Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,020

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Katılmayı çok istediğim halde, rahatsızlığım nedeni ile katılamadığım bu etkinliğin görsellerini ve anlatımını paylaşacağımız başlığımız burası olacaktır..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

ceranus' Alıntı:
Katılmayı çok istediğim halde, rahatsızlığım nedeni ile katılamadığım bu etkinliğin görsellerini ve anlatımını paylaşacağımız başlığımız burası olacaktır..

Bundan sonraki etkinlikler Zerrin hanım iyleşiyor olacak :smiley: ;) :D 8) siz canınızı sıkmayın ;D

Umarım iyileşirim en kısa zamanda Ömer, ama canım çok sıkılıyor, gerçekten bu duruma :(

dün cj'yi hazırladım ama gece hastalığım çok arttığı için bende katılamadım. katılsam iyileşirdim aslında :D

bu arada geçmiş olsun zerrin abla

Çok teşekkür ediyorum Ozan sana da geçmiş olsun...

dün gece işten sabaha karşı geldiğim için ve telefonumun bataryası bitip alarmı duyamadığım için sabahta kalkamayıp geziye katılamadığım için hepinizden özürdilerim.

Heeeyyyyyyyyyyyy kimse yokmuuuuuuu!!!!! Ama ben hala arkanızdan ağlıyoruuummmm :'(Veee sanırım siz hala off-roud dasınızzz ama ama haksızlık buuuuuuu:(Naapalım Zerrincim bari bu seferlik fotolara bakıp bakıp avunalım....

Maalesef öyle yapacağız Işılcım, hala dönmediler, sadece Mustafa bey dönmüş, sorun yok demişti, bekliyoruz eğlenceden dönmelerini...

Fırsat bulabilirsem bir ara uğramayı düşünüyordum ama olmadı artık resimleri bekliyoruz..

Merhaba ARkadaşlar,
Yarım saat önce geldik, güzeldi. Ufak tefek aksaklıllar dışında güzeldi. BEnde pek resim yok, olan arkadaşlar gönderecektir. Suzukiler günün araçlarıydı. ;D

Zerrin gözlerimiz seni aradı. Sensiz olmuyor, çok dağınıktık.

Fotoğraflar ferdanedeydi sözü vardı alpin hain alp bir kare bilem resmimi çekmedi alacağı olsun şaka bir yana bende tek bir kare bile yok bende bekliyorum fotoğrafları ama ne yalan söyleyim kendi adıma güzel bir gün geçirdim buna vesile olan Alp kardeşine ayrıca özel teşekkür ederim dilerim Alp milletin kanına girip de geziyi uzatmamıştır. :D yoksa resim falan beklemeyin ;D

Kimse resim çekmedi, herkes keyfine baktı. ;D
Gelmeyenler dertlerine yansın. (Hasta olanlar hariç)

Yani şimdi gelmeyenler çatır çatır çatlasınmı diyoruz hocam :D :D :D

.com' Alıntı:
Yani şimdi gelmeyenler çatır çatır çatlasınmı diyoruz hocam :D :D :D

yoo ben çatlatmak için söylemedim, bizdeki resim sayısı 20-25 civarı, onlardada çocukları çekmişiz ;D
Bir çok arkadaşta araçları ile oynamaktan resim çekmediler.

Biz yaşadık eğlendik ufak tefek şeylerin haricinde gerçekten de güzel bir gün geçirdik aslında resimler olsaydı gelemeyenler daha bir güzel çatlardı bende az çatlamadım kaçırdığım etkinlikler için ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,830
Kayıtlı Üye Sayımız
166,935
Kaydolan Son Üyemiz
rcagatay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR