Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,395
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

Zerrin ilk nazar boncuğun benden :smiley:

[attachment=1]

nazar-boncu?u.jpg

Etiketler

Hatta tek sıra olup nasıl off-road yapacağız diye sorardınız birde Umut ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ateş konusunu hiç karıştırma Umut, tek ateş gruba yeter, ne o öyle her yerden dumanlar yükseliyor, kokular geliyor, başım döner benim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Zerrin olsaydı o gezide görürdüm ben o kafasına göre oraya buraya gidenleri... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ateş bile yakamazlardı billa kafaya göre... ;D ;D ;D

Yavuz Abi ,senin makinada 2-3 sayilelik 10 kadar video göreceksin, onlar benim eserim ;D

Kusura bakma, ayarı videodaymış, bende resim çekiyor diye bastım. Sonradan bi gariplik var dedim, farkettim, değiştirdim.

discovery-V8' Alıntı:
Katılan emeği geçen herkese teşekkürler, herkes sağ salim evine vardımı? Niva nerelerde? Sapaktan son olarak ayrıldım, kalan eden yoktu ama emin olmak istiyorum bıraktığımız biri yoktur umarım.
yavuz abi teşekkürler vardık sorun olmadı trafik yok neyse ki o saatte :smiley: alp de sağolsun evin önüne kadar bırakmadı peşimi :D bir ara kornam da fanım da çalışmaya başladı yolda 2 kornaya bastım bozuldu yine :D

msmt' Alıntı:
Yavuz Abi ,senin makinada 2-3 sayilelik 10 kadar video göreceksin, onlar benim eserim ;D

Kusura bakma, ayarı videodaymış, bende resim çekiyor diye bastım. Sonradan bi gariplik var dedim, farkettim, değiştirdim.

Mustafa gördüm video çok diye sevinmiştim ama videolar 10 saniye bile sürmüyor ;D ;D ;D neyse uzunlarda var onları yüklerim ;D

Çok naziksin Mustafa çok teşekkürler ediyorum :smiley: İlk etkinlikte yakama takılacaklarını da istiyorum bunların ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

msmt' Alıntı:
Zerrin ilk nazar boncuğun benden :smiley:

NAZAR-1.jpg

Kerem geçmiş olsun, önemli değildir umarım...

wastiee' Alıntı:
yavuz abi teşekkürler vardık sorun olmadı trafik yok neyse ki o saatte :smiley: alp de sağolsun evin önüne kadar bırakmadı peşimi :D bir ara kornam da fanım da çalışmaya başladı yolda 2 kornaya bastım bozuldu yine :D

wastiee' Alıntı:

Oh oh sağsalim herkes döndü galiba. arızalar sorun değil hallolur, benimde arka sinyal kayıptı yakıt alırken benizn deposunun üzerindeki çamur öbeğinin içinden çıktı , üstelikte çalışıyor hala ;D ;D ;D

Bendeki resim ve videolar.

th_PICT1174.jpg

PICT1168.jpg

Kimsede bizim arabanın fotosu varmı?

Kendi aracımızı ilk etkinliğinde çekmemişiz ;D

herkesın emegıne saglık,tesekkurler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR