Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)
Katılmayı çok istediğim halde, rahatsızlığım nedeni ile katılamadığım bu etkinliğin görsellerini ve anlatımını paylaşacağımız başlığımız burası olacaktır..
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)
ceranus' Alıntı:
Katılmayı çok istediğim halde, rahatsızlığım nedeni ile katılamadığım bu etkinliğin görsellerini ve anlatımını paylaşacağımız başlığımız burası olacaktır..
dün gece işten sabaha karşı geldiğim için ve telefonumun bataryası bitip alarmı duyamadığım için sabahta kalkamayıp geziye katılamadığım için hepinizden özürdilerim.
Heeeyyyyyyyyyyyy kimse yokmuuuuuuu!!!!! Ama ben hala arkanızdan ağlıyoruuummmm :'(Veee sanırım siz hala off-roud dasınızzz ama ama haksızlık buuuuuuuNaapalım Zerrincim bari bu seferlik fotolara bakıp bakıp avunalım....
Merhaba ARkadaşlar,
Yarım saat önce geldik, güzeldi. Ufak tefek aksaklıllar dışında güzeldi. BEnde pek resim yok, olan arkadaşlar gönderecektir. Suzukiler günün araçlarıydı. ;D
Zerrin gözlerimiz seni aradı. Sensiz olmuyor, çok dağınıktık.
Fotoğraflar ferdanedeydi sözü vardı alpin hain alp bir kare bilem resmimi çekmedi alacağı olsun şaka bir yana bende tek bir kare bile yok bende bekliyorum fotoğrafları ama ne yalan söyleyim kendi adıma güzel bir gün geçirdim buna vesile olan Alp kardeşine ayrıca özel teşekkür ederim dilerim Alp milletin kanına girip de geziyi uzatmamıştır. yoksa resim falan beklemeyin ;D
yoo ben çatlatmak için söylemedim, bizdeki resim sayısı 20-25 civarı, onlardada çocukları çekmişiz ;D
Bir çok arkadaşta araçları ile oynamaktan resim çekmediler.
Biz yaşadık eğlendik ufak tefek şeylerin haricinde gerçekten de güzel bir gün geçirdik aslında resimler olsaydı gelemeyenler daha bir güzel çatlardı bende az çatlamadım kaçırdığım etkinlikler için ;D ;D ;D