Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,659
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)

ferdane gül' Alıntı:
Rica ederim,ne demek :smiley: ,bu yazılar bana eklemem için moral oluyor ;zira tek tek boyutlandırıp ekliyorum...

Toplu olarak bir defada klasördeki bütün resimleri boyutlandıran programlar var onları kullansanız daha kolay olmazmı

Etiketler

Mangal yapılan yere gidiliyor,sıcaktan bunalanlar bile oldu ;) sulara girdiler ne yapsınlar ...

Gezenbilir Güvenç Köyü 22 kasÄÃÂ

acemi80' Alıntı:
Toplu olarak bir defada klasördeki bütün resimleri boyutlandıran programlar var onları kullansanız daha kolay olmazmı
Kolay olmaz olur mu ama sanırım teknik desteğe ihtiyacım var,anlatmakla da zor ....Şimdilik bunları da gecikmeden ekleyeyim sonrası için o programlara bakayım zira çok zamanımı alıyor ;) ....

ferdane gül' Alıntı:
Kolay olmaz olur mu ama sanırım teknik desteğe ihtiyacım var,anlatmakla da zor ....Şimdilik bunları da gecikmeden ekleyeyim sonrası için o programlara bakayım zira çok zamanımı alıyor ;) ....

http://www.inndir.com/FastStone_Photo_Resizer-36818p.html

Bakın bu ücretsiz programı indirip kurarsanız küçültmek istediğiniz bütün fotoları istediğiniz boyutta bir defada küçültür

Ferdane Hanım, teşekkürler, bende nerde bizim göle dalıp battığımız fotolar diyordum. Pekte birşey yokmuş , bende baya bi battık sanıyordum. :D

msmt' Alıntı:
Ferdane Hanım, teşekkürler, bende nerde bizim göle dalıp battığımız fotolar diyordum. Pekte birşey yokmuş , bende baya bi battık sanıyordum. :D
Olur mu iyi battınız onu görüntüleyebilmem için suya girmem lazımdı,aslında Ufuk Beydeki yarım balıkcı kıyafaeti olsa üzerimde süper pozlar çekilirdi,başka sefere inş...

Şirine Betül...
Ailemize ve aramıza yeni katılan 2009 model terios(benim aracın kardeşi ;) ) ...
Alp ,aracını suya soktuktan sonra eğime çıkarak kapıları açıp kurutmaya çalışıyor(Alp ve benim eşyalarımız ;) )

Bu arada etkinliğe gelemiyecek kadar hasta durumda iken beni kopilot yaparak aranızda olmama sebep olan vefakar,cefakar Alp 'e tekrar teşekkür ederim....

Merak edilen mangal ve yemek fotoları....Hem mangalımız vardı,hemde semaverimiz(ben çekimden fırsat bulup içemedim ama :( bir dahaki sefere Oğuzhan Beyin özenerek hazırladığı çay ocağını ihmal etmeyeceğim...)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler