msmt
Kamp III
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)
Zerrin ilk nazar boncuğun benden
[attachment=1]
Zerrin ilk nazar boncuğun benden
[attachment=1]

umutcelikel' Alıntı:Zerrin olsaydı o gezide görürdüm ben o kafasına göre oraya buraya gidenleri... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ateş bile yakamazlardı billa kafaya göre... ;D ;D ;D
yavuz abi teşekkürler vardık sorun olmadı trafik yok neyse ki o saattediscovery-V8' Alıntı:Katılan emeği geçen herkese teşekkürler, herkes sağ salim evine vardımı? Niva nerelerde? Sapaktan son olarak ayrıldım, kalan eden yoktu ama emin olmak istiyorum bıraktığımız biri yoktur umarım.
msmt' Alıntı:Yavuz Abi ,senin makinada 2-3 sayilelik 10 kadar video göreceksin, onlar benim eserim ;D
Kusura bakma, ayarı videodaymış, bende resim çekiyor diye bastım. Sonradan bi gariplik var dedim, farkettim, değiştirdim.
msmt' Alıntı:
wastiee' Alıntı:yavuz abi teşekkürler vardık sorun olmadı trafik yok neyse ki o saattealp de sağolsun evin önüne kadar bırakmadı peşimi
bir ara kornam da fanım da çalışmaya başladı yolda 2 kornaya bastım bozuldu yine
![]()
wastiee' Alıntı:yavuz abi teşekkürler vardık sorun olmadı trafik yok neyse ki o saattealp de sağolsun evin önüne kadar bırakmadı peşimi
bir ara kornam da fanım da çalışmaya başladı yolda 2 kornaya bastım bozuldu yine
![]()