Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 375
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,517

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)

...yeşil cj..ali osman dı galiba..aliosman kusura bakma kaput açık çıkmışsın ama sırayla gidiyorum ;D

hepsinin fotosu var geliyor sırayla..

DSC_7751.jpg

DSC_7758.jpg

DSC_7761.jpg

DSC_7767.jpg

DSC_7769.jpg

Ufuk hocam cleonun fotoğrafında bir detay var dikkatinizi çektimi ?

Evet o sudaki kabartı GrandCleonun ta kendisi ve tam plakanın fırladığı an ;D

.com' Alıntı:
Ufuk hocam cleonun fotoğrafında bir detay var dikkatinizi çektimi ?
Guzel dalmis tavana kadar Araba yok gibi nerdeyse :smiley: :smiley: O siyah sey ne ? Bilmemki neymis?

Ya bendeki makinelerin şarjı bitmiş şu an şarj oluyorlar. ancak videoları kameradan alabilirim (galiba.) isteyen varsa msn den yollarım herhangi bir paylaşım sitesine yükleyebilirsiniz.
Az önce eve gelince okadar da çamur değilmişim gibi geldi (!!) ancak fotoğraflara bakınca anladım yarın sabırlı bi yıkamacı bulmam gerek.
ve etleri görünce tekrar acıktım :smiley:

Çok keyifli , tozlu , çamurlu, kanatlı ,sucuklu ve bir miktar müzikli bir gündü.
Hepinize teşekkürler
ve beni kurtaranlara x2 teşekkürler :D

serdar arkadaşımızın arac suyun orta yerinde stop etti.bu arada alp (zj) gölü gözüne kestiriyor. :D

DSC_7803.jpg

DSC_7804.jpg

DSC_7805.jpg

DSC_7815.jpg

DSC_7818.jpg

hastasiyim bu cj lastiklerinin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

SON KONULAR