Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 375
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,703
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)

Her zamanki gibi keyifli ve güzel bir etkinlik olmuş;Ankara'da içimiz giderek ama sizlerin güzel paylaşımlarınızı bekleyerek zaman geçirdik...
Resimlerle bile kendimi orada hissediyorum,teşekkürler

Etiketler

Cihan merhaba, Kavşakkaya'da bir kaç arkadaşa söz etmiştim, Ağustos ayının 15-16 sında kamplı bir etkinlik planlıyorum, sadece yer konusunda var olan seçenekleri değerlendiriyorum, öneriler varsa onlarıda değerlendirmeye alabilirim, bu hafta içinde etkinlik duyurusunu hazırlayıp konuyu açarım.

cihanülker' Alıntı:
...süper bir geziydi fakat çok kısa bu işi mutlaka konaklamalı hale getirmek lazım, zerrin hanım haydi bir başlık açalım ...

Bu arada değinmeden geçemeyeceğim göl kenarına kurulan seyyar gaz istasyonunda gaza gelen alp göle balıklama daldı gaz fazla gelmiş olacakki karşı kıyıdan çıktı ve geri döndü sonra da .......

Sonradasını da alp nasılsa o tatlı üslubuyla anlatır

Şaka bir yana çok keyifli bir geziydi açıkcası çok yeni olduğum ve kimseyi de tanımadağım için bu kadar keyif alabileceğimi eğlenebileceğmi düşünmemiştim bizlere yabancılık hissettirmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Necmi Abi, ben de katılımınız, katkılarınız ve çok lezzetli köfteler için teşekkürler ediyorum...

ceranus' Alıntı:
Necmi Abi, ben de katılımınız, katkılarınız ve çok lezzetli köfteler için teşekkürler ediyorum...

Köfte teşekkürlerinizi kasabıma iletirim ;D

ceranus' Alıntı:

Koftemi nerde kofte Biz kofte filan gormedik :D :D

Hocam açıkcası biz de görmedik bi baktık zerrin hanım hepsini götürmüş ;D

CJ Yİ SEVİYORUM SORUN ÇIKARSADA KARADENİZ TAKASI GİBİ ÇALIŞSADA EVEKADAR GÖTÜRÜYOR

Geçmiş olsun eve sağlimen ulaşmanıza sevindim

yok Allah var ölüsü dirisi eve götürüyor fakat asıl eğlenilmesi gereken yerde eğlenemiyosun :smiley:

Fotoğrafların devamı nerde kaldı, kesmedi bunlar ;D

Ufuk, Kirmir'de kamp yapma olanağımız varsa 15-16 Ağustos Kamplı Off*Road Etkinliğini orada yapalım ;)

ufukozkan' Alıntı:
evet evet kesinlikle 1 numara derim :smiley:

Bende bulunan fotoğrafları akşam yüklemeye çalışacağım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler