Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,980
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Onur fena fikir değil yavvv ;D Bende düşünmedim değil, bakalım önümüzdeki hafta bir karar veririz

fastjunkie' Alıntı:
zerrin hanım bu kalabalığı kampa bağlayalım bence :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

bir haftadır işlerden sesim soluğum çıkmıyordu, sabah,sabah çoştum :smiley:

bu hafta sonu ben rotayı belirleyeceğim, hem gezi, hem soft,hemde hard bir rota olacak, herkes kurtlarını dökecekkkkk

Ohhh coş Mustafa Abi, özlemişiz seni :smiley: Rotaların hazırlanması da çok iyi olacak, şimdiden teşekkürler ediyorum Mustafa Abicim :smiley:

Onur, Kamp 15 Şubat için zor, 21-22 Şubatta Bolu - Aladağlar Kamp organizasyonumuz var biliyorsun, ama ben, Mustafa Abi, Eren Ataç, Ender, Ali ve benim 3 arkadaşım katılıyoruz, geriye kalanlardan sen de dahil hiç ses çıkmadı ;D

fastjunkie' Alıntı:
zerrin hanım bu kalabalığı kampa bağlayalım bence :smiley:

ceranus' Alıntı:
Onur, Kamp 15 Şubat için zor, 21-22 Şubatta Bolu - Aladağlar Kamp organizasyonumuz var biliyorsun, ama ben, Mustafa Abi, Eren Ataç, Ender, Ali ve benim 3 arkadaşım katılıyoruz, geriye kalanlardan sen de dahil hiç ses çıkmadı ;D
benim yeni haberim oldu yahu.. bence ondandır..

Gezenbilir Bolu Aladağlar Kamp Etkinliğinin linkini veriyorum, haberimiz yok demeyin arkadaşlar :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24210.0

ceranus' Alıntı:
Ohhh coş Mustafa Abi, özlemişiz seni :smiley: Rotaların hazırlanması da çok iyi olacak, şimdiden teşekkürler ediyorum Mustafa Abicim :smiley:

Zerrin teşekkür ederim :smiley: programı açıklamak için erken ancak etkinliğe katılacak arkadaşların 09:30 köyde olmaları çok iyi olacak gibi,

Mustafa Abi, buluşma saatimiz 10.00 , hareket saatimiz 10.15, 9.30 da olmamız mümkün değil sanırım, ama hareket saatini daha öne çekebiliriz bu durumda..

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize merhabalar, Etkinliğimize binek araçlar da katılabilirler, Optimum önünde ya da Çanıllı Barajında 4 çekerlere geçiş yapabileceğiz.

Etkinliğe katılmadan önce mutlaka Konvoy Kurallarını okuyalım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Etkinlik Yeri : Çanıllı Barajı

Buluşma Tarihi : 15 Şubat 2009

Buluşma Saati : 10.00

Buluşma Yeri : Optimum Önü

Hareket Saati : 10.15

Yiyecek : Mangal yapılacaktır, uygun olan olan her tür yiyecek getirilebilir

Giyim : Arazi ve Kış koşullarına uygun olan şekilde giyim olmalı

Buluşma yerimizin Google Earth görüntüsü

Optimum.jpg

Evet Büyük Gezenbilir Kış Kampı diyoruz Onur ;D

fastjunkie' Alıntı:
biraz kalabalık olmuş sanki ;D

ya arkadaşlar biz gelemiyoruz bu tarihte köroğluna düşen helikoptere bakmaya gideceğiz iki araçla kusura bakmayın. sevgili zerrin, sevgili mustafa abi, sevgili yavuz ve bütün arkadaşlar size bol eğlenceler diliyorum.

arkadaşlar benim vitarada 195/65R15 lastikler var, baya binek araba lastiği takmış aracı aldığım zat, bu lastiklerle oralarda rezil olmayız di mi, ilk off road aktivitemiz olacak da...

Arkadaşım bizim de ilk Off-road etkinliğimiz olacak inşallah rezil olmayız.
Selamlar!
Sabırsızlıkla Bekliyorum 15 Şubat'ı!!!

arkadaşlar rezil olsanız bile olayın eğlencesi burda zaten...
benim aracım 2 tondan fazla ve 4x2 , arkadan itişli, hoppfff diye kalıyorum en ufak çamurda ;D , sırf bunun için de kaşınıyorum :smiley:
kaldı ki levent arkadaşımızın vitarası da standart lastikti, son derece zor aksiyonlar yaptı, üstelik onun da ilk etkinliğiydi.
önemli olan yürek ve ekip, ve de bu ekiple hiç kimse yolda kalmaz... ben kendimden biliyorum ;D

Yanına sağlam bir çekme halatı al dost tavsiyesi çünkü o parkurda kalacağın kesin zaten herkes normal geçtiği zaman olayın heyecanı kalmıyor iyi eğlenceler..
yerbezi' Alıntı:
arkadaşlar benim vitarada 195/65R15 lastikler var, baya binek araba lastiği takmış aracı aldığım zat, bu lastiklerle oralarda rezil olmayız di mi, ilk off road aktivitemiz olacak da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR