Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,026
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

bizde eski güvenç fotoğraflarına bakarız baslarım şimdi eklemeye ;D ;D

Etiketler

bendeki 5 adet foto ;D

Her zamanki çılgın Eren,
S6002589.JPG

Ozan yarın getiririm çamurlu arabayı kokusuyla hasret giderirsin

Şaka bir yana yokluğunu hissettim keyifli bir gündü bir ara yine yaparız seninle

Bir de tabiki Zerrin hanıma üzüldüm dilerim durumu daha iyidir onun da yokluğunu hissetmedim desem yalan olur artık kısmet başka etkinliklere

Not: Ozan yenisi çıkınca eskilerin hükmü kalmazmış ;D ;D ;D

Çılgın 2 ;D
Benim vitarya su girene kadar suyun içine girdim, sağolsun Alp çıkardı.

S6002593.JPG

S6002594.JPG

.

Dağlarda dolaştığımız sırada iniyimde bi foto çekiyim dediğim an.

S6002595.JPG

Hep anı yaşadım, foto çekmeyle uğraşamadım. ;D :D :D

msmt' Alıntı:
Dağlarda dolaştığımız sırada iniyimde bi foto çekiyim dediğim an.

Hep anı yaşadım, foto çekmeyle uğraşamadım. ;D :D :D

Olay da budur zaten :D ;)

ozanyur' Alıntı:
abi naptın zaten zor kurulamıstık :D :D

Ozan kusura bakma kardeşim, valla dayanamadım daldım suya, bir ara yan yattık gibi oldu. Fotolar yüklenmeye başlayınca görürüz..

Mustafa onun kokusu aylarca çıkmaz arabadan, fırsat buldukça havalandır arabayı

msmt' Alıntı:
Ozan kusura bakma kardeşim, valla dayanamadım daldım suya, bir ara yan yattık gibi oldu. Fotolar yüklenmeye başlayınca görürüz..

makina tamir edilsinde kuruturuz bişey olmaz

Mustafa çok teşekkür ediyorum, benimde aklımda hep sizler vardınız, araç kullanabilecek durumda olsaydım öğleden sonra çıkıpgelecektim ;D

Ufak tefek aksaklıklar neler merak ettim ;D

msmt' Alıntı:
Merhaba ARkadaşlar,
Yarım saat önce geldik, güzeldi. Ufak tefek aksaklıllar dışında güzeldi. BEnde pek resim yok, olan arkadaşlar gönderecektir. Suzukiler günün araçlarıydı. ;D

Zerrin gözlerimiz seni aradı. Sensiz olmuyor, çok dağınıktık.

hsbasar' Alıntı:
Mustafa onun kokusu aylarca çıkmaz arabadan, fırsat buldukça havalandır arabayı

Evet , kurumadımı kötü oluyor. Orda 2 saat kadar güneşin altında baya kurumuş, birazda havalandırdıkmı kurur herhalde, gerçi havalar nemli ve güneş yok kuruması uzun sürer. Olmaz ise Ozan sağolsun, orda makine ile kurutacağız.

Necmi Abi , çok teşekkür ederim, fena değilim ama işte Güvenç'e gelebilecek kadar iyi değildim maalesef, bir daha ki etkinliğe acısını çıkarabilirim umarım :smiley:

.com' Alıntı:
Bir de tabiki Zerrin hanıma üzüldüm dilerim durumu daha iyidir onun da yokluğunu hissetmedim desem yalan olur artık kısmet başka etkinliklere

Zerrin abla geçmiş olsun valla sensiz olmuyor.Aksaklıklara gelince 20'ye yakın araç vardı.Herkes kendi kaafasına göre bir yerlere gitti.Yani bir plan program yoktu.Sağolsun Alp elinden geldiği kadar insanlara yardımcı olmaya çalıştı,yönlendirmeye çalıştı ama dinleyen oldu dinlemeyen oldu.Yavuz ve Ufuk abi de kanalda kötü bir şekilde batan bir araç ile uğraştılar.Çamur çok fazla yoktu,her yer kurumuştu.Daha önce gidilen yeri de su basmıştı.Ben mangalımı ve plakamı orada bıraktım ::smiley:
Birazdan bendeki fotoğrafları gönderirim.

Tolga sizin mangal candaydı en son o toparladı orayı ve onun arabasında gördüm ben sahibini arıyordu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR