Alfonse
Zirve
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (22 Kasım 2009)
Ağlama sakın.... Gözyaşların çok değerli, koru onları zırttan pırttan ;D ;D
Su altındaki batıklardan gözyaşı şişeleri çıkartılıyor
Senin gibi Asiller yıllar önce gözyaşlarını bu şişelerde saklar ve hediye ederlermiş...Değerli onlar... 
[attachment=1]
Telafi ederiz... Neşen daim olsun şekerşey06...
İnanki senin fotoğraflarını bol bol çekebilmek için iki telefon ve mekinemi full getirdim yanımda. Ama keyif dışı koşturmalarımdan fırsat bulamadım....
Kusura bakma lütfen....
Emin ol kendimi affettireceğim bi daha ki gezide....
Fotoğrafların Ferdanede olduğu ise şekil 1a ' da "miss
" gibi gözüküyor..... 
Sağol Ferdane... ( Senin digital kartındaki olası haklarımı bayağı dağıtmışsın arkadaşlara ama, canın uzuuunnnn yıllar sağ olsun ;D )
Abi,
Kan konusunu ;D bilmem ama geziyi uzattığım doğrudur... ;D
Kezban ve Amir etkinlikten sonra evlerine davet ettiler bizi.... takıldık orda acık, bira mira yaptım acık Amir' le...
Evlerinde şipşakladığımız bir iki güzel foto da var bende ama, özelleri olduğu için yayınlamam doğru olmaz. Zaten yeri de değil..
Başka uzatanlar da vardı ;D
Mangal için her malzemesi tam olan Tolgalarda bişi yiyememiş karışıklıktan. Yoldayken telle davet ettiler bizi ama önce Amir ve Kezban' a söz vermiştik....
İki şık aileye de nezaketleri için binlerce teşekkürler....
şekerşey0606' Alıntı:Heeeyyyyyyyyyyyy kimse yokmuuuuuuu!!!!! Ama ben hala arkanızdan ağlıyoruuummmm :'(Veee sanırım siz hala off-roud dasınızzz ama ama haksızlık buuuuuuuNaapalım Zerrincim bari bu seferlik fotolara bakıp bakıp avunalım....
Ağlama sakın.... Gözyaşların çok değerli, koru onları zırttan pırttan ;D ;D
Su altındaki batıklardan gözyaşı şişeleri çıkartılıyor
[attachment=1]
Telafi ederiz... Neşen daim olsun şekerşey06...
.com' Alıntı:Fotoğraflar ferdanedeydi sözü vardı alpin hain alp bir kare bilem resmimi çekmedi alacağı olsun şaka bir yana bende tek bir kare bile yok bende bekliyorum fotoğrafları ama ne yalan söyleyim kendi adıma güzel bir gün geçirdim buna vesile olan Alp kardeşine ayrıca özel teşekkür ederim dilerim Alp milletin kanına girip de geziyi uzatmamıştır.yoksa resim falan beklemeyin ;D
Hain mi? ??? Vallahi doğru, Billahi doğru
Necmi abi,
İnanki senin fotoğraflarını bol bol çekebilmek için iki telefon ve mekinemi full getirdim yanımda. Ama keyif dışı koşturmalarımdan fırsat bulamadım....
Kusura bakma lütfen....
Emin ol kendimi affettireceğim bi daha ki gezide....
Fotoğrafların Ferdanede olduğu ise şekil 1a ' da "miss
Sağol Ferdane... ( Senin digital kartındaki olası haklarımı bayağı dağıtmışsın arkadaşlara ama, canın uzuuunnnn yıllar sağ olsun ;D )
Abi,
Kan konusunu ;D bilmem ama geziyi uzattığım doğrudur... ;D
Kezban ve Amir etkinlikten sonra evlerine davet ettiler bizi.... takıldık orda acık, bira mira yaptım acık Amir' le...
Evlerinde şipşakladığımız bir iki güzel foto da var bende ama, özelleri olduğu için yayınlamam doğru olmaz. Zaten yeri de değil..
Başka uzatanlar da vardı ;D
Mangal için her malzemesi tam olan Tolgalarda bişi yiyememiş karışıklıktan. Yoldayken telle davet ettiler bizi ama önce Amir ve Kezban' a söz vermiştik....
İki şık aileye de nezaketleri için binlerce teşekkürler....