Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,811
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

erenatac' Alıntı:
DİKKAT! HENÜZ ALMAMIŞ OLAN ARKADAŞLAR YARIN BİR ÇİFT YIKAMACI ÇİZMESİ EDİNSİN

sonra vay bi dahaki geziye bende alcam,vay paçalarım battı demeyin,10 liralık çizme hayat kurtarıyor ;)

Hem çizme hemde yağmurluk aldım :D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Eren Can gelmiyor mu?

18- Umut Çelikel LC Red Sonya (Her an satabilir )

Ne o sende Discoyamı heveslendin......

SDC' Alıntı:
Sedaaat ne dedin sen, doğru mu okuyorum :eek: :eek: :eek:

O zaman sen bir koyun falan al ;D ;D ;D

Sadece Umut için ama, kendinize ayrı yiyecek alın ve saklayın :D :D

Nasıl yaptım ben bu hatayı :(
Sen yazınca farkettim valla. Neyse ben yarın Gölbaşındaki kasapları gezip sponsor bulmaya çalışayım ;D

Gideceğimiz yere binek araç girermi? Ben birkaç arkadaşımı davet etmek istiyorum.
En azından mangal yakacağımız yere gelebilseler yeter.

bir sürü olumsuzluktan dolayı gelemiycem sanırım ama umarım bi değişiklik olurda cj bile olmasa gelebilirim.
sebeb cok
1 muhtemelen fena hasta olucam dudaklar boğaz ve burun şu anda iptal. :'( :'( :'( :'(
2 eren cjye kilit almış bende yok ;D ;D ;D
3 önemli bir arkadasım uzun bir süreden sonra ankarada benimle olmak isteyebilirki isteyecek ??? ???
4 cjnin muayenesi yok :mad: :mad: :mad: :mad:
5 cjnin elektirikle ilgili sıkıntıları var ;) ;) ;)
bunların hepsini aşar gelirsem hiç biryerde batmam sanırım :p :p :p :p

umutcelikel' Alıntı:
Yok baba yani satıp gelmeyebilirim demek istedim...
Programı satabilirim yani:smiley:)))))))))))9

Yavuzu haklı çıkarmak için iyi çalışıyorsun ;D

hsbasar' Alıntı:
Gideceğimiz yere binek araç girermi? Ben birkaç arkadaşımı davet etmek istiyorum.

Mangal yeri degisirmi bilemem de eski yer olursa sorun degil En fazla yol kenarina birakir 50 metre yururler.

ufukozkan' Alıntı:
Mangal yeri degisirmi bilemem de eski yer olursa sorun degil En fazla yol kenarina birakir 50 metre yururler.

Tamam o zaman benim eski ekip arkadaşlarımı davet edeceğim, beraber az defender kullanmadık ;)

Tamam Cihan, buluşma noktasında bu ayarlamayı yapalım, yani telsizlerimizi 5 olarak ayarlayalım..

cihanülker' Alıntı:
zerrin 5,1 bazı pmrlerde ayarlanamıyor 5 yapın bence

Sedat, mangal yapacağımız alana binek araçlar rahatlıkla ulaşabiliyorlar, bu etkinliğe binek aracı ile katılmak isteyenler de katılabilirler..

hsbasar' Alıntı:

ceranus' Alıntı:
Tamam Cihan, buluşma noktasında bu ayarlamayı yapalım, yani telsizlerimizi 5 olarak ayarlayalım..

Siz telsizi olmayanlara kızmıyorsunuz dimi?
Ben iyi bir telsiz alana kadar bekleyeceğim.

ceranus' Alıntı:
Sedat, mangal yapacağımız alana binek araçlar rahatlıkla ulaşabiliyorlar, bu rtkinliğe binek aracı ile katılmak isteyenler de katılabilirler..

Bu güzel haber, ben yarın ararım arkadaşlarımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri