Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,102
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği

murat çelik' Alıntı:
fatih mrb kacta gıtcen işe erken toplanılacak gıbi erken biter işimiz sanırım bende cumartesi olmasını istedım artık pazar yapcagım işi cumartesi günü halletcem saglık olsun. ::smiley: ::smiley:
merhaba murat. erken buluşulacak olursa gelirim 17.00 ye doğru fabrikada olmam gerekiyo

Etiketler

saat 15.00 gibi ayrılırsan işe yetısırsın aynı bolge 3.4 saat yeter sanırım bulusma saatını belırlemek lazım ve nerde toplancagımıza karar verelim sanırım hamdi abi bu işin başkanı o karar vercek nerde saat kacta ?

murat çelik' Alıntı:
saat 15.00 gibi ayrılırsan işe yetısırsın aynı bolge 3.4 saat yeter sanırım bulusma saatını belırlemek lazım ve nerde toplancagımıza karar verelim sanırım hamdi abi bu işin başkanı o karar vercek nerde saat kacta ?
saat 10:00 gibi hareket ederiz.gidilecek bölgeyi Serkan bildiği için buluşma noktasını o bildirir ;) :D

The_Men' Alıntı:
saat 10:00 gibi hareket ederiz.gidilecek bölgeyi Serkan bildiği için buluşma noktasını o bildirir ;) :D

buluşma noktasınıda belirleyelim abi

murat çelik' Alıntı:
aski spor tesisleri uygunmudur benden bir fikir ordan direk cıkış yaparız samanyolu kolejinin önü musait haritadaki yere gidilcekse eger?

kolej önü uygun olabilir trafiğide etkilemeyiz ; diğer arkadaşlarada uyarsa bize uyar

10 aracı buluruz herhalde ; umarım fire vermeyiz

2 saat önce batıkent'te eskiden off road yarışları yapılan parkura tek başıma girdim ve ikinci etapta askıda kaldım, kontralarla zar zor çıktım, keyifli bir parkur, isterseniz carrefour önünde buluşup öncelikle bahsettiğim parkuru zorlayabiliriz...

hurdacıların arkasındaki parkuru keyifle geçip orayı birdahaki sefere mi bıraksak ; yinede çoğunluk fikrine uyarız ;)

hamdi abi bahsettiğim farlar bunlar (bu konu bizim nasılolsa karışan olmaz)

7.jpg

8.jpg

10.jpg

Görüntü0189.jpg

i.jpg

abi çiftine 35 diyorlar ama 30 tl ye alırız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR