Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,838
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

hsbasar' Alıntı:
Siz telsizi olmayanlara kızmıyorsunuz dimi?
Ben iyi bir telsiz alana kadar bekleyeceğim.
;D ;D ;D Biz onlara orda surpriz hazirliyoruz ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

ufukozkan' Alıntı:
;D ;D ;D Biz onlara orda surpriz hazirliyoruz ;D ;D ;D ;D

Yoksa süpriz yapıp güzel bir telsiz mi hediye edeceksiniz ;D

CB frekansı kaç olsun?

AM - 25 nasıl?

tolgameltem' Alıntı:
Eren Can gelmiyor mu?

Can yok Tolga..
Çok ağzı sulandı ama erteleyemeyeceği bir işi varmış..

etkinliğin yeri belli oldumu bu etkinliğe gelmek izlemek için herhangi bir gruba filan katılmaya gerek varmıdır buluşma yeri neresi bilgilendirirseniz sevinirim bu arada aracım crv gideceğiniz yer çok sert bir arazimidir

Hüseyin Özcan merhabalar, mesajları okuyarak belirlediğimiz yer hakkında ve etkinlik ayrıntıları hakkında bilgi alabilirsiniz..Ben mesajı tekrar yayımlıyorum..

Arkadaşlar merhabalar,

Etkinlik Yeri Güvenç Köyü

Etkinlik Türü Off-Road

Etkinlik Tarihi 22 Kasım 2009

Buluşma Yeri İstanbul Yolu, Carrefour önü

Buluşma Tarihi 22 Kasım 2009

Buluşma Saati 10.00

Hareket Saati 10.15

Giyim Hava koşullarının soğuk olması nedeni ile giyiminizde mutlaka kaban, şapka, eldiven, atkı olmasına dikkat etmeliyiz.
Ayrıca çamur içine girmemiz gerekeceğinden lastik çizmeleriniz araçlarınızda olsun.

Yiyecek Herkes kendi yiyeceği Mangallık türü yiyeceklerini getirecektir, tek ateş yakılacaktır.

PMR Telsiz, kanalımız 5.0 olsun Ankara Grubu olarak

Buluşma noktamıoz olan Carrefour (Batıkent) Google Earth görüntüsü

Gezenbilir “Doğaya Saygılı Off-Road” Manifestosu

Bu kuralları uygulayıp, çevremizdekileri de bilinçlendirmek hepimizin görevi olmalıdır.

''Off-Road Gezilerimizin'' paylaşıldığı bu bölümde, ancak Manifestoya uyan geziler, anlatımlar ve fotoğraflar paylaşılabilir. Manifestoya uymayan gezilerin paylaşımı Yönetim tarafından forumdan kaldırılacaktır.

Manifestoyu Hazırlayanlar: Nadir Uğurlular (Orman Mühendisi), Yaşar Ergün (Yrd. Doç. Dr.), Mustafa Kemik, Uğur Kalaycı, Sedat Açıl, Mert Kiğılı, Murat Can Yoluker[/size]
[/size]

erenatac' Alıntı:
CB frekansı kaç olsun?

AM - 25 nasıl?

Eren ben araç telsizini de getireyim de bakalım çalışıyor mu?
Çalışıyorsa belki montajını da yaparız ;D

Zerrin abla herkes alışverişini benzinini,mangal malzemesini vs bir gün önceden hazırlasa da yolda durmasak ne dersin

tolgameltem' Alıntı:
Eren ben araç telsizini de getireyim de bakalım çalışıyor mu?
Çalışıyorsa belki montajını da yaparız ;D

Tamam Tolga getir tabi. Anten kablosu ve konnektörleri gerekecek var mı hazırda? (Tabi antenin kendiside ;D )

Sadece telsiz var.Senin telsizin antenini takıp bakarız,zaten elektiriği de çakmak bağlantısı var.

umutcelikel' Alıntı:
Boşver olm çamuru güvençi, ona takılalım bu pazar))))))))))))

Ya dedim zaten ucundan tutulacak bişey varsa yardıma geleyim diye ama...
Röportajım var sadece, sağol diye kestirdi attı ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...