getireyim kamera filan Çekeriz bol bol

34Hakan' Alıntı:
Gece çok fazla fotoğraf çekilmedi sanırım...

Tüh , Ufuk beyin CJ yi o tepeden uçarken göremedim içimde kaldı, o ara Ereni çıkartmaya çalışıyorduk arkamı dönüğümde iş işten geçmişti ;D

bende unuttum makinama film almayı, o yüzden bende fotoğraf yok bu seferlik
şu zenitimden kurtulup alamadım bir türlü dijital makina ;D

Yavuz bey bende Ufuk abinin aracındaydım tepeden uçarken ama inanın bizde anlamadık ordan nası uçtuğumuzu bir anda oldu bitti ;D

metehan-arz' Alıntı:
Evet gece olunca benim şarj da cort etti.Malesef

Metehan a dikkat arkadaşlar sıkı bir off-road cu yetişiyor haberiniz olsun ;D

Metehan Sizin semaverden çay içemedimya yanarım yanarım ona yanarım, bidahaki sefere ilk önce çayımı içecem ona göre. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Tüh , Ufuk beyin CJ yi o tepeden uçarken göremedim içimde kaldı, o ara Ereni çıkartmaya çalışıyorduk arkamı dönüğümde iş işten geçmişti ;D

Çok zevkliydi gerçekden Daha çok atlar zıplarız hep beraber :smiley:

benim cj'nin motor bloğunda çok ince bir çatlak var ferhat usta kasma arabayı dedi bende bu seferlik sakin sakin gezdim yeni bir motor yada blokla birdahaki sefere beni bataklardan kurtarırsınız artık
bu sefer hiç bir yerde kalamadım heyecan olmadı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

SON KONULAR

Geri