O dert bende de var, bende vardiyalı çalışıyorum.TOPUZ19' Alıntı:Herkese selamlar.Bende bir 4x4 araç(1.6 jlk) aldım.Şimdi sıra Ankara gurubuyla tanıışarak sizlerin arasında yerimi almak.Fakat kamuda vardiyalı çalışmam nedeniyle haftasonları yapılacak olan etkinliklerin hepsine katılamama gibi bir durumum var.
sözü geçen organizasyona katılmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.
ttos' Alıntı:serkan o gun egzos hasar almıstı muhtemelen manifot cıkısından olabilir di gosterdinizmi merak ettim?
Serko' Alıntı:araç askıdan iner inmez ses kesildi, egzosda ufak bir ezik görünüyor ama neyse ki ses yok, aslında hata ediyorum, yükseltme ve alt koruma henüz yapılmadı, girmemek lazım öyle yerlere...
bu arada rehberliğin ve desteğin için teşekkür ederim Tolga, üzerine de bir parça çamur sıçratmış olabilirim kusura bakma![]()
Aramıza Hoşgeldin,Etkinlikte Senide Aramızda Görmekten Mutluluk DuyarızTOPUZ19' Alıntı:Herkese selamlar.Bende bir 4x4 araç(1.6 jlk) aldım.Şimdi sıra Ankara gurubuyla tanıışarak sizlerin arasında yerimi almak.Fakat kamuda vardiyalı çalışmam nedeniyle haftasonları yapılacak olan etkinliklerin hepsine katılamama gibi bir durumum var.
sözü geçen organizasyona katılmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.
Sanırım bende pazar gününe kadar Takdırmış olurumbrothers' Alıntı:hamdi abi sana bahsettiğim farları büyük ihtimalle pazara kadar takmış olurum resim yerine gerçeğine bakarsın
Henüz Gün Belli değil.mserdemir' Alıntı:valla yılbaşı ertesi oldugu ıcın bende katılamam gıbı gelıyo gercı pazar gunude soz veremem yaf ama 100 de 80 katılırım pazar gunune erken buluşuruz gönlümüzce eğleniriz
mserdemir' Alıntı:serkan sen arabanın altını hamdi abının arabayı cekmek ıcın gectıgın yerdemı vurdun