Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,724
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Çok geçmiş olsun, etkinlikten sonra yaptırman daha iyi olacaktır..soyadını düzelttim..

nazifayvazoglu' Alıntı:
Zerrin hanım dedim ya iple çekiyorum Pazarı.Aracıma sağ önden çarptılar ama bu geziye katılmama engel olmasın diye yaptırmıyorum.Hasar çamutlukla ön panjurda sadece görüntü çirkinliği.Bu şekilde katılacağım.Yadırgamazsınız umarım.Yaptırmaya kalksam 3 - 4 gün kalır onun için geziden sonra yaptıracağım.Birde soyadımı düzeltirseniz sevinirim.Ayvazoğlu.Yabancı dilde yumuşak (Ğ) olmadığı için bir çok sitede adımı ve soyadımı bu şekilde kullanıyorum.Doğrusu Ayvazoğlu dur .Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Sevgili otisabi , hepimizin adı var senin adının olması da sakınca yaratmaz verirsen doğrusunu yazarız :smiley:

otisabi' Alıntı:
:smiley: Sevgili ceranusz saol... Adım sevgi olarak kalsın o zaman Pazar'a kadar ama :smiley:

ceranus' Alıntı:
Sevgili otisabi , hepimizin adı var senin adının olması da sakınca yaratmaz verirsen doğrusunu yazarız :smiley:
hahahaha "ismini vermek istemeyen offroadcu" da değişikmiş :smiley:

benim bademcikler çok kötü şişti umarım geçer pazara kadar..

Sen iyileşmeye bak Onur, geçen pazar biz gripli olarak yürüyüşe gittik, süper iyi geldi hepimize , sana da bu etkinlik iyi gelecektir :D

Arkadaşlar, Güvenç Köyü'n de yakacak odun bulamayız o nedenle lütfen herkes gelirken mutlaka odun getirsin..

Ben stepneyi yakarım.. Odunla falan uğraşılmaz bu kışkıyamette ama

Bende pabuçlarımı ;D

durun durun ben odun getiriyim hem siz hem arabanız ayakkabısız kalmasın

Tamam o zaman odunu düşünmeyelim

Yavuz, geçen sefer odun getirebileceğini söylemiştin sende, Ozan ve Yavuz odunları getiriyorsunuz öyleyse...

Benden birşey istiyor musunuz???

Mangal için odun kömürlerinide sen getir Metehan :smiley:

Benim yerimede her mangaldan az biraz atıştırın noolursunuz ama lütfensiniiizzz:(

Okey.Kömürler geldi bil Zerrin Abla.

otisabi' Alıntı:
Ben stepneyi yakarım.. Odunla falan uğraşılmaz bu kışkıyamette ama

öyle bişi olmaz gezenbilirde ..
doğada misafiriz biz, kirletmeye hakkımız yok :smiley:
yaşasın greenpeace yaşasın kardeşlik ;D

Tamam o zaman stepne olmazsa recep ivedik'i getiririz:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

SON KONULAR

Geri