Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

ceranus' Alıntı:
Can, aracını değiştirmişsin, yeni aracın hayırlı olsun, güle güle iyi günlerde kullan :smiley:

saol Zerrin abla

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

Benim iş durumum çok karıştı.Normalde 31 akşamına bilet ayırttım izine çıkıyordum ama dün tatile gitmem zor gibi göründü :( .Eğer Ankarada olursam gelmek isterim,hatta kamplı olarak katılmak isterim,Düzceden sonra kampa daha merak sardım ;)

%90 bu sefer bende katılacağım.

01- Zerrin Yiğiter/Ceranus (1 Kişi) Binek Araç
02- Ozan Yurdakul/Ozanyur (2 kişi) CJ-5
03- Kerem Hadımlı/wastiee (1 kişi) Niva (iptal olabilir.)
04- Can Pektaş/jan (1 kişi) Hyundai Galloper
05- Ali OsmanKESKİNBALTA (2 kişi) JEEP CJ-5 (1 kişi iptal olabilir)
06- Murat Konmaz/VARHUB (1 kişi) Suzuki G.Vitara

SDC' Alıntı:
1676513.jpg

Tolga Bey bu fotoda her ikisi de görülebilir :smiley:

Yassı yeşil sentetik halat strap, halatı çeki demirine bağlayan eleman da u-bolt (ya da mapa, başka isimleri de var)...

off bu o büyük macera sanırım.. 2 gün falan uğraştıkları.. 2 unimog 1 acmat ..

acil bir durum çıkmazsa katılmayı istiyorum...

Çağlar, listeye kendini ekleyebilirsin o zaman :smiley:

listeye eklenip sonra silmeyi sevmediğimden :smiley:
çarşambaya kadar bekleyeyim.. ;)

SDC' Alıntı:
1676513.jpg

Tolga Bey bu fotoda her ikisi de görülebilir :smiley:

Yassı yeşil sentetik halat strap, halatı çeki demirine bağlayan eleman da u-bolt (ya da mapa, başka isimleri de var) oluyor...

U-bolt yük altında kullanılırken tamamen kilitlemiyoruz. Daha doğrusu tamamen kilitleyip çeyrek tur geri çeviriyoruz ;)

Çok teşekkür ederim.Yavaş yavaş öğrenicez artık. :smiley:

Arkadaşlar selam,
Gezenbilir'in Keşif gezisindeki yiyenbilirlere ilişkin fotolarımızı akşam yükleyeceğim. Keşif çok eğlenceli geçti.
Offroad içinde süper eğlenceli bir gezi olacak. Umarım kamp olayıda eklenir.
Buarada Ercan Bey e ve ailesine ve arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.

ben bolu'dan otobüsle geleyim desem akşam kaçta bitmesi planlanıyor gezinin ve bolu'ddan ankaraya gidişte yakın bir yerdemi bu yer?

Volkan, elbette otobüs ile gelebilirsin, sabah 9.00 da buluşma yerinde olman gerekiyor, akşam dönüşte günler uzun olduğu için 19.30 gibi olacaktır, Ankara'ya 70 km uzaklıkta, 20.30 - 21.00 saatleri arasında Ankara' oluruz en geç, Bolu'ya o saatlerde araç varsa eğer biz seni otobüse bindirebiliriz.

ceranus' Alıntı:
Volkan, elbette otobüs ile gelebilirsin, sabah 9.00 da buluşma yerinde olman gerekiyor, akşam dönüşte günler uzun olduğu için 19.30 gibi olacaktır, Ankara'ya 70 km uzaklıkta, 20.30 - 21.00 saatleri arasında Ankara' oluruz en geç, Bolu'ya o saatlerde araç varsa eğer biz seni otobüse bindirebiliriz.

zerrin abla aslında çok süper olur.sizlerde buraya geldiniz ben katılamadım size ayıp oldu gelcem deyipte katılamamak.ama bu sefer olursa , izin çıkarsa inşallah :D.kesin birşey yazmayayımda .dün off-road un ilk defa heyecanını yaşayıp keyfini aldım. :D şimdi de gaza geliyorum sanırım :D

Dün Kavşakkaya Barajında keşif yaptık, bize rehberlik ederek ağırlayan Ercan Beye ve ailesine çok teşekkürler ediyorum, yiyenbilir grubu olarak katılım yapan tüm arkadaşlarımza da teşekkürler.

Bölgeyi incelediğim kadarıyle kamp yapabilme olasılığımız bulunmuyor, arazi koşulları kamp olanağı tanımıyor bize, ancak çok güzel Off-Road yapabileceğimiz ve tabii Tabanvay-Offroad yapabileceğimiz bir arazi,, müthiş heyecanlı ve akıcı iki parkur hazırladık sizler için, ilkini sabah oraya vardığımızda gerçekleştireceğiz, ikincisini yemek ve dinlenme molasından sonra yapacağız.

Kamplı etkinliğide en kısa zamanda sizler için en uygun arazide ve en kısa zamanda hazırlayacağım, düşüncelerimi Kavşakkaya'da paylaşmak istiyorum ve sizlerin önerilerinizide almak istiyorum.

ceranus' Alıntı:
Dün Kavşakkaya Barajında keşif yaptık, bize rehberlik ederek ağırlayan Ercan Beye ve ailesine çok teşekkürler ediyorum, yiyenbilir grubu olarak katılım yapan tüm arkadaşlarımza da teşekkürler.

Bölgeyi incelediğim kadarıyle kamp yapabilme olasılığımız bulunmuyor, arazi koşulları kamp olanağı tanımıyor bize, ancak çok güzel Off-Road yapabileceğimiz ve tabii Tabanvay-Offroad yapabileceğimiz bir arazi,, müthiş heyecanlı ve akıcı iki parkur hazırladık sizler için, ilkini sabah oraya vardığımızda gerçekleştireceğiz, ikincisini yemek ve dinlenme molasından sonra yapacağız.

Kamplı etkinliğide en kısa zamanda sizler için en uygun arazide ve en kısa zamanda hazırlayacağım, düşüncelerimi Kavşakkaya'da paylaşmak istiyorum ve sizlerin önerilerinizide almak istiyorum.

zerrin abla burası bildiğimiz çubuk barajı dimi?
bir de yol üzerindemi ineceğim ben ? otobanın yanında değilmi çubuk barajı?

SELAMLAR BENDE LİSTEYE YAZILMAK İSTİYORUM 2 KİŞİ CJ5 AMA LİSTEYE NASIL EKLENECEĞİMİ BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

JEEP (131).jpg

ACEMİLİĞİM İÇİN ÖZÜRDİLERİM AMA GEZİNİZE BENDE KATILMA İSTİYORUM.İSMİM SERDAR CJ5 ARACIM VAR .LİSTEYE KENDİMİ EKLEYEBİLİRMİYİM VE BULUŞMA YERİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri